• Kermit
    870
    Sretno dalje u karijeri. Pamtit ću golove s ljetnih priprema. Šteta da nije išlo bolje.
  • NVKOD
    9.5k
    Screenshot-20260123-192424-Chrome.jpg

Hvala i sretno!
  • Navijač Dinama
    11.4k

Ljubo sretno dalje :victory:
  • njurci10
    370
    Donio milju i 450 (450 nagrada za pobjedu Maccabi) i pici sretno dalje.
    Ja i dalje mislim da je dobar igrač ali jbg. Nije nešto klappalo.
  • Eduardo
    28.4k
    Jbg, decko nije nikad igrao ovo sto igra kod nas, uz to su mu se dogodile jos neke privatne stvari zbog kojih je takodjer vjerojatno potonuo.
    Na kraju rastanak je vjerojatno najbolja opcija. Koliko je imao zelju za dolaskom kod nas, toliko je sad htio otici. Neka mu je sretno dalje.
    Papastrumf

Ljubo je došao s određenim renomeom i etiketom deklariranog dinamovaca i zato mi je žao što odlazi ovako preko noći.

Ti si upućen tak da uopće neću propitkivati napisano i da se iščitati da pravi razlog odlaska, barem kako nam se servira, nije samo minutaža i način na koji momčad igra... što se tiče privatnih stvari, tu sam oprezan i ako je stvarno bilo nešto ozbiljno, to je ljudski i nitko normalan mu to neće zamjeriti... kažem, ne zamjeram, ali ipak bih od nekog takvog očekivao da se bori kad krene nizbrdo... da ima strpljenja dokazivati se, pokušati nametnuti se... pogotovo s obzirom na minutažu i povjerenje koje je imao.

Bjelica je primjera radi nedavno pričao kako je preko noći od igrača koji je bio osmi izbor u veznom redu postao spletom okolnosti prvotimac i glavni igrač... volio bih da se mogao pronaći zajednički jezik pa da odradi sezonu do kraja i onda odluči kako dalje... ovako mi nekako ostaje gorak okus, ne zato što odlazi igrač koji je bio nezamjenjiv, nego zato što odlazi još jedan dinamovac, još jedno veliko pojačanje koje to zapravo nikad nije bilo ili bar nije uspjelo pokazati u ovom kratkom vremenu, a ima sve predispozicije za to.

Kako god, želim mu svu sreću u nastavku karijere.
  • Facke
    7.7k
    Takoder zelim Dejanu sve najbolje u nastavku karijere.
    Nazalost on nije za nas nogomet teri igrame. Ja ga bi v nasem sistemu vise videl na sestice. Ulogu teru je pri nami imel mu nije odgovarala. A to se je i vidle na terenu. Imel je jake pune probleme s kontrolu lopte, najti resenja pod pritiskem, s kombinatoriku , s stafeti. Ne odgovara mu taj stil.

Ja sam se cele vreme pital zake ga ne koristime defanzivnije. Pa saki teri gledi i prati nogomet vidi da decku te ne lezi i da te nemre igrati. On je v te ofenzivne uloge znal jake pune prostora zatvarati, se je te stimale. Al dzaba kad nije za takvu igru. Zake ga se nije probale v tem sustavu na sestice je pitanje za trenera.
  • Mr Anderson
    17k
    Nije jer na šestici imamo boljih opcija od njega.
  • kariola86
    236
    Robert Ljubičić u Dinamu > Dejan Ljubičić u Dinamu

Ipak, sve najbolje Dejanu!
  • Borovljanin
    461
    Jednostavno nije bio dobar fit ovdje. Došao je s odličnim cv-om, u najboljim godinama pa se očekivalo da će biti nositelj igre Dinama i top 3 igrača u ligi.

Nažalost, nije bio ni blizu toga. Sretno mu i nek izbori 1. Bundesligu.
  • Facke
    7.7k
    A i ove kaj Papastrumpf veli, ak tu jos dodas privatne probleme sigurne je bil dodatne opterecen.
  • emilperska
    14k
    Ljubo sretno dalje, hvala za Maccabi!

51b8aa181ad15015651703a4356668224748770ff8b1ba318f5b3051f549af07.jpg
  • ElDorado
    9.3k
    Kova ipak nije odolio ne dometnuti da je Ljubo ipak radio nevidljive stvari.
  • tp1997
    2.4k
    Kova čita zonu, izgleda
  • prefontaine
    6.3k
    Vice je napisao točno ono što sam i ja pomislio o ovom transferu:

Uz sve pluseve u ovom transferu, jednu stvar je skoro pa nemoguće objasniti. Dinamo je prije nekoliko dana igrao ključnu utakmicu u kojoj je pobjedom došao na milimetar od novog velikog europskog uspjeha i prolaza u nokaut fazu.

Na poziciji desnog veznog igrača je startao baš Ljubičić. Igrač kojeg je klub dan kasnije prodao za milijun eura dobio je Kovačevićevo povjerenje u jednoj od najvažnijih utakmica sezone. Trener Dinama u momčad nije gurnuo ni Luku Stojkovića koji je najveći prodajni potencijal ni Gonzala Villara, čovjeka s ozbiljnim CV-om i veliko ulaganje koje Dinamo mora oživjeti.

Čak i ako je u klubu postojala intencija staviti Ljubičića u izlog jer se znalo za interes iz Njemačke, teško je objasniti kako je dojučerašnji nezamjenjivi prvotimac, kojeg Kovačević nije mijenjao bez obzira na formu, već danas postao prekobrojan.

Ovaj potez sugerira da na liniji trener - Uprava postoji dosta različito viđenje onoga što bi Dinamo trebao igrati i kakav je profil igrača za tu igru optimalan. Ako je uistinu riječ o lošoj vertikalnoj komunikaciji, onda je odlazak Ljubičića simptom ozbiljnog problema.
  • veselko tenžera
    6.7k
    dojučerašnji nezamjenjivi prvotimac, kojeg Kovačević nije mijenjao bez obzira na formuprefontaine

Ovaj dio mi nije jasan. Od 20. rujna Ljubičić ima 1 (slovima: jednu) utakmicu s odigranih svih 90 minuta. Paradoksalno, onu protiv Betisa u kojoj činjenica da nisi zamijenjen na 0-3 u drugom poluvremenu sugerira da se na tebe baš i ne računa :smile:.

I koji bi bio sukob? Uprava traži Stojkovića kojeg je pustila Arapima za cijenu malo boljeg Rolexa, a Kova kontrira Ljubom kojeg uprava cijeni kao osrednjeg Rolexa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.