• Krizy
    65.8k

Sramotne predstave u europskim utakmicama, a ti opravdavaj koliko želiš.
    Srušio je brojne negativne povijesne rekorde, to ne navodiš.

Cannavaro je zato i dobio otkaz i svi pišu negativno o njemu.

Jakirović nije trener za Dinamo i hvala Bogu da je otišao.
    Svakako mu želim svu sreću u daljnjem radu i da uđe u prvu englesku ligu.
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    Svakako mu želim svu sreću u daljnjem radu i da uđe u prvu englesku ligu.Krizy

Prva engleska liga je ispod lige u kojoj sada nastupa…
  • Jaro
    11.6k
    on je trenutno u drugoj ligi ma kako hod je sponzori zvali…
  • jedan u nizu
    17.1k
    Prva engleska liga je ispod lige u kojoj sada nastupa…vlatkomarkovic

Zapravo i ne.

Ako si vec picajzla, onda je ''liga jedan'' ispod ove u kojoj se natjece
  • Crusades
    21.3k
    Pa to je i rekao kaj ne
  • Goncalo Santos
    3.1k
    Jakirović nije trener za Dinamo i hvala Bogu da je otišao.Krizy

Osobno sam fan jakira, ali isto tako se slazem da je zasluzeno dobio otkaz i da nije vrijeme za njegov povratak, ali ne shvacam cemu ovakva iskljucivost?

Pa tko kaze da jakir nece kroz par godina biti puno bolji trener nego kada je dosao u Dinamo, vec sada je dosta napredovao. Nece njegova kvaliteta do kraja karijere ostati ista, greske i gluposti su sastavni dio i trenerske karijere. Nisu ni klopp i mourinho na pocetku karijere imali ne znam kakve uspjehe bez posrtanja.

Pisem ovo jer bez obzira sto se sad neki rugaju, jakir je Dinamovac i to je milijun puta dokazao. Bazen domacih trenera koji su kapacitet za voditi Dinamo nije velik i suludo mi je za sva vremena otpisivati trenera koji pokazuje da je u stanju napredovati i postizati rezultate u teskim sredinama.

Mozda nece postici velike stvari u engleskoj, mozda od iduceg kola krenu stvari nizbrdo tamo, zareda se par losih angazmana, to nitko ne moze znati. Mislim da ne treba biti iskljuciv toliko i njega prekriziti za sva vremena, pogotovo jer je pokazao da je bolji od svih ovih sta su nakon njega bili i mnogih prije njega.
  • Krizy
    65.8k

Prva liga se u ovom slučaju odnosi na prvi rang engleskoganatjecanja, a ne na League One.

Ma mislio sam na trenutno stanje.
    A zbog nekih izjava ne bih volio ni vidjeti njegov povratak u Dinamo.
  • Jaro
    11.6k
    jakir je trenutno Interovac kolko sam shvatio njegove storije…
  • hardek
    8.2k
    Jel realno da se ponavlja ista konverzacija o Jakiru svaki puta kada Hull pobjedi?
  • Goncalo Santos
    3.1k
    a ne kuzim sta je trebao pozeljeti nesrecu sinu i novom klubu?
  • Navijač Dinama
    11.4k
    Srušio je brojne negativne povijesne rekorde, to ne navodiš.Krizy

Ne navodim. Nikad se nisam služio brojkama, dal u litanju rekordi dal statistika. Jer bez obzira kakvi su to skupovi podataka u svojoj definiciji, u posljetku,odnosno na kraju o su nebitni. Razumijem da ti i pojedini forumaši volite brojke, statistike, xG-ove itd itd, i meni prvom ne pada na pamet vam to branit i osporavat, ali je isto tako da statiatika, odnosno brojke u konačnici ne pokazuju baš 100% sliku.

Kad se bavimo već rekordima, zadnji trener koji je duplu krunu u Dinamu donio, bio je???

a ti opravdavaj koliko želiš.Krizy

Nemam potrebe ni želje više. Osvojio je dvostruku krunu, plasirao se sa klubom u Ligu Prvaka što je prvenstveno i isključivo za dobrobit kluba donjelo likvid od oko 35 miliona eura. Što je za klub ranga Dinama i njegovog poslovanja i stabilnosti itekako važno.

Bivši je kao i mnogi drugi treneri i igrači. Kako njemu tako i svima želim sreću u daljnem radu. I kako on, tako ni nitko drugi nije, niti će u istu rečenicu moć sa pojmom Dinama niti biti veći od istog toga kluba.

Cannavaro je zato i dobio otkaz i svi pišu negativno o njemuKrizy

Slažem se, pišemo. No nećemo se lagat, bilo je upravo i ovdje na forumu ljudi koji su nakon prve prijateljske utakmice sa onim poljacima ili što su već bili vidjeli neke imaginarne, kako ono se ono to tada zvalo iz riječnika prosječnog pratitelja nogometa, automatizmi??? Mehanizmi???

Osramotili smo se kao i protiv Bayerna isto tako i protiv Rijeke i Istre, ej Rijeke i Istre, ajd da je Europa ko sad Lille i Betis, pa i ajde, nekako bi zažmirio iako bi me boljelo ka9 što su i sad ovi porazi od dotičnih bili.
    Nego tad se osramotili u domaćoj ligi od ekipa nekoliko i nekoliko rangova ispod Dinama, sa isto tako i nekoliko i nekoliko rangova ispod po pitanju ulaganja, proračuna i vrijednosti rostera. I opet je bilo ljudi koji su slijepo vjerovari u "A kaj ak uspijemo" ili kako se već zvala ta forica.

Nemamo više kolega potrebe za daljnom i detaljnom raspravom. Bar ja ne vidim i nemam namjeru.
    Puno toplih pozdrava i tebi.
  • OsamŠest
    6.7k
    Jel realno da se ponavlja ista konverzacija o Jakiru svaki puta kada Hull pobjedi?hardek

Kaj će tek bit kad preuzme Manchester United..
  • Krizy
    65.8k

Jakir je upisan u povijest Dinama.
    Pozitivno po duploj kruni, negativno po 7-8 povijesnih negativnih rekorda.

Činjenica, a ne statistika hehe.
  • Jaro
    11.6k
    bmk, velii dinamovac, kmeci protiv razvojnog plana dinama, nakon zjedan dana pise forca inter…
    hejtao sam sam ga i prije dilaska u dinamo, hejtao sam ga full dok je bio tu, bmk za njega sada. ne zelim ga blizu kluba nikad vise…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.