• skener
    7k
    Novosti oko kadra nema previše, sve je, više-manje, poznato?

"Vraća se Bennacer, nema Kulenovića zbog četiri kartona. Valinčić, Lisica i Tabinas treniraju, ali nisu još spremni za igranje, ostali su na raspolaganju."
  • Zagi
    14.4k
    Lisica/Valinčić je bila snažnija strana od Hoxha/Vinlof.
    Biti će to veliko pojačanje kada se vrate.
  • rioda
    13k
    Beljo bi po prvi put mogao odigrati svih 90 minuta :cool:
  • Brusa
    4k
    Nadam se da mu nebudu previše 4 tekme u 2 tjedna...
  • Mr Anderson
    16.8k
    Ne znam, ja bi krenuo s Topićem desno (ili Stojkovićem), a Bakrara ubacio kasnije kao đokera.
  • Jurki
    22k
    Stojkovica u sredinu, iza njega da podijele minutazu Misic i Zajc po poluvrijeme i Bennacer.
    Desno Topic, lijevo Hoxha.
  • Sajla
    16.9k
    drugi. imamo poraz kad je igrao 90 protiv Lokomotive :scream: (ugrizoh se za jezik)
  • Krizy
    65.7k
    Kad smo u Osijeku slavili onako bez stresa, sa velikom razlikom ? Meni je ostala u sjećanju tekma iz 2002/2003. sezone pod Ćirom kada smo dobili 6:1 ili 6:2....Filip85

Zadnji put s više od dvije razlike još 2011. (0-4) kada su sva četiri gola pala unutar prvih pola sata igre.
    (Tomečak 3', Šitum 9', 24', Kovačić 29')
  • Mikina lijeva kopačka
    502
    Beljo bi po prvi put mogao odigrati svih 90 minuta :cool:
    4h
    rioda

Nema šanse, početi će s Topićem na krilu pa Bakrar umjesto Belje, ili s Bakrarom pa Topić ulazi a Bakrar umjesto Belje naprijed
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.