• mali M
    9.4k
    Da.. uglavnom je sve rečeno.. još uvijek se liječi kompleksa malog kluba ali je dobro odreagirao sa zamjenama... Mada bi ja prije vadio Ljubičića, al svaka zamjena je bila smislena

jalovost ove ekipe uopće nije na treneru.
    Nemoguće je stvoriti fluidnu igru ako igra Ljubičić
    Zagi

Ove rečenice su pisane za redom i kontradiktorne su do bola... Pa tko stavlja Ljubičića u igru ako ne trener?
  • Dinamo-SB
    1k
    Dobra reakcija sa izmjenama i u pravo vrijeme te s pravim imenima. Znaci ipak je prepoznao trenutak tko kada treba ući i umjesto koga. I ono sto me jos vise veseli da je bio aktivan na klupi s dobrim govorom tijela.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    A jeste ga nasrali tijekom utakmice... I po Kovačeviću, a neki i po Belji. Na kraju pobijedimo 4:1 i Beljo zabije 2 komada.

Čestitke treneru danas na svemu osim na guranju Ljubičića.
  • don
    17.8k
    Periodična jalovost ove ekipe uopće nije na treneru
    Nemoguće je stvoriti fluidnu igru ako igra Ljubičić
    Zašto igra je enigma. Nitko nije toliko slijep.
    Zagi

iako sumnjam da bi se baš igra cile ekipe popravila micanjem Ljubičića. Ali svakako velik korak prema tome.
  • Zagi
    14.3k
    Ove rečenice su pisane za redom i kontradiktorne su do bola..mali M

Zato je tam i treća rečenica koja oslikava suludost situacije.
    Ali nju si izrezao.

Kao da meni nije jasna kontradiktornost situacije u kojoj ne krivim trenera za nešto što bi trebala biti njegova primarna odgovornost.
  • mali M
    9.4k
    ne krivim trenera za nešto što bi trebala biti njegova primarna odgovornost.Zagi

Ne bi "trebala biti" nego je njegova odgovornost.
    Samo lagano Zagi nisam te prozvao za ništa nego sam se nasmijao kontradiktornosti, znam da je postojala i treća rečenica al ona ne mjenja kontradiktornost prve dve..
  • Zagi
    14.3k
    Cijela ta situacija je suluda. Da ja nemrem guštat u 4:1 europskoj pobjedi jer je Ljubičić baš nebulozno loš. Primi loptu , meni roleta padne. Za sekundu i pol gubimo posjed, često i kontra.
    Kako to ljudi kojima je to posao ne vide? To je ta enigma.
    Čim izađe van , drastično smo bolji.

I opet će startat ako Bennacer nije spreman, popušiti ćemo negdje bodove i mjesec dana nervoze.

Zašto jbt?

6 mjeseci one rupe na golu, gurao ga Mrčela. Tko ovog gura i zašto?
    Mjeseci i mjeseci analiza i ovaj ostaje u momčadi.
    Mijenjaj Vidovića , nije dobar. Daj probaj sa Godom, defanzivna stabilnost. Villar i Mišić ne mogu zajedno, ajd promijeni to. Mixaj Belju i Kuleta.

Jedino kaj je fix u momčadi su Mišić+ stoperski dvojac (dakle daleko najbolji dio momčadi) iiiiiiiiiiii
    Ljubičić????? Pa tko je tu lud?
  • Pacho
    13.1k
    Je li ovo Dinamo kakav želite?

Prva ekipa od 12–13 igrača se polako formira, kao što sam govorio, a na mene se galamilo. Onda ćemo slagati drugu ekipu.

Boze dragi :rofl:
  • Mali dioničar
    19.3k
    Je li ovo Dinamo kakav želite?

Prva ekipa od 12–13 igrača se polako formira, kao što sam govorio, a na mene se galamilo. Onda ćemo slagati drugu ekipu.

Boze dragi :rofl:
    Pacho

Get a life kretenu.
  • Ijayi Atiemwen
    5.2k
    Jedino kaj je fix u momčadiZagi

I Nevistić zacimentiran za klupu. Onaj horor iz tjedna u tjedan proživljavat ponovno ne želim ni najgorem neprijatelju.
  • Zagi
    14.3k
    Ma i to je konačno Kova presjekao. Sam je rekao u nekom intervjuu da golmani nisu njegov dio posla ali izgleda da je i njemu u jednom trenutku došlo do glave da ono nema smisla.

Taj Mrčela stvarno mora dobiti otkaz.
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    ludo da je taj čovjek još u klubu Jbt
  • rioda
    13k
    Nisam ni ja fan Ljubičića, ali čovjek je danas sudjelovao kod prva dva gola
  • Mr Anderson
    16.7k
    Koji je tebi kurac, jeli moraš baš svaki dan biti toliko jebeno naporan? Daj, skini se više treneru s kurca, ne voliš ga, skužili smo to prije tisuću sarkastičnih postova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.