• Fatos Beqiraj
    1.1k
    Nesto sto bi trebalo uvest, fizioterapeuti da moraju bit u ozbiljnoj fizickoj spremi.

Gledam danas 2 3 puta utrcavaju nasi igraci na suprotnoj strani, to traje jako dugo
  • prefontaine
    6.3k
    a tko je kriv za to?Crni86

Trener. Onaj trener koji ne zna.

S pravim trenerom, trenerom koji zna, Ljubičić bi bio naš "brave heart".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Villar bi bio naš "kako je ovaj kod nas završio".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Vidović bi bio naš "Daliću, što se više čeka".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Stojković bi bio "daj mali, malo se skuliraj i ideš idući transfer rok za 20 milijuna".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Soldo bi bio "munjo, samo nastavi tako i imamo zamjenu za Mišića".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Beljo bi bio "napokon prava špica u reprezentaciji".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna....ma ne mogu više...

Mi nismo svjesni kakve igrače imamo. Samo nas sputava u tome, i nas i igrače, jedna osoba. A to je trener. S pravim trenerom, ovoj ekipi je granica nebo.

Samo ti, Dinamo, šampioneeeeeeee!!!
  • Thor
    1.9k
    Volim te dianmoooooo :heart:
  • Zagi
    14.6k
    Samo nas sputava u tome, i nas i igrače, jedna osoba. A to je trener. S pravim trenerom, ovoj ekipi je granica nebo.prefontaine
    Osim u periodu Bjelice ovo se pisalo za baš svakog trenera. Ajd i u doba Vahe makar je i tada bilo zamjerki.
    Često bi nam pogled unatrag (najzornije u Jakirovom slučaju) otkrio da igrači nisu tako dobri koliko mislimo.

Nema šanse da je to toliko definitivno koliko prikazuješ.
    Kaj ako nisi u pravu?
  • prefontaine
    6.3k

Pa ako nisam u pravu, posut ću se pepelom i to priznati. Nije mi to problem.

Ali sam prilično siguran u to da je ova momčad vrlo dobro selekcionirana i da samo nedostaje trener koji će sve te kockice staviti na pravo mjesto.
  • Zagi
    14.6k
    Ok ali u međuvremenu je trener u brutalnoj lose-lose situaciji.
    Ako igramo dobro "ah igrači su ionak fantastični"
    Ako igramo loše "igrači su fantastični ali trener je dudek"

Dakle "igrači su fantastični" je fiks, a kaj ako to nije točno?
    Recimo iz moje perspektive jedino Soldo ima šanse dobiti pohvale koje si mu zamislio. Ostali ?Ni u ludilu.

Kova nam je trener do kraja sezone. To je sada jasno i definitivno.
    Pljuvanjem po njemu samo razjebavamo atmosferu ili kaj god.

Čemu to?
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k

Termin tekme postoji negdje od kraja kolovoza.
    Zadnja domaća tekma bila prije mjesec dana.
    Vremenske prilike nisu iznenađujuće i neočekivane.
    Najava je bila pravovremena i točna bilo da pratiš DHMZ ili YR.
    Ovakve temperature traju već tjednima.
    Postoji način i rješenje da se prevenira zamrzavanje cijevi i da ih pustiš u funkciju kada to treba pa da u konačnici posjetiteljima s ne baš jeftinom kartom za HR standard osiguraš minimum.
  • Mr Anderson
    17k
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Ljubičić bi bio naš "brave heart".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Villar bi bio naš "kako je ovaj kod nas završio".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Vidović bi bio naš "Daliću, što se više čeka".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Stojković bi bio "daj mali, malo se skuliraj i ideš idući transfer rok za 20 milijuna".
    S pravim trenerom, trenerom koji zna, Soldo bi bio "munjo, samo nastavi tako i imamo zamjenu za Mišića".
    prefontaine

Kakva hrpa gluposti, gdje bi tih pet igrača igrali pored još Mišića, Zajca i Bennacera? Nismo ni znali da imamo pet zvijeri u pričuvi koji bi svaki mogao vrijediti 20 milijuna, da sad dođu u City svi bi gazili jer bi ih vodio Guardiola. Samo nebo im je granica, ali ih trener sputava, pa ne mogu pokazati sve svoje kvalitete.
    Treba nekad razmisliti malo prije nego se stisne Post Comment.
  • prefontaine
    6.3k
    Treba nekad razmisliti malo prije nego se stisne Post Comment.Mr Anderson
    Onda razmišljaj ubuduće.
  • Droljo
    24.6k
    Osim u periodu Bjelice ovo se pisalo za baš svakog treneraZagi
    I svaki put sa razlogom. Ili misliš da su, redom, tanac, kruno, kopić, ilija, jurčević, vlak, gračan, tot, krznar, petev itd itd top treneri? Sigurno sam izostavio još puno stručljaka za koje se 'sralo'...
  • Mr Anderson
    17k
    Onda razmišljaj ubuduće.prefontaine

To bi ti trebao umjesto kaj se prosipaš s nebulozama.
  • prefontaine
    6.3k

Možda da tebi pošaljem post prije objave? Pa ako ga ti odobriš tek onda može ići javno.

Ako ćeš u tom slučaju manje docirati ljudima i glumiti svu pamet ovoga svijeta, evo odmah pristajem.
  • emilperska
    14k
    Mi nismo svjesni kakve igrače imamo. Samo nas sputava u tome, i nas i igrače, jedna osoba. A to je trener. S pravim trenerom, ovoj ekipi je granica nebo.prefontaine

Nisam pretjerani fan Kove bio niti sam sad, ali naučila nas je recentna povijest da nikad nije samo stvar u treneru kod nas.
    Počevši od Bišćana, Jakira, Bjelice, Cannavara, Perkovića.

Ekipa ima prilične limite i jos je u stvaranju. Usprkos tome, mislim da se HNL mora uzeti bez stresa jer je konkurencija takva kakva je.
  • Mr Anderson
    17k
    Možda da tebi pošaljem post prije objave? Pa ako ga ti odobriš tek onda može ići javno.prefontaine

Nemam vremena baviti se glupostima.
  • Zagi
    14.6k
    Baš si nabrojao hall of fame. No čak i tu ima trenera koji su bolji nego smo ih u to vrijeme smatrali.
    Npr Tanac i Kruno.

Gle, uvijek može bolje. No ove sezone je naš trener Kova i to se neće mijenjati.
    Tovari nisu bezopasni, osvajaju hrpu bodova. Kako? Znamo kako ali kada završi sezona nitko se neće pitati kako.
    Skupiti glave i idemo. Ovo prvenstvo se mora osvojiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet