• KtcGoat
    2.7k
    Ahahahahahahahahahahahahh znaci ne vjerujem
  • shameless86
    1.4k
    i jos 2 put bacili loptu..za svaki slucaj
  • rokikaciga
    9.8k
    Dečki rade sve po pravilima. Svaka im čast!
  • prefontaine
    6.3k
    Da je onaj kreten Strukan na Maksimiru protiv Osijeka ovo uradio, ta utakmica se ne bi ni odigrala.
  • Krizy
    66.4k
    Thun, koji se nakon pet sezona vratio u prvu švicarsku ligu, ima sedam bodova prednosti nad drugoplasiranim Luganom nakon 21 odigranog kola.
  • Krizy
    66.4k
    United pod Carrickom dobio City i danas Arsenal.
  • Infinity
    20.8k
    Luzerski klub poput Arsenala postoji jos samo u Splitu. Postali su mi antipaticni zbog svoje nesposobnosti da uzmu titulu, pa se sad nadam da ju nece uzeti nikad.
  • NerminB
    767
    Haha, dijelim isto misljenje od a do z.
  • Zg123
    3.4k
    Juve i Atalanta su se nakon odlazaka one 2 prevare preporodili
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k

Nemam prema stranom nogometu stvarni nikakve afinitete i nije mi nešto uzbudljivo pratiti te Lige petice i Ligu prvaka kad nema nas, ali sam uvijek imao nekoliko stvari:

1. Gledati Arsenal kako ne može uzeti titulu
    2. Spurse koji ne mogu uzeti nijedan trofej
    3. PSG i City koji ispadaju iz Lige prvaka

U zadnje 3-4 sezone se sve ostvarilo osim Arsenala i nadam se da mi bar to ne će oduzeti
  • Infinity
    20.8k
    Nisam daleko od tebe. Nemam klubove koje volim, ali zato imam one koje ne volim :lol:
  • Sajla
    17.1k
    Sergio Ramos dogovara kupovinu Seville.

• bbb medimurje
    4.8k
    Dominik Prpic megatalentirani bivsi stoper tovara nakon 6 utakmica zaredom provedenih na klupi Porta sad ga nema niti u zapisniku. Zadnji nastup u prvenstvu megatalent Prpic imao je 27.10. (9 kolo) i to je odigrao zadnjih 18 minuta te prije toga u 7 kolo zadnjih 22 minute. Znaci sve skupa u 18 kola megatalent skupio je 40 minuta.

Odigrao je u kupu 3 utakmice po 90 minuta te jos jednu od 45 miniuta. Dvije od te cetrti su bile protiv nizeligasa

I odigrao je jos 2 utakmice po 90 minuta u Europa ligi.

Znaci sve skupa 5 utakmica po 90 minuta (3 u kupu (2 protiv nizeligasa) i 2 u europala ligi).

Porto koji je inace poznati po promociji i prodaji mladih talentiranih igraca na zimu je doveo 41 veterana Thiaga Silvu te je i on ispred megatalenta Prpica.

Koliko ima medijskih clanaka o njemu? 0. Koliko je bilo medijskih clanala o Baturini? Nakon svakog kola u kojem je ostao na klupi.
  • Pacho
    13.3k

Dobro, ovo cak i razumijem, jer je Baturina ocekivani buduci nositelj reprezentacije dok je Prpic vjerojatni buduci ljubavnik zakavkaskih ovaca kao i 95% orjunaskih dijamanata.
  • Jurki
    22.1k
    https://www.facebook.com/share/r/1Wj6nGnGSW/?mibextid=wwXIfr

I onda zlobnici vele da je Maksimir ruina.
    Vodopadi na Maksu nisu nist spram vodopada na preuređenom Camp Nou.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.