• Kermit
    868
    Jest nam trener falio za vratit temu u životMasto

Hahaha, ovo si dobro napisao.

A s obzirom da će oststi do kraja sezone, mogla bi ova tema oboriti i neki od rekorda.

Kova povedi nas!
  • Ivdzo11
    8.9k
    Dinamov trener Mario Kovačević i dalje ima potpunu podršku, nije uopće upitan. Nisu u Dinamu skloni smjenama trenera, toliko da bi možda i Jakirović preživio smejnu nakon Bayerna. No, ako stvari krenu po zlu, ako se 'svlačionica raspadne', ali stvari su se promijenile nabolje, Dinamo neće tu biti konzervativan. No, u ovom trenutku je ideja da Kovačević ostane barem do kraja sezone.
  • Pacho
    12.9k

Pa to protiv Bayerna je meni manja sramota od toga kako ove sezone izgledamo protiv klubova iz liga petice. A na spomen Kove i Bayerna u istom odlomku sam protrnuo. Njemu je odlazak u Malmo avantura, a na Allianz Areni bi valjda izgledao kao Tarzan kad su ga doveli u London.
  • LA BOMBA
    784
    Nije mi nikad bilo jasno zašto se onih 9-2 protiv Bayerna smatra kao nekakvu sramotu.

Izgubio si protiv Bayerna. Šta ima sad veze koliki je rezultat, barem si nešto pokušao i nisi se predao.

United izgubio 7-0 protiv Liverpoola što je još gore, jer nisi dao ni jednog gola, a nisu tjerali one prevare Ten Haga.
  • Eduardo
    28.2k
    Nije mi nikad bilo jasno zašto se onih 9-2 protiv Bayerna smatra kao nekakvu sramotu.LA BOMBA

Tak' je... nama veze što je to rekordni poraz u povijesti europskih tekmi dinama... nema veze što smo tako postali prvi klub u povijesti ovog natjecanja koji je u jednoj utakmici primio devet komada... nema veze što na terenu i klupi nije postojala nikakva ideja kako preživjeti utakmicu ili barem sačuvati dostojanstvo.... nema veze što su se sramotili i drugi pa možemo i mi...

Izgubio si protiv Bayerna. Šta ima sad veze koliki je rezultatLA BOMBA

Uopće nema, samo što smo zbog slabije gol-razlike od Manchester Cityja, Sportinga i Club Bruggea ostali jedno mjesto ispod onih koji idu dalje... ej, s 11 osvojenih bodova u tom krugu ispali smo jer smo imali najgoru gol-razliku, iako su nam se do 77. minute svi rezultati za prolazak poklapali.

United izgubio 7-0 protiv Liverpoola što je još gore, jer nisi dao ni jednog gola, a nisu tjerali one prevare Ten Haga.LA BOMBA

I ovo izvlačenje drugih poraza po Europi i svijetu, bez uvrede, ali daj više odjebite s tim. To nije ni opravdanje ni utjeha, to je šuplje branjenje neobranjivog... ne zanima me tko je gdje izgubio, protiv koga i s kim na klupi... ovdje govorimo o dinamu, a te večeri dinamo je ponižen i osramoćen! I tu sva priča staje.
  • Sajla
    16.6k
    a to pišeš tipu koji je prebacio na Villareal jer mu je naša utakmica s tovarima bila dosadna. stvarno ne znam kog vraga se uopće javlja ovdje umjesto da nauči španjolski i jebe Argentince po njihovim forumima. nadam se da će ga dovoljan broj ljudi naučiti ignorirati pa da mu i forum postane dosadan.
  • Jurki
    21.8k
    jebiga Sajla.. nekome Dinamove utakmice dizu tlak, ljudi razbijaju daljinske, mobitele, čaše, u predinfarktnom su stanju, pređu se kilometri i kilometri, trosi se lova koje nema.. a netko prebaci na jebeni Villarreal jer mu je Dinamova utakmica dosadna i drka na argentinske navijace.

Kaj mores.. ima nas svakakvih.
  • LA BOMBA
    784
    Utakmicu možeš samo pobjediti, remizirati i izgubiti. Ako izgubiš, izgubio si, nema veze da li je bilo 0-1 ili 0-10. To je totalno svejedno. U svakom slučaju dobio si 0 boda. Neki tu pričaju kao da ako izgubiš 2-9 dobivaš -1 bod ili nešto. A što se tiče gol razlike, ti ne možeš nikad kalkulirati s tim. Ti nisi mogao znati da će ti biti bitna gol razlika. To je kao da bi odlučao fair play i ti bi onda bio ljut zašto su igrači na nekoj random utakmici dobivali žute kartone. A nisi mogao uopće znati da će ti to bitno.

Ja ne mogu biti ljut na igrače i trenera koji su dali sve od sebe. Dostojno su se borili i pokušali do kraja nešto izvuči protiv Bayerna. Jakir je pokazao svoje trenerske kvalitete u Hull Cityju. Svi ostali nakon njega bili su smješni. Razlog zašto je Dinamo uopće igrao u ligi prvaka je zbog njegove titule i što je rutinirano pobjedio Qarabag u kvalifikacijama.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Bomba ne mozes reci da je svejedno 1:0 ili 10:0 kad zdrava logika kaze da nije. Ne moram ni opravdavati izjavu.

Neki tu pričaju kao da ako izgubiš 2-9 dobivaš -1 bod ili nešto. A što se tiče gol razlike, ti ne možeš nikad kalkulirati s tim. Ti nisi mogao znati da će ti biti bitna gol razlika.LA BOMBA

Ali treba racunati na to da ce ti trebati, pogotovo u novom formatu.

Da se ne lazemo, dobivao je Bayern i Barcelonu sa slicnim rezultatima, sad su Wolfsburg dobili 8:1, bilo je puno rezultata u novom formatu LP gdje je bilo brutalnih pobjeda. Dobili su nas i prije 5:0, stvar je u tome sto su se tad zaletili na nas gol za gol a nismo se zatvorili ocito i samo su zabijali. Eventualno da smo bunker igrali ali sta je tu je, taj poraz me najmanje brinuo koliko god bio velik.
  • LA BOMBA
    784

Ako izgubiš 0-1 dobivaš 0 bodova. Ako izgubiš 0-10 dobivaš 0 bodova.

Dakle, isto je.

Naravno da je bitan utisak, ali Dinamo uopće nije pustio loš utisak nakon Bayerna, ljudima jedino smeta rezultat.Ako ignoriraš rezultat, onda nije bilo toliko loše. Popio si 9 komada, može se dogoditi. Ali Bayern je imao 5.90 xG, na nekoj normalnoj utakmici to bi bilo 6-1 i ništa posebno.
  • Eduardo
    28.2k
    Ako izgubiš 0-1 dobivaš 0 bodova. Ako izgubiš 0-10 dobivaš 0 bodova.

Dakle, isto je.
    LA BOMBA

BOMBA, ja ne vjerujem da ti se ovakve jednostavne stvari moraju crtati. Svjestan si da konačni plasman u LP ne ovisi samo o pobjedama i porazima, nego o cijelom nizu kriterija od kojih je drugi najvažniji gol razlika? Svjestan si da nas je ovaj poraz gurnuo u minus iz kojeg se nismo uspjeli izvući?

A što se tiče gol razlike, ti ne možeš nikad kalkulirati s tim. Ti nisi mogao znati da će ti biti bitna gol razlika.LA BOMBA

Kažeš, s gol-razlikom ne može kalkulirati, jer ne znaš hoće li ti na kraju biti bitna... to ti je argument unatoč tome što se pravila natjecanja znaju unaprijed, što se zna kako se određuje poredak i što postoji velika vjerojatnost da će na kraju više ekipa završiti s istim brojem bodova i što će se poredak za određene pozicije određivati dodatnim kriterijima? Upravo zato treba razmišljati o svakom primljenom i postignutom golu, čak i kada je utakmica izgubljena.

I, da... 1:0 je poraz dok je 9:2 sramota i debakl. Tebi bi bio isti dojam da smo uz konkurentnu predstavu izgubili 1:0? Zaboravio si kako se taj poraz reflektirao na sljedeću tekmu?

Naravno da je bitan utisak, ali Dinamo uopće nije pustio loš utisak nakon Bayerna, ljudima jedino smeta rezultat.Ako ignoriraš rezultat, onda nije bilo toliko loše.LA BOMBA

Ajd budi ozbiljan.
  • Fan
    1.8k
    Protiv Bayerna je bila grozna naša tekma od nakon promašaja Pjace.
    Prvo pol. je bilo 3-0, ali nije da su nas nešto ubili previše u tom periodu.
    Od te utakmice do danas smo mi odigrali sigurno 5, ako ne i više, lošijih utakmica.
  • rokikaciga
    9.3k
    Protiv Bayerna smo odigrali jako dobrih 50ak minuta ako se ne varam. Problem je kaj su nas natovarili u ovih 35-40 minuta..
  • Mr Anderson
    16.6k
    Ćiro je jednom rekao da radije izgubi jednom sa 6:0, nego šest puta po 1:0. Bomba je na tom tragu.:lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.