• emilperska
    13.9k
    ovo što si ti napisao za Dominguezovu kvalitetu je jednostavno faktički netočnoscooniepenn

Gdje se spominje kvaliteta? Gdje itko navodi da je nekvalitetan stoper?

Pričamo o formi, trenutnoj i onoj iz kasne jeseni.
    Bio je lošiji dio obrane. Slabiji dio stoperskog para. Znači tvrdiš da je i to krivo i da si utvaramo?
    Jel itko spominjao da nece biti izlaznog transfera. Mozda ne bude od 10-15 mil EUR ako svaku odigra kao s Betisom, ali će ga biti?

Izjednačio si kritiku Dominguezove forme i kvalitete i optužio jedan dio populacije da ne gleda nogomet i ne razumije nista, a ti razumijes jer tvrdiš da mu je zagarantirano mjesto u 11 i s ovim slabijim do lošim predstavama.

Imamo i primjer iz etera od 2 novinara koji imaju suprotne stavove oko forme i prate Dinamo XY godina na solidnoj razini do vrhunskoj. Ničota je po tome ili neuk ili maliciozan, treće nema onda.

Moj stav je da je pad u formi evidentan. I da to ne utječe na to da je kvalitetan stoper i da će ić u nekom solidnom transferu van. Ali da ga od hlađenja na klupi dok se ne sabere štiti to što su mu alternative KTC odnosno Mikić u slučaju selidbe Galešića na stopera. Da li je za njegov dugoročni razvoj dobro da nema prave alternative i da ima taj neki osjećaj lažne sigurnosti kad griješi, ne znam vidit ćemo..
  • jakov1
    1.4k
    Moj stav je da je pad u formi evidentan.emilperska

Nije. Forma mu je cak i ok, vidi se da igra s dobrom energijom i da dobro radi stvari u kojima je inace dobar.

Problem su mu elementarne mane, a to su da je graden kao Bergkamp, a ne kao stoper, i ne moze zadrzat loptu dok ima igraca na sebi te da igra kao da se na semaforu broje progresivni pasovi ili osvojene jarde, a ne golovi pa zato napucava lopte prema naprijed makar suigrac bio sam medu trojicom.
  • Orc123
    14.7k
    Sergi Dominguez je Dinamov najkompletniji i najbolji stoper, tj. Najkompletniji stoper lige a tek mu 20g. Amen!
    To vidi svatko tko ima ikakve poveznice s nogomet ili zna 2 put na nogu.
    Oscilacije su normalne i kod najvecih igraca.

Na zalost mnogih dusmana ostat ce i dalje standardan i neprikosnoven u prvih 11, a ovu patetiku si mogu zabiti u pakšu! Zato su neki novinari, a drugi dnovinari.
  • Dzoni
    3.6k

Više PRovaca nego u Real Madridu izgleda imamo
  • krvaveoči
    36
    Stvar je samo da je decko prakticki prvi put u kontinuitetu na visokoj razini odigrao preko 20 utakmica zaredom,mislim da je kvaliteta neupitna,ali nit veći nit bolji igrači nisu u stanju to odigrati.
    Bas zato postoji trener da dozira ekipu i prepoznaje situacija,a iz priloženog vidimo da Kova pojima nema o tome. Isto je bilo s Valincicem,isto radi s Misicem. Tako dugo dok opet neće nedaj boze doći do teze ozljede.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet