• El Madrigal
    783
    I kad smo nakon 25.e minute malo usporili, malo im dali da dišu, imali smo i tada jako dobrih i opasnih situacija. Možemo sigurno zabiti još koji gol. Samo sada strahovi od našeg klasičnoga pada u drugom poluvremenu. Ali mislim da dobivamo. Uvjeren sam
  • Orc123
    14.7k
    ma Stojke....ispravio...da dobimo na agresivnosti i trci....
  • tp1997
    2.4k
    Možda netko od kolega ima konkretne podatke, ali ovako iz glave, u zadnjih 15ak godina ne pamtim koji je trener uspio složiti ekipu toliko nesposobnu ne primiti gol skoro svaku utakmicu
  • hardek
    8.1k
    Kova molim te shvati da ova ekipa ne može 90 minuta igrati u visokom ritmu. Mi moramo naučiti držati posjed i odmarati se na taj način i umarati suparnika usput. Ovaj konstantni dum dum nogomet jednostavno ne odgovara ovoj ekipi.
  • vjeko1701
    22.2k
    Prošla sezona?
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    Sad oni imaju momentum za izać čvrsto, a bojim se da mi nažalost nemamo neki faktor x nego ćemo čekat one šablonske izmjene koje sam naveo prije početka. Livakovića dovest pod hitno
  • ElDorado
    9.1k
    Neshvatljivo da mi ne možemo držat ritam tekme niti 45 min.
  • Jay
    3k
    Steta sto smo stali, ovo je mogla biti sigurna pobjeda vec na poluvremenu uz popravljanje gol-razlike. Domingueza van, Galesic u sredinu i Mikic na beka ako se smije sanjati.
  • don
    17.8k
    ako vidin nešto u 65. minuti....
  • Navijač Dinama
    11.4k
    Kovačević bi od Mbappea uspio napravit Sulejmana Krpića, a gdje od ostalih. Najmanje bitni faktor je kvaliteta određenih igrača.
  • Fan
    1.8k
    Zadovoljan sa prvom polovicom poluvremena, užasnut drugom.
    Vezni red skroz raštiman i spor, obrana katastrofalna, pogotovo Dominguez i Galešić.
    Napad vrlo dobar, tu sam i najzadovoljniji.
  • jp23
    3.6k
    Kulenović - Beljo izmjena?
  • krvaveoči
    36
    već je dao Kuže papirić..
  • tp1997
    2.4k
    Prošle sezone smo u 8 utakmica LP bar dvaput uspjeli imati clean sheet. Ove sezone svaka šuša i u HNLu i u EL dolazi znajući da će zabiti.

U svih sedam utakmica EL smo primili gol.
  • Xpert1992
    360
    Ljubicica van da ne pobere crveni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.