• scooniepenn
    6.2k

To isto možemo reći primjerice i za nas protiv Celte gdje smo mi njih, bez obzira na njihovu kvalitetu, i više nego dobrano darivali. Uostalom jedan Ludogorets ih je dobio doma, a uz svo dužno poštovanje Bugari nisu bolja ekipa od nas. Gledao sam i prošlo kolo utakmicu Celta Bologna i Talijani su ih silovali igrom u gostima. Ne kažem da smo mi Bologna, ali ne treba od Celte ili Betisa raditi Barcelonu. Poanta je da jučerašnja utakmica nije bila bajna, ali ne bih se složio da smo mi odigrali na istoj razini kao recimo sa Celtom, jer nismo.
  • Xpert1992
    372

Odigrali smo bolje jucer.
  • mikser
    54
    Kako se sere po Dinamu, čudo jedno, ovakvu prljavu kampanju nisam nikada vidio.
    Dinamo je odigrao, skroz OK.
    Zamislimo kad dođe Valinčić na svoju poziciju, kad uđe Vinlof umjesto Gode jer je definitivno bolji igrač, kada se više pokažu muda i gurne Stojkovića umjesto Ljubičića. Biti će to TOP.
    Filipović mora naučiti čitati kada ići na dodavanje, a kada na ispucavanje, brat bratu je kriv jednako kao i Dominguez za ona mrljanja.
    Meni osobno Galešić dosta loše, govor tjela mu nije na razini, nema energije previše mi je to pasivno
  • El Madrigal
    786

Meni je Galesic pokazao energiju. Čovjek ima 2 asistencije. I Kuletu je on dao loptu. Prema.naprijed je bio vrlo dobar, iza je stekao, ali zato jer se ne zna postavljati kao bek i nema brzinu. A ako si gledao analizi kolege Tranzicijski napad, onda si mogao vidjeti da je najjači forte tim Rumunjima lijeva.strama i da sve uglavnom idu s te strane. Da je igrao Mikic sigurno ne bi bio bolji, možda ofenzivno i lošiji.
  • nemapredaje
    6.7k

Kuletu je asistirao Dominguez
  • krvaveoči
    36
    fascinantno je da znamo Kak bi igrao igrač koji nije igrao.
    Da bi Mikic bio lošiji od Galesica,da bi Galesic bio lošiji od Sergija,da bi ovo da bi ono.
    90% komentara su pretpostavke i insinuacije.
    Ostavite se toga,koncentrirajte se na trenutnu situaciju.
  • El Madrigal
    786
    Onda je po tome.meni bio dobar. To ke.sadasnjost i činjenica.
  • NORTE
    22k
    Uvjerljiva europska pobjeda, 2 boda za koeficijent i na korak do prolaska dalje.
    Dan poslije za milijun eura prodajemo Ljubičića :fire: i ostajemo bez obveze njegove visoke plaće, a prilika se otvara drugima (Villaru i Soldi), dok je Bennacer ionako neizostavan.

Ima li kraja ovim top vijestima?
    Što je sljedeće? Pobjeda u Osijeku, potpis Livakovića :fire:, kotrljanje novih transfera...

Subjektivno Galešić opet odličan na beku.
    Prodaja Leona za 2.5+ također dobar posao jer nije odigrao ništa, a tu su sad ozbiljna sredstva za kupnju drugih.

Izašao novi retro dres dinama s moćnim natpisom.
    Lijepi su ovo dani, neka postanu još bolji, a vrhunac neka bude na Trgu kod sata.
  • badjibadara
    8.7k
    Izašao novi retro dres dinama s moćnim natpisom.NORTE

Nastavno na retro dres, nebi bilo lose da izbace cijelu kolekciju sa retro natpisom DINAMO, majice, trenirku, kratke hlace...

x7gVsX9.jpeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube