• skener
    8.5k
    Samo malo strpljenja i kroz dan/dva očekujem da će nas sveznajući insajderi i novinari uvjeravati da je zapravo mali Jakir tražio posudbu, ali je Boban to odbio jer jedini cilj mu je uništiti domaće igrače
  • Krizy
    72.5k
    Ali dozvoliti si da te jebe 17 godisnji klinac je previse, pa taman da je reinkarnacija Neste, Costacurte i Baresija u jednom.Jurki

A kako to?
    Dinamo je s Jakirovićem ostvario peti najveći transfer u povijesti za igrača mlađeg od 19 godina.
    Neka ide.
  • Crni86
    22.1k
    ne znam zakaj ti mene tu sad citiras i kakve veze ja imam sa tim clankom.

Nit sam napiso sta je trazio ili sta nije. Osvrnuo sam se na kolegin upis da se mogo sjetit sam preslozit posudbu i da je bilo takvih slucajeva. I iznio sam svoje misljenje da kada igrac dolazi s prijedlogom pred klub znaci da je klub vec potecijalno pogrijesio jer se oni toga nisu sjetili - prihvacanjem te ideje tek priznajes da si pogrijesio…

Ne trebaju nama igraci i menazderi predlagat sta da radimo. Moj komentar je opcenit, nebitan za jakira.
  • Guinness
    3.4k
    Samo malo strpljenja i kroz dan/dva očekujem da će nas sveznajući insajderi i novinari uvjeravati da je zapravo mali Jakir tražio posudbu, ali je Boban to odbio jer jedini cilj mu je uništiti domaće igračeskener

Ajde sreća u nesreći šta je odmalena od tate slušao priče o mega-Interu pa je imao posteljinu i snove zaigrati jednog dana za Inter.
    To objašnjava i odličnih 10 minuta protiv Milana na Maksimiru, posebna je to razina rivalstva koju mi nemožemo razumjeti.
  • Bosskovitz
    21k
    Moram priznati da me stari Jakirović dosta razočarao ako ispadne da je sve ovo istina. Pisalo se po novinama o nekom interesu Salzburga i Stuttgarta, no od nekoga tko je toliko u nogometu bih očekivao mudriju odluku od slanja svog djeteta u Italiju. Ok, hoćeš malog svom silom izvući iz Dinama, jbg, ali Italija je baš groblje talenata.
  • Jos-Optimus
    10.9k
    kog sam i sam veličao na početku mandata.antecacic

Ajme, znači, čak si ga i velebni ti veličao. Uh, to je onda dubina, nije ni Boban svjestan razočaranja i tektonskih udaraca na zajednicu koja živi od tvojih promišljanja.

Mali je odlučio otići i neka je, široko mu polje i nas više ne zanima. Glumite neke Dinamovce, a opravdate svaki potez kontra kluba. Evo, svi su zločesti i nesposobni, a jadni mali Jakir i njegov tatica su dušu dali Dinamu, ma krvi bi nam dali da mogu. Jbt koliko patetike danas.
  • Krizy
    72.5k
    A kaje s Tabinasom zakaj ne trenira s ekipom?
    Igrao je zadnjih par kola..nije valjda opet skakao kroz prozor?
    krvaveoči

Nakon što je Dinamo Tabinasu pronašao stan bez balkona uz prozore s rešetkama, napokon je dobio i dopuštenje za dolazak na treninge.
    G_HnPP8WMAA87U-?format=jpg&name=large
  • Jos-Optimus
    10.9k
    nadam se da mu ne prijeti deložacija, obavezno provjeriti sa svim prinovama
  • krvaveoči
    74
    hvala na obavijesti,ako se nizanje krugova i može zvati treningom.
  • Jos-Optimus
    10.9k
    ti bi trebao izdati knjigu mudrosti, kompletna će biti objavljena na Zoni (u Shit of the day)
  • krvaveoči
    74
    oces mi bit nakladnik?
  • Filip85
    1.4k
    starci na umoru priznaju kako su im jugo-oficiri na čelu hajduka davali torbe s novcima koje nisu mogli nositi u banku jer su cifre bile iznad dozvoljenihSajla

To za ozbiljno ili ?
  • OsamŠest
    7.6k

Mislim da će sa Tabinasom biti kao sa Bakrarom.

Došao je na mala vrata uz puno sumnji i podsmijeha, a pokazao se kao pogodak.
  • Sajla
    20.8k

Džemaludin Mušović koji je u 60ima iz Sarajeva prešao u Hajduk:
    "Nakon potpisa dobio sam torbu punu para, sve što sam tražio. Nisam znao kud s time, nisam smio toliko novca držati kući, a nisam ih smio niti staviti u banku jer je to bio veći novac od maksimalne cifre koja se u to vrijeme smjela isplatiti za prelazak igrača.
    Obratio sam se predsjedniku Hajduka Josipu Grubeliću koji mi je rekao da ima rješenje ako ja imam povjerenja u njega. Pristao sam, nije zapravo ni bilo drugog izbora. Otišli smo u njegovu kuću na Mejama gdje je u dnevnom boravku skinuo sliku sa zida i stavio novac u sef.
    Rekao mi je da je on vojno lice i da policija nema pravo upadati u njegov sef. Novac je bio kod njega, a on bi mi ga donosio kad god mi je nešto zatrebalo."

i to sve neposredno nakon "afere Planinić" kad su prvotno trebali biti izbačeni iz lige zbog namještanja utakmica, pa im je kazna smanjena na oduzimanje bodova. i onda kad su završili sezonu tako da bi im oduzimanje bodova značilo pad u drugu ligu - oduzimanje bodova prebačeno je na sljedeću sezonu.
    kontra sili, kontra mraku. prkos moćnome, zaštita slabijem. ili neizmjerno licemjerje.
    sam izaberi slogan koji ti se najviše sviđa :vomit:
  • Thor
    2.7k
    Da su klinci htjeli ostati,ostali bi. Nisu. Svatko ima pravo na odabir svoje srece i puta. Sretno im.
    Predsjednik odgovara za ukupnu uspjesnost i poslovanje kluba kao i za cjelokupan roster svih kategorija kluba i omladinske skole. Dakle za (ne znam tocnu brojku) sigurno vise stotina igraca svih kategorija, osoblja,placa...
    Jakiru je najvaznije njegov cilj i dobrobit i karijera njega i sina kao i Mikicu, Pavicu...Naravno da se te dvije kategorije ne moraju nuzno susresti i poduprijeti tj da se mogu dogoditi mach interesi.
    Dakle, deckima sretno (iako mislim da grijese sa zbrzanim odlukama tako mladi i da su trebali biti strpljivi) i nadam se da su dobro odlucili u interesu hr.nogometa . jer bilo je primjera vise negativnih nego pozitivnih takvih ranih odlazaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.