• NitkoBitan
    34.8k
    Ne bi me bilo nimalo strah kad bi zavrsili sezonu sa njim na golu :wink:

Posudba Livakovica bez prava otkupa je sve vise dvojbena.
  • BBBaranja
    4.5k
    Svakako palac gore za izvedbe u ovih par utakmica gdje je dobio priliku..
  • gledatelj
    1.2k
    Ako i mi na tribini i pred ekranima imamo neku sigurnost kad je na golu onda je tako i igračima, a to već puno znači.
  • rokikaciga
    9.8k
    Ne bi me bilo nimalo strah kad bi zavrsili sezonu sa njim na golu :wink:NitkoBitan

Vec smo zaboravili kikseve zadnje dvije utakmice prije ove :yikes:

Fila je dobar golman ali nije na razini Dinama. Dinamov prvotimac u najmanju ruku mora kucat na vrata svoje reprezentacije (osim ak se radi o npr Spanjolskoj) a to Fila nije. Livakovic je tri koplja iznad File.
  • NitkoBitan
    34.8k
    Vec smo zaboravili kikseve zadnje dvije utakmice prije overokikaciga

Koprivnicu mu oprastam s obzirom na kvalitetu terena u tih 5 metara. Betis jbg, falilo komunikacije, ali i dalje cu rade gledat takve riskantne izlete nego da se golman usere na crti. Uglavnom i to se da popravit samo da se stoperi vise usaltaju sa njim, a i takve kvalitetne duge lopte i utrcavanja brzih krila ne bumo gledali od HNL ekipa.

Zato i jesam napisao posudba bez prava otkupa. Livakovic ima smisla na duzi rok i za fer cijenu.
  • veselko tenžera
    6.7k
    Više od 10 godina nismo imali vratara koji zna istrčati i pokupiti loptu bez stresa za ekipu i navijače. Po tome ću ga najviše pamtiti.
  • Fan
    1.9k
    Ma dobro, vjerujem da i oni koji ga najviše hvale da znaju da nam treba jedinica na golu. Fila je meni dokazao da je top drugi golman i čovjek od povjerenja, ono što je nekoć, sad već i davno, i Zagorac bio.
    Želim mu dugogodišnji angažman u Dinamu ako ovako nastavi jer znam da nema straha ako se jedinica i ozlijedi ili dobije crveni.
  • mlinchica
    4.8k
    Da bi reč rekli, ha?
    Dajte malo boosta za ovog dečka.
    Kak je fino igrao tim loptama, fine dvije obrane, vika od iza.
    Mirnoća za sada. Samo nek izdrži dok Livi stigne.
  • hardek
    8.3k
    Jedan od najboljih igrača na terenu danas. Ne sjećam se da je promašio neko dodavanje danas, a bilo je stvarno raznovrsnih riješenja. Odličan
  • Zagi
    14.6k
    Oličan danas, odličan.
    Igra nogom na razini Pepovih golmana.
  • KristijanHR
    279
    Koliko bi mi bilo drago da Livi dođe, toliko bi mi bilo žao da ovaj doktor opet završi na klupi...
  • znajdatevolimja
    2k
    Odlična partija danas
  • emilperska
    14k
    Jedna od rijetkih stvari koje je MM izveo kako spada je njegov dolazak for free. Sve je bolji, ulovio je ritam i kako će ići sezona prema kraju može biti samo bolji ako ostane prvi golman.

Nisam opće u strahu hoće li ili neće doći Livi.. Čak dio mene želi da ne dođe i da se dio novaca preusmjeri za neš drugo. Baš šteta bi bilo micanje ovog lika s mjesta prvog golmana..
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    A dobro sad, ne znam kako vas je jučerašnja predstava uvjerila da može bit prvi golman idućih godina, ne bi da smo protiv Španjolske igrali s 15 udaraca u okvir. Može bit solidan drugi golman idućih sezona koji će odradit kad treba, ali treba nam jedinica.
  • prefontaine
    6.3k
    A dobro sad, ne znam kako vas je jučerašnja predstava uvjerila da može bit prvi golman idućih godinaTvrdica McTvrdi

Kad dvije sezone imaš loša do katastrofalna vratarska izdanja, onda ti i prosječno postane i više nego dovoljno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.