• austrijanac
    9.4k
    Mislim da bi zavrsio tekmu preko 10km otrcanih da je ostao do kraja.
    Dva gola, visoki pressing, puno kilometara, kaj vise reć, bas odlicna tekma.
  • Mr Anderson
    16.8k
    Istina, baš je izgledao ful motiviran za utakmicu, a kad si takav, kaže se da te onda i lopta nagradi.
  • Mlađi referent
    15k
    Bit će u svibnju dobra isplata dividendi za investitore u dionice Diona Belje.

Odličan sinoć.
  • db-izbjeglica
    19.7k
    ja ne znam što su neki očekivali od belje u ovoj sezoni pa nisu zadovoljni njegovim učinkom?
    čovjek ima 13 golova, a ostalo je još debelo preko 20 utakmica u sezoni.

to što dinamo nekoga plati par milja eura ne znači da će zabijati 40 golova u polusezoni.

čisto za usporedbu, rekord brune petkovića po golovima u sezoni za dinamo je - 18!
  • CUCAK
    610
    u prvoj polusezoni se cesto znalo dogoditi da ne ide na stopere s loptom, tj. da ne pritisce niti malo... sinoc kao da je s tog aspekta bio drugi igrač.. odlična utakmica
  • Droljo
    24.4k
    Bravo. Vidi se da je gladan. To nam itekako treba u nastavku sezone
  • Masto
    907
    možeš mu svoje robe dat ako je gladan pa bi ga vidio kako igra
  • emilperska
    13.9k
    Sandro Kulenović se lani dovukao do 22 gola.

Mislav Oršić prije njega je 2022. isao na 20. 2021. je isao na 24.

Bilo bi lijepo da Beljo ode do 25. On je sad na 13.
  • Jurki
    21.9k
    čovjek ima 13 golova, a ostalo je još debelo preko 20 utakmica u sezoni.db-izbjeglica

S obzirom na to kakva su nam krila, igra bez ofenzivnog veznjaka, igrali puno tekmi bez ofenzivnih bekova, a napadaci zive od igre suigraca.. ovo su sjajne brojke, moze on prek 25 bez beda.
  • Keyser Soze
    17.8k
    Ljudi kod nas valjda misle da je 5 milijuna eura kao da smo potrošili 50 milijuna i doveli igrača takve vrijednosti. Imao je i Beljo loših utakmica, al veseli 5 golova u zadnje 3 utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.