• njurci10
    357
    jel vidiš ti i 1% pozitive?
    Jer ja sve sto sam od tebe vidio na ovom forumu je samo sranje
  • Zagi
    14.3k
    Fenomenalna igra nogom Filipovića. Stvarno, sjajan.
    Strah me bio da netko ne dođe na briljantnu ideju da Nevistiću treba dati još jednu priliku. Noćna mora se srećom nije ostvarila.

ali ovaj Ljubičić..... pa to nisu istine
    Niti obrade lopte, niti razumijevanja igre i gdje treba usmjeriti igru, a poslijedično niti vizije kaj sa loptom napraviti. U obrani je tu, to je najpozitivnije kaj mogu napisati. Postoji.

Jedna od najvećih trenerskih zabluda ikada. Drugoligaški igrač.
  • hardek
    8.1k
    Neshvatljivo da mi ne možemo držat ritam tekme niti 45 min.
    nowReplyOptions
    ElDorado

Postavke igre su takve da igramo direktan nogomet i po osvojenoj lopti ganjamo u nedogled. Što je ok na 0:0, ali na 2:0 mi moramo smiriti loptu i na taj način odmarati se. Imamo uzorak od cijele polusezone da vidimo da ne možemo igrat 90 minuta visokog tempa.
  • Orc123
    14.7k
    moram se sloziti, ne vidim kako i cemu on doprinosi tocno....prije bi rekao da igra na ime i reputaciju s kojom je dosao..
  • tp1997
    2.4k
    Jesam li rekao išta faktualno netočno?

Sere mi se više od te "samo pozitiva" retorike.

Ako imaš neke argumente, iznesi ih, ako ne, ne prozivaj bezveze.
  • ElDorado
    9.1k
    izgleda da smo svi mi slijepi jedino trener nekaj u njemu vidi a nikom nije jasno kaj
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Jel bio crveni na Belji, sa sjevera se cinilo da ga je ovaj sapleo kao zadnji igrac?
  • njurci10
    357
    Btw. Ovdje se meni čini glavni problem fizicka sprema, na početku prvih 30 minuta vrhunski i onda ko da padnu odjednom.
    Sta drugo može biti?

Ili fizički (nespremni) ili mentalno zabili smo 2(lako ćemo)

Jesam li rekao išta faktualno netočno?

Sere mi se više od te "samo pozitiva" retorike.

Ako imaš neke argumente, iznesi ih, ako ne, ne prozivaj bezveze
    tp1997

Sere se i drugima od te negative retorike ionako je ima previse, sta god se dobro napravi vi se bazirate na lose

Peosla sezona je dovoljna za golove najviše golova ikad primljenih u povijesti ako se ne varam

Btw. Mislim da je u ovoj godini najbolji napad i najbolja obrana u HNLu ako ne grijesim.(Zasad)
  • striko
    2.9k
    Sad kad Kova izađe s izrazom lica kao da na giljotinu ide
  • Dragon1Warrior123
    4.9k
    Nije promjenio Ljubičića...
  • NoSkillan
    184
    samo da ljubicic sam sebe ne izvadi sa jos jednim zutim
  • mlinchica
    4.7k
    Kako su se neki aktivirali ovdje čim smo primili gol.
    A puni se i tema trenera polako.

Ajde, navijajte za svoj klub, nemojte naricat samo.
  • Kruno
    1.3k
    Dominguez zreo za klupu
  • Zg123
    3.4k
    Bakrar u ovom kakti visokom presingu ocajno stoji, covjek igra nesto svoje bez ikakvog smisla i redovno mu sami igraci ostaju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.