• shameless86
    1.4k
    sa ssc foruma...ovo ce biti odlicno digital twin

Digital Twin je digitalizacija cijelog projekta. Postojat ce 3D vizualizacija cijelog stadiona s najmanjim detaljima za inzinjere, nadzornike, radnike itd., a jedna pojednostavljena verzija te vizualizacije ce 99% biti dostupna javnosti u web browseru. To znaci da ce svatko od nas moci vidjeti 3D model tog stadiona na internetu prije i za vrijeme izgradnje, s pozicije svakog sjedala.

Slican primjer, Evertonov stadion: Everton Stadium Virtual Venue™ by IOMEDIA
    https://evertonstadium.io-media.com/mobile/index.html#/
  • criticus
    5.7k

Meanwhile in offices of Dekod:
    "Hoćemo li im dati da biraju sektore il je dosta da kliknu Zapad dolje i kupi ulaznicu?"
  • CUCAK
    632
    bio sam poslovno u Barci prošli tjedan pa smo išli bacit oko na stadion, muzej i shop... bilo bi stvarno jako dobro da se planira ovako nešto (i to bi vec sad vjerojatno trebalo planirati)

trava camp nou
    stolica

siguran sam da bi se uz neku razumnu cijenu par tisuca stolica prodalo bez problema (ostat ce ih za manje klubove ako je to neki plan) + hrpetina drugih stvari sa stadiona mogu biti odlične za prodaju i uspomena na ipak sveto mjesto za vecinu nas
  • jedan u nizu
    17.1k
    siguran sam da bi se uz neku razumnu cijenu par tisuca stolica prodalo bez problemaCUCAK

Je da, kako da ne.
    Par tisuca ljudi ce kupiti stolicu sa Maksimira.
    Par desetaka da, ali par tisuca bas i ne.
  • The Undertaker
    9.5k
    Da su ostale stolice sa imenom na njima onda bih možda i kupio. Ovako je bez veze. Neka ih poklone niželigašima ako ima smisla.
  • Thor
    1.8k
    Ja bih svoju svakak kupil...20g imam isto mesto. :heart:
  • Brusa
    4k
    da, prije ovako. Ja bi ipak rekao par stotina da bi kupilo.
    Naravno, dosta bi i o cijeni ovisilo, za 200 eura sumnjam da bi ih puno otišlo...
  • CUCAK
    632
    ljudi ja sam mislio neka simbolična cijena 10-20e kao uspomena... kakvih 200e
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet