• Mr Anderson
    17k
    Jesu popravili krov?
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Split ima dosta dana te usrane bure od koje uistinu ne možeš hodat ni 5 minuta vani (nije to njihova teorija zavjere :lol: , uvjerio sam se više puta) što je neusporedivo s kišnim danom u Zagrebu gdje možeš stavit kabanicu. Kada je god neko takvo vrijeme ljudi imaju manju želju za izlaskom iz kuće ako ne moraju, ne će to niti jedan stadion ili krov promijenit. Promijenit će da bude više onih koji ipak stisnu zube i dođu na utakmicu. Osobno teško vidim da će u Hrvatskoj odlazak na utakmicu postati kultura poput toga da se ide na misu kao što postoji u nekim drugim zemljama
  • gledatelj
    1.2k
    Ma nije mi namjera sprdanje već mi djeluje kao klasična njihova mitomanije jer po slikama bi rekao da je upola manje ljudi
  • Omake
    15.1k
    Ajmo Varaždin! Gazi gubu 2.0
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Neka neka navijam da ispadnu ove godine
  • Mr Anderson
    17k
    Zanimljivo. Šafarić već poslao na aut liniju zamjene za Mamuta i Latkovića i dok se čekao prekid, Latković ukrade loptu stoperu Gorice i asistira Mamutu za gol.
  • Sajla
    17.1k
    Mene zanima koji je razlog tako za Split loše posjete i to prvo kolo nakon pauze?Oluja

hladno je...
    advent-plakat.png
  • IceMan
    3.9k
    Baš mi je drago, ne mogu smislit tog Carevića a ni Goricu.
  • marcio amoroso
    48.3k
    Bravo Varaždin :clap:
  • Crusades
    21.5k
    Prekrasno kolo.
  • Droljo
    24.6k
    Lijepo je ali nema gorica šanse ispast kraj Vukovara. Još ćemo ih mi prebit sljedeće kolo...
  • MM17
    304
    Gorica je inače moj favorit za ispadanje iz lige, ali sad nek se trgnu malo za iduće kolo :wink:
    Makar bod.
  • wolfgang14
    3.5k
    gorica će pregazit hajduk, mi pustimo vukovaru jer će hajduk kiksat, ista udaljenost s tovarima ali će time vukovar zakucat osijek na dno jer osijek ide na rijeku, vukovar bi bio na +4

Iskreno da se tako odigra sljedeće kolo ne bi imao ništa protiv
  • Droljo
    24.6k
    mi pustimo vukovaruwolfgang14

Šta pričaš ti?
  • rokikaciga
    9.8k
    Jesam vam rekao da mi je žena sigurna kad sam ju založio :lol:
bold
italic
underline
strike