• emilperska
    13.9k
    Najjače mi je kad neko ovako random mišljenje podvališ kao opću istinu. Apsolutno nitko tko razumije nogomet ne bi o tome razmišljao.Zambatine škude

A kakav ti je bio danas?
    I kakav je bio protiv Betisa?

Velim zamjeni kao da generalno ode na klupu odmorit, a Galešić ga zamjeni dok se ne vrati u formu.
  • Zambatine škude
    4.2k
    U obje bezvezan, kao i 8 ili 9/11 drugih igrača.
  • emilperska
    13.9k
    Ne znam. Mozda je u prvim tekmama stvorio prevelika očekivanja. Ali danas je u 1.pol opako visio. Gol je pao preko njega. A protiv Betisa mi je najgori uz Mikića bio.

Da Galešić odigra kao on s Betisom, vilama bi ga tjerali.. Mislim da mu početni hype je stvorio teret jer je percipiran kao reinkarnacija Gvardiola..
  • Orc123
    14.7k
    prije bi rekao kopija Josipa Sutala po stilu igre koji u njegovim godinama se sprema na posudbu u Istru, a dalje se zna kako je zavrsilo.....
    Takvog stopera se nekad mora i istrpiti jer nije alibi stoper a takvi su na cijeni.
    1. Pol nije bio na razini, gol je vise Galesicev jer je njemu pobjegao igrac i ubacio se iza leđa, mogao je i Sergi bolje reagirati naravno....
    2. Pol bio na top razini i skupio asist....za njega nema zime, bit ce odlican igrac, a da je vec sad top ne bi bio u Dinamu nit bi dosao ovdje.
  • Zambatine škude
    4.2k
    Galešić danas defenzivno katastrofa (naravno, ne isključivo njegovom krivicom). Praktički sve šanse i probijanja su došla preko te strane tak da ne moramo zamišljati kak bi bilo da je tako odigrao. Da je bio Betis fasovali bi pet komada jer ništa stabilniji danas nismo bili nego smo igrali protiv lošijeg suparnika.

Općenito je cijela ta strana bila potpuno disfunkcionalna uz par bljeskova i samo su se jedan drugom nadovezivali na grešku. Bakrar koji obranu voli odigrati tu i tamo, Ljubičić kojem nije jasna pozicijska uloga, Galešić koji se po navici pretjerano uvlači u sredinu i ostavlja previše prostora na boku i Dominguez koji je jednostavno loše odigrao.

Meni generalno jako loša naša tekma danas. Super važna i velika pobjeda, ali ne vidim ni u jednom segmentu napredak. Imali dobrih desetak minuta na presing i zadnjih 10-15 na kombinaciju svježine i njihove predaje. U ovom "stvarnom" dijelu tekme Steaua takva jadna i nikakva apsolutno ravnopravna.
  • emilperska
    13.9k
    Galešić danas defenzivno katastrofa (naravno, ne isključivo njegovom krivicom). Praktički sve šanse i probijanja su došla preko te strane tak da ne moramo zamišljati kak bi bilo da je tako odigrao. Da je bio Betis fasovali bi pet komada jer ništa stabilniji danas nismo bili nego smo igrali protiv lošijeg suparnika.Zambatine škude

Mislim na Galešića kao stopera da igra na razini Domingueza u zadnje 3-4 euro tekme.

Galešića kao beka ne sudim jer nije bek i nije kriv što igra beka. Sudit njega kao igrača po ovome mi je neumjesno.
    Pokrpa to solidno. Bit će bolje kad se Valinčić vrati ili Tabinas ispadne Alaba za siromašne.
  • CerealKiller
    162
    U prvom poluvremenu nesiguran, u drugom odlican i asistencija. Nekoliko puta mu je Filipovic stvorio probleme sa kratkom loptom i morao je spasavati. Ne znam cemu drame oko par gresaka mladog stopera koji je ove sezone bio dosta dobar. Pa Gvardiol i Vuskovic su imali smjesne kikseve u njegovim godinama. Ocito je talent i razvit ce se odlicno uz McKennu.
  • Zambatine škude
    4.2k
    Galešića kao beka ne sudim jer nije bek i nije kriv što igra beka.emilperska

Ma dobro, ali nije kvantna fizika odigrati jednu tekmu protiv FCSB-a tako da ti se ne ubace 20 puta iza leđa, a neka elementarna obrambena inteligencija je da se nakon prvih par puta prilagodiš i korigiraš.

Slažem se da nema smisla "suditi" mu po jednoj tekmi, isto kao što smatram da je suludo suditi jednom ili dvojici igrača u tekmi u kojoj imaš na poluvremenu minus tri, a moglo je biti šest na kraju da im je trebalo.

Dominguez puno riskira u oba smjera, agresivniji je tip stopera koji voli presijecati lopte i koji u napadu traži pasove kojima lomi linije. Sasvim je normalno da takav stoper češće griješi nego neki McKenna koji u obrani puno više čeka i korigira, a u napadu je konzervativan.

Imao je danas par stvarno nefosriranih i bespotrebnih grešaka na lopti, ali velika većina turnovera je došla iz toga da se mi ne znamo prilagoditi tome da Steaua igra obranu na čovjeka gdje se Mišić ne spušta, a osmice su visoko. Baš loš nogomet smo igrali.
  • CastAway1986
    5k
    ta strana je na vjetrometini jer mu Bakrar bas obrambeno i ne pomaže
  • Zambatine škude
    4.2k
    Ma meni Bakrar nije legao uopće i ne znam gdje bih ga smjestio. Učinak ima zasad vrhunski, ali u svemu osim u završnici je skoro pa igrač manje. Nek igra dok ga ide, šta da radim.
  • emilperska
    13.9k
    Bakrar nije krilo. Igra kod nas krilo jer ga je krenulo i jer je Lisica ozljeđen. Generalno je dobra špica i kad bi mogli igrati s 2 špice, mislim da bi jako dobri u paru bili on i DDB.
  • hardek
    8.1k
    Ma meni Bakrar nije legao uopće i ne znam gdje bih ga smjestio.Zambatine škude

2. napadač i 3. desno krilo. Ima brojke, ali ovo što on pušta iza nebi ni Nesta i Maldini zatvorili. Čak bi rekao da nije do voljnog momenta igranja obrane, koliko do taktički užasnog pozicioniranja i nepotrebnog iskakanja u solo presing.
  • Zambatine škude
    4.2k
    2. napadač i 3. desno krilo. Ima brojke, ali ovo što on pušta iza nebi ni Nesta i Maldini zatvorili. Čak bi rekao da nije do voljnog momenta igranja obrane, koliko do taktički užasnog pozicioniranja i nepotrebnog iskakanja u solo presing.hardek

Tako nešto, da.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube