• IceMan
    3.8k

Usputno nek jave da ispratimo u Germaniji :cool: :rofl:
  • Maki2
    1k
    Ahahahahahhaa zajeb svjetski nije on
  • NoSkillan
    184
    ma tuc ce se oni ne brinem ja, mogu jos ispast iz top 8 sa iksom. erlic danas 2 gola zabio. nek tu tekmu skrivi 2 i milina
  • Facke
    7.6k
    Ja sam zadovoljen. Lepa pobjeda. Nije se opce trebale povleci v prvem poluvremenu. U druge sme male laganije krenuli ali onda od 65 minote opet dost dobre krenuli prema napred.
  • El Madrigal
    783

Sve 5. Mislio sam.da on komentira negdje drugdje. Haha
  • Facke
    7.6k
    Ja sam zadovoljen. Lepa pobjeda. Nije se opce trebale povleci v prvem poluvremenu. U druge sme male laganije krenuli ali onda od 65 minote opet dost dobre krenuli prema napred.
  • DerHerrKool
    255
    pssst. Nije popularno isticat dobre poteze.
  • IceMan
    3.8k
    Fascinantno je kako u emisiji sve svode na nekvalitetu protivnika.

Pa okej, nisu Bayern. Al pa vrijedi nešto lijepo i za nas reći. Pa i oni imaju 6 bodova.
  • Zagi
    14.3k
    ma pričaš bedastoće samo zazo jer ne voliš Stojkovića malog...mali M

Ne volim ga jer je loš. Nitko sretniji od mene da to nije tako.

Danas je bio dobar ali ovo mu je maksimalna uloga.Ulazak sa klupe.
    Zaboravljate da je i prvom dijelu sezone bio dobar isključivo kada bi ulazio. Svaki put kada je bio starter odigrao bi kriminalno.

Kada se svijež može dominirati fizikalijama.Kada mora racionalizirati snagu na 90 minuta, ne donosi ništa.

Ono kaj će se sada dogoditi je (već viđeno) je pritisak da ga se stavi u prvu i opet će biti nikakav.
    (i iako je mijenjao Ljubičića, ulaskom Solde par minuta kasnije igrao je Zajcovu poziciju)

Tretirajte ga kao Kuleta i ok , nemam problema s tim. Tretirajte ga kao Belju i pošaljite trofej na jug.
  • Peškaman
    8.4k
    Čestitke na pobjedi.
    Par vremenskih intervala smo baš loše izgledali, je li do umora nakon priprema,manjka pripremnih utakmica nije ni bitno,bitna su tri boda.
    Ovom pobjedom jedina ekipa koja nas može izbaciti iz top24 je bugarski Ludogorets.
    Pohvale za Filipovića i igru nogom, Dominguez malo izgubljen.
    I nadam se da će naša trenerska ekipa progledati i shvatiti da Ljubičić ne može igrati u veznom redu s Mišićem/Zajcom. Mišljenja sam da njegovo mjesto u veznom redu Ljubičić-Mišić-Zajc treba dati Stojkoviću ili pokušati s Vidovićem.
  • Praskaton
    5.2k
    Bravo za sve.Dobra utakmica sa rupom u prvom poluvremenu.Imao sam dojam da im mozemo dat kad god hoćemo.Nažalost opet problemi u obrani.

Lakši dio ovog tjedna je rješen sad treba u Osijek na noge Sopiću i tovarima Čolini,Tekliću,Matkoviću.
    Nije na pomoći ni izbor suca.
    Treba još bolja igra od ove da bi odnijeli bodove
  • ElDorado
    9.1k
    Soldo debelo potcjenjen igrač. Ok imao je ozbiljnu gresku ali stabilizirao cijelu vezu
  • Xpert1992
    360
    Tako je!! Odlican rezultat. Stoperi FCSB-a su horor.
  • njurci10
    357
    imao je i prekretkih dodavanja i losih, meni se iskreno ne sviđa previse ta njegova igra nogom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.