• Crni86
    19.5k
    Odlazi vec par tjedana pa nikako da ode. Ovo izjave svaki vikend pred tekmu…. Nemojte bezveze palit ljude
  • NitkoBitan
    34.8k
    Naravno da bi dolazak Livakovica bio pojacanje, ali mene sa Filipovicem na golu nije nimalo strah.
  • veselko tenžera
    6.7k
    Nekako neprimjetno prolazi da smo 200% kombinatorniji zadnje 4 utakmice nego u razdoblju od prije. MVP, Stojke, Galešić i Topić umjesto Gode, Ljube, Mikića/Tea/Lisice i Bakrara i to je odmah druga pjesma.
    2 nagazne mine na samom početku fantastično demontirane.
  • keppi
    513
    Za ono malo u igri, meni je Vidović bio vrlo dobar. On i Stojković se baš razumiju.
    Bio sam baš na toj strani na tribini i dobro ga vidio.
    Mudri i Villar bez minuta...možda je za njih ovo opet poruka da će malo minuta biti za njih.
    Pošto je padala kišica pomislio sam da će Mudri dobiti šansu zbog dobrog udarca na klizavom terenu, ali ne...
  • rioda
    13.1k

Za zadnju izmjenu konkuriralo je 5-6 igrača - Villar, Mikić, Varela, Cordoba, Mudražija, a ušao je Vidović... Nije ni to lako odlučiti. Ja sam očekivao zamjenu Villar/Mišić i pomicanje Solde na šesticu
  • keppi
    513

Da,....ali još da nadopunim. Ušao je Stojke i ostale su 4 izmjene.
    Dugo i baš intenzivno su se zagrijavali Goda, Bakrar, Soldo, Vidović i ...Mudri i Villar.
    Ovi ostali su se zgrijavali tek pred kraj.
  • Jos-Optimus
    9.2k
    Smanji terapiju i komentiraj kao i ostali. Čuj zbirni post
  • ElDorado
    9.3k
    Ja sam oduševljen kom,binatorikom Stojke-Vida. To je kombinacija od priprema u ljeto. Mi moramo imati ofenzivnije, kreativnije veznjake u momčadi.
  • Klenx
    10.1k
    T-Portal piše da je Bennacer out oko mjesec dana.
    Naravno da je šteta, ali možda u ovom trenutku i nije čak tolika.
    Falit će definitivno u Europi ako prođemo, ali nakon prodaje Ljubičića i sad njegove ozljede ispucali smo sve kombinacije sa šesticama istovremeno na terenu i ne toliko kreativnim veznim redom.
    Htjeli ne htjeli, igrat ćemo ofenzivnije.

Ova ozljeda gura Stojkovića u startera što automatski diže minute koje će Vidović dobiti s klupe, diže minute Soldi s klupe, a vjerujem da će se naći i pokoja minuta za Villara i Mudražiju u ovoj situaciji.

Pa eto, neka dokažu svi skupa od čega su.
  • badjibadara
    8.7k
    T-Portal piše da je Bennacer out oko mjesec dana.Klenx

Izgleda da t-portal ima kristalnu kuglu... Koliko znam magnet još nije obavljen
  • Klenx
    10.1k
    Izgleda da t-portal ima kristalnu kuglu... Koliko znam magnet još nije obavljenbadjibadara

Eto, znači klasično bubanje.
    Ali svejedno, u slučaju bilo kakve ozljede post gore stoji.

Nadamo se ipak da će biti čim manja pauza.
  • badjibadara
    8.7k
    u slučaju bilo kakve ozljede post gore stoji.Klenx

Stoji naravno. Jučer je bio rastrčan, željan igre, uklizavao, grizao...
    No sada se otvaraju druge mogućnosti.
  • Crusades
    21.5k
    Bio je (po)najbolji dok nije izašao. Njegov izlazak (i ulazak Stojkovića) se potrefio sa padom energije i agresivnosti Osijeka.
  • ElDorado
    9.3k
    Mi imamo ekstra kvalitetu u veznom redu. Ali jebatga teško mogu Bennacer i Miško zajedno osim ak ne igramo 4-2-3-1. A toznači ofenzivni veznjak tj Stojke. A onda ispada Zajc koji je jbga digao cijelu momčad i među našim je najstabilnijim igračima. Težak izbor.
  • rokikaciga
    9.8k
    da ali na Sofi ima 6.4 ocjenu tako da mora da je zakurac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet