• Thor
    1.9k
    utrineeeee :strong: :heart: moje
  • Zigi
    3.4k
    FB-IMG-1769074676393.jpg Dinamo - Atalanta
  • Juznjak
    4.6k

Eno Jakira u gornjem desnom kutu
  • Zigi
    3.4k
    IMG-a6f13fa62e82c136115cb093697df53d-V-2.jpg Kantrida
  • Zoran
    454

Niko i njegovi menađeri su po novinama nabijali cijenu da ga žele i neki drugi klubovi ( mislim da se Shactar Donjeck spominjal) i na kraju otišel u jajduk. Kompa da si muž bi pregizel govno i ostal u Dinamu ili otišel nekam drugam, a ne u Split. Tako da bez obzira na sve velik minus Niki Kranjcaru i zabadaf mu majca” ponosan kaj sam purger i sve ostalo”. Bio i ostal si izdajnik.
  • Droljo
    24.6k
    mislim da se Shactar Donjeck spominjalZoran

Cska Moskva
  • plavi72
    2.1k
    IMG-20260124-WA0001.jpg
    Xvq3837y-Xk.jpg

Ugledah sliku pa me nostalgija"udari",osobno jedna od najdražih utakmica,najdražih pobjeda,posljednji gol Mlinke u karijeri,prije samo 30 godina, jug :fire: :strong:
    Dinamo-Hajduk 4-1 ,40-45 tisuća na tribinama !
  • JJosip
    96
    Nisam se ni rodio u to vrijeme, a nisam vidio da je negdje objašnjavano pa me zanima ako netko želi razjasniti zašto su BBBi bili u to vrijeme na jugu i gdje je onda bila smještena Torcida i ostale navijačke skupine koje su nam dolazile?
  • ZGV
    3.7k
    Premjesteni smo na jug jos prije rata, nakon 13.05.1990.
    Gostujuci su bili na sjeveru, zato su nam i gosti bili dostupniji tokom utakmica da im porazbijamo labrnje.
  • Zigi
    3.4k
    FB-IMG-1769268428389.jpg Ljubljana 93' - Dinamo - Steaua
  • zadnjired
    434

U to doba s obzirom da nije bilo službenih artikala i šalova, vidim da je dio ekipe brijao na Engleze a drugi na Talijane kao pionire ultra pokreta. Mene zanima gdje je ekipa kupovala ili nabavljala te šalove od Napolija, Sampdorie,Chelsea itd... To se moglo negdje u ZG riješiti ili Trst i putovanja van zemlje?
  • Zigi
    3.4k
    većinom Trst i slali jedni drugima - slike za šalove i tako razne ja sam recimo dao par brojeva Cao Tifa za šal Lazia, nije bilo lako, neko prihvati jbg. Kao i kod većine grupa većinom su bili iz Italije šalovi - Španija i Engleska
  • Jima
    1.1k
    Bio na jugu, jedna od mojih prvih tekmi. Plitak potok rekli bi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.