• Navijač Dinama
    7.3k
    CSKA kući i Feyenoordamarcio amoroso

    A realno, CSKA nije toliko jak koliko se možda nama nekima čini, A Feyenoord je slabiji neko prije.. uhvatila ih kriza ko i Fenera i Anderlechta prije dvi sezone :grin:
  • marcio amoroso
    31.9k
    Pa maloprije si i sam rekao da su odronPapastrumf

    :razz: pa nisu neka ekipa, i ne znam kako su uzeli ta četiri boda, poklonjeni im nisu sto posto. Vjerojatno smo mi ipak malo bolji nego što mislimo pa takvim ekipama ne dopustimo da nas iznenade, možda smo ozbiljniji od ove dvije ekipe kojima su oni uzeli bodove.
  • Bosna86
    11.5k
    Ja gledam dugoročno, sa ovom količinom talenta u ekipi i s ništa posebno skupinom, tih 8 je taman solidan rezultat... Ja pričam o nekom budućem Plzenu, Atalanti i sličnima
  • Carrasco
    4k
    Mislim da prolazimo i ako CSKA ne pobijedi u sljedećoj utakmici.
  • Crusades1986
    9.5k
    Nakon ovoga ne smijemo ne proći. 8 bodova nakon 4 kola je odličan rezultat.
  • Ludovic IX
    5.1k
    Mi koji smo bili kanta za napucavanje u skupinama imamo 7-6-3 u zadnje tri sezone odnosno 6-4-0 ako gledamo europsku ligu
  • mniokl
    254
    Slažem se sa svim napisanim,od riječi do riječi.Prije sezone da me neko pitao do kuda možemo u europi,rekao bi 1/8 finala eurolige.Toliko ova momčad vrijedi,da ima trenera možda i više.
  • De Oliveira
    879
    Rezultat izvrstan, ali igra bas i ne. Petorka u obrani i Ademi izvrsni zaista. Majer i Orsic dobri, iako je Majer imao uzasne nabace i u nekoliko situacija bas lose predao loptu, a Orsic nije igrao na svom mjestu. Jakic i Kastrati uzasni. Jakic ne moze dodati loptu nikome, a Kastrati jos gori. Petkovic nicim izazvan cijelo vrijeme na 30 metara od gola, a jedini napadac na terenu. Ipak rezultat je najvazniji, iako igra ove polusezone ne obecava.
  • BBB Sibenik
    3.9k
    Rekli bi mi Dalmatinci “igra na refule”
  • Infinity
    15.2k
    Ja sam veceras vise nego zadovoljan, osjecam se bas onako ispunjeno. Ni sekunde se nisam zivcirao, kako je utakmica odmicala tako smo bili bolji i do poluvremena je gol visio u zraku. To je barem bio moj dojam.

    U drugom poluvremenu smo bili jos bolji i zasluzeno smo ih napucali.

    Ostao mi je onako pojedinacno dojam da je Ademi prije ulaska u 16 kod drugog gola otvorio editor i protivnicima nastimao sve ocjene na 1 :rofl: Bruno je konacno morao dati. Odigrao je dobro, tipovao sam ga i na predictoru. Strasno mi je drago i zbog Majera, ali i Ivanuseca za kojeg sam kolegama privatno rekao prije utakmice da bih mu dao da igra od prve, jer imam neko ludo vjerovanje da ce slavljenik uvijek zabiti. I zabio je, pospremio ga je majstorski.

    Steta sto Feyenoord nije slavio u Moskvi pa da sve ovo jos ljepse izgleda, jer bi nam tad bod u Rotterdamu bio dovoljan. Al nebitno, idemo sad i gore dobiti i ne primiti gol. Volio bih da prodjemo grupu bez primljenog gola.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Izbornik
    Čestitke nogometašima Dinama na ostvarenoj pobjedi u uvijek neugodnom Wolfsburgeru iz Wulfsbergena koja je Modrima ovaj put donijela sva 3 boda. Vi znate da se ja ne volim hvaliti ali dok je trener Dabić bio u samo isolaciji ja sam na njegovu zamolbu vodio treninge i dosta od tih akcija (9 od 10) sam večeras vidio kako igrači izvode od noge do noge sve kako smo dogovorili a osobito to vrijedi za sva 3 gola. Svaka čast momci! Sad idem provjeriti poruke da vidim jesu li već krenule zahvale.

    Hvala i našem Izborniku :rofl:
  • marcio amoroso
    31.9k

    Ne znaš tko je izbornik i ne pratiš ga? :grin:
  • Neki tip
    19k
    a izgleda da je tak :smile:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.