• Jos-Optimus
    9k
    objasni mi logiku jer je nema. Znači, nabrojiš igrače koji su dobili priliku na posudbi i nisu se iskazali pa je to kao razlog da Jakir ne ide na posudbu, šta, nije dovoljno dobar? Pa onda ide u Inter? WTF?
  • Crni86
    19.2k
    Poznati perin laznjak :love:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k

Ne, nego si misli možda mogu ja sad odradit 15 utakmica u Vukovaru i opet će mi na ljeto reć da idem u Osijek. On je odlučio ustedit vrijeme očito. Napisao sam ovo 10ti put valjda u raznim frazama zadnjih dana: ne mogu svi učenici bit ludi i neposlušni a eto s ravnateljem sve u redu. Vrijedi na svakom radnom mjestu
  • Jos-Optimus
    9k
    pa nije stvar odraditi 15 utakmica, ako ih odradiš dobro i pokažeš se onda ideš nazad, tako to funkcionira, pogledaj pod: Cvitanović, Mikić, Šokota, Eduardo, Modrić, Ćorluka, Šutalo...ti nabrajaš ljude koji nisu imali kvalitetu kao primjer, super ti je primjer. Znači, Dinamo je pogriješio jer nije dao priliku igračima koji se nisu iskazali na posudbama? Lukavo, zaista, ovog se još nitko nije sjetio
  • Sajla
    16.8k
    a može li 60 godina zaredom 15 od 17 učenika biti ludo i otići iz dinama jer jednostavno nisu dovoljno dobri, a ove godine kad je bio veliki remont da bude problema pa i ovaj 16. i 17. učenik nemaju dovoljno mjesta?
    teza nije da su svi ludi - nikad nije ni bila tako da ju možeš prestati ponavljati jer ni 11. put neće biti smislena. poanta je da ogromnom većinom juniori ne mogu ući u prvu ekipu jer nisu dovoljno kvalitetni. da ne ponavljamo sve okolnosti zbog kojih ove godine imamo i dodatni problem pa ta dvojica koja bi inače upala - nisu. ali jesu učenik iz Švedske i Španjolske. domaćima se ne da čekati? ok. hvala na svemu i doviđenja, sretno dalje, možda se nekad opet sretnemo.
  • miro
    8.3k
    Jakir, jel to onaj kaj od malih nogu navija za Inter?
  • LA BOMBA
    796
    Zašto ne bi smio navijati za Inter?
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k

Tu se očito ne slažemo, jer kakva god da je generacija bila i makar nitko ne pročitao Prijama Lovru netko mora maturirat s peticom i postat doktor ili odvjetnik. Jebiga, nije nitko time oduševljen ali tako je kako je, to su jedina djeca koju imamo. I mi pričamo o tome da jedan ili dvojica simbolike radi ako ništa drugo budu dio momčadi. Vidjet ćemo kaj vrijeme nosi
  • Sajla
    16.8k
    silom prilika, jedan i jest. nije bilo planirano i tu se možemo složiti da je napravljen propust. ali još uvijek kad pogledamo roster i minute koje su dobili u-20 igrači u ovoj polusezoni - ima ih. samo što nisu promovirani iz naše škole. netko je procijenio da su ovi uvozni bolji.
  • NitkoBitan
    34.6k
    Sempre Millwall.
  • fakin
    2.8k
    valjda nećemo sad slušati kmečanje dalića kako su nam igrači u lošoj formi. doslovno svaki drugi dan netko zabije gol
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.