emilperska
Najjače mi je kad neko ovako random mišljenje podvališ kao opću istinu. Apsolutno nitko tko razumije nogomet ne bi o tome razmišljao. — Zambatine škude
emilperska
Orc123
Zambatine škude
emilperska
Galešić danas defenzivno katastrofa (naravno, ne isključivo njegovom krivicom). Praktički sve šanse i probijanja su došla preko te strane tak da ne moramo zamišljati kak bi bilo da je tako odigrao. Da je bio Betis fasovali bi pet komada jer ništa stabilniji danas nismo bili nego smo igrali protiv lošijeg suparnika. — Zambatine škude
CerealKiller
Zambatine škude
Galešića kao beka ne sudim jer nije bek i nije kriv što igra beka. — emilperska
Zambatine škude
emilperska
hardek
Ma meni Bakrar nije legao uopće i ne znam gdje bih ga smjestio. — Zambatine škude
Zambatine škude
2. napadač i 3. desno krilo. Ima brojke, ali ovo što on pušta iza nebi ni Nesta i Maldini zatvorili. Čak bi rekao da nije do voljnog momenta igranja obrane, koliko do taktički užasnog pozicioniranja i nepotrebnog iskakanja u solo presing. — hardek
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.