• Pacho
    12.9k
    A orjuna je inace olicenje postenja u to doba jel? Sa dugovima prema sucima, oprostenim dugovima i svim ostalim kurcologijama? Al nek nas predsjednik puse u njihov rog i izigrava pravednika dok od orjune nikada neces vidjeti niti dasak samokritike.

No ajmo sad posrati cijeli period dominacije kao nesto neposteno, slucajno i neponovljivo da bi opravdali vec ostvareni, a i buduci potencijalni neuspjeh. Jer tako se brani klub :smile:

I fino ga je Zvone metnuo ekipi koja je do jucer branila ideju da 'dnovinarima' treba ukinuti sav pristup klubu, da bi ovaj sad uz kekse u intimnom druzenju s ovima naricao o jadnom, opravdano frustriranom ajduku. No vec se krece u spinanje.
  • Keyser Soze
    17.7k
    Pa nije stadion bio prazan jer su ljudi rekli: "Vidi kak kradu Hajduk, neću to podržavati" nego je bio prazan zbog otvorenog rata navijača Dinama protiv kriminala u našem klubu. Pa nisu Daltoni osuđeni jer su namještali prvenstva za Dinamo nego zato jer su ga pokrali za višemilijunske iznose.

Ovo je kao ono klečanje bijelaca u Americi pred crncima kako bi im se ispričali za godine ropstva i smrti Floyda iako oni konkretno nisu ništa napravili.
  • El Madrigal
    754

Pretjeruješ i imaš svoj stav i mišljenje, ali si pri tome i vrlo ekstreman. Pa upravo to, sam si rekao, oni te pljuju, ti im daš ruku i pokažeš koliki si covkek, ali prije svega želiš zaštiti svoj Dinamo od te pljuvačine i pružiti ruku suradnje. Tvoj je zaključak da je Boban ulizica i frajlica ili da je ovo sazvao kako bi novinarima dao još materijala za pljuvanje (nisi to rekao izravno, ali ispada tako). Onda Zvone radi protiv Dinama. Moja je interpretacija i zaključak baš da je to bila Zvonina dobra odluka, prije svega zbog pokušaja promjene narativa o negativnom Dinamu koji se stvara u javnom prostoru.
  • Noel
    18.3k
    Naš predsjednik (kao i navijači Hajduka) moraju za početak naučit jednu činjenicu.

Kriminalac i bjegunac Mamić je pravomoćno osuđen za pljačku Dinama a ne Hajduka.

Još nešto da nauči predsjednik. Jedina pravomoćna presuda za sudačku krađu u hrvatskom nogometu je ona iz 2011. kada je Željko Širić osuđen za uzimanje mita za "pošteno suđenje" Hajduku.
  • znajdatevolimja
    1.9k

Kako si naporan već mjesecima. Ne znam jel drkaš doma kad ti netko lupi srce na objavu. Proklet bio dan kad ste takvi kao ti počeli dolazit na forum.

Period dominacije je neregularan jer je Dinamo (barem se tako zvao) kretao u prvenstvo s 12 bodova prednosti te se natjecao u ligi sa "sestrinskim" klubom bez da je to itko skrivao. Na oba zdrava oka smo svi gledali guranje Dinama od strane sudaca (finale kupa 2018, Soudani u Vinkovcima, Respect.....). Ništa unutar kluba ni oko njega nije bilo za ponositi se.

Naš predsjednik puše samo i jedino u Dinamov rog cijeli svoj život. Radi u interesu kluba, časno i pošteno te najbolje kako zna.

Hoće li to što Boban zna ispuniti očekivanja nas navijača ćemo tek vidjeti. Ne budemo li zadovoljni moći ćemo to izraziti na sljedećim izborima za predsjednika kluba.

Ako je stanje bilo zdravo i normalno, zašto su Boysi zajedno s torcidom nerijetko skandirali čelnim ljudima HNS-a pa i Zdravku Mamiću. Jesu li Boysi radili kontra Dinama i bili u dosluhu s tzv. Orjunom?
  • El Madrigal
    754
    a gle ili smo u Sibiru ili u Sahari. Ono toliko ekstremni zaključci bez imalo neke sredine. Naravno da nećemo posrati, smatram da smo bili bolji od njih, a i dalje smo, ali Boban se nikome ne uvlači i ne sere po Dinamu do 2020., nego jednostavno kaže da on tako ne želi. Pa ako mi želimo pandan njihovom LJPVu, onda smo trebali ostati na.starom . Kao da svi traže da naš narativ bude kao njihov.
  • DiddyGuela
    5.2k
    Bobana bi netko trebao podsjetiti da je hajduk jedini klub u Hrv. kojem je dokazano placanje sudaca za "posteno suđenje". Kad vec pricamo o suđenju, proslosti i ostalim stvarima...
  • El Madrigal
    754

Mene priče u ovom smjeru ne zanimaju. Rekao je naš legendarni general Ante Gorovina"...okrenimo se buducnosti!" Ako ćeš realno, Mamic je sa svojim načinom da napuni džepove, pokrade Dinamo i gledajući da bude gazda svemira oštetio i Dinamo, ali su zbog toga često ispastali i svi drugi. Nisu uvijek i sve bila čista posla. To svi znamo i ne možemo to zanijekati. Vi kao da želite reci: "Mamic krade, ali i nama dade" pa neka ga.
  • hb1
    308
    Mi trebamo dobru igru podhitno da se ljudi odmaknu malo od dubioze stvari u klubu, previše se analizira, katastrofizira, sve bi to serija dobrih igara i jasna takticka vizija nulirala, to nama fali.
  • Plava stijena
    698
    To definitivno nije moj zaključak. Moj zaključak je da smo bedasti i naivni. Zvone nije PR stučnjak, ali sam si kontao da je dovoljno promućuran da ovo ne radi, takvog u klubu očito nemamo. Poznavajući novinare koji se vrte oko kluba da li bi i za jednog dao ruku u vatru da neće "neformalno druženje" iskoristiti za interpretaciju koja će im donijeti što veću čitanost? Ispadamo jako naivni. Ovo da se družio sa tipa Kvasinom ili Tironijem, možda bi i prošlo jer znaš da od tih ljudi neće biti malicioznih interpretacija. Ovako smo dobili džumbus od 20-ak medija koji svako svoje iznosi. Veliko NE druženju sa novinarima bez video i audio zapisa. btw: Narativ se neće promijeniti ni 1%.
  • Schpatz
    963
    Hahahahahahah koja je ovo komedija ovdje. Da mi je netko ispricao i da ne citam, ne bi vjerovao.

Znaci, od barem 2 tjedna pljuvanja po momcadi Dinama, treneru, juniorima, Zvone s jednom- dvije recenice zapali ne videnu masu koja je sad glavna zanimacija kaj se dogadalo prije ca 10tak god i vise.

Koga boli vise kurac kaj se dogadalo prije 10-15 god? Kaj ste se toliko svi uskokodakali na ovom forumu ko nekakve kokosi. Prvo zbog Mikica pa Jakirovica pa sad zbog ove izjave. Ne znam jel to vise smijesno ili zalosno… Znam da je prvi mjesec nakon blagdana uvijek dosadan, monoton ali ova vrsta upisa di se pljuje po vlastitom klubu na forumu kao navijaca Dinama je cudo. Stvarno cudo.
  • cibona
    7.5k
    Ovakve gluposti o namještenim utakmicama i plaćenim sucima navikao sam čitati na hajdukovim instagram stranicama. Neki su u stanju ići toliko daleko da umanje vrijednost pošteno i uvjerljivo višestruko osvojenih prvenstava samo kako bi i dalje gurali svoj narativ. Bolesno.

Čestitam, upecali se se na tovarske propagandne bajke.
  • Crusades
    21.1k
    Pa i DiddyGuela se ispričavao jer smo "pokrali" Rijeku sad na jesen na Maksimiru kad Mišić nije dobio crveni. I tovari su također to tvrdili. Jel se i on upecao?
  • Navijač Dinama
    11.3k
    Ovo što je Boban izjavio, sa većinom bih se osobno složio, naravno, ako je ovo što je Tomislav prenio u tekstu sve istinada je stvarno tako Boban govorio, kako je on opisao.

Ono što se ne slažem(ako je istina):
    da se klub Dinama mora zadovoljavat sa Europskom ligom!?!?!. Treba uvijek se postavit da se od nas najviše očekuje, pa samim time i glad na terenu ne bi izostajala. Treba se zadovoljit LP, borbom,tučom tamo. Ili ako već igraš EL, onda nemoj da ti je zalaganje i borba ko u tetke kakve.

Koji su to leveli i koji su to klubovi srednje Europe kojima težimo???
    Ferencvaroš, Sigma, Lech Poznan, Linz, Mol Feher, Austria i Rapid iz Beča???

Pa od svih tih konjušarskih klubova smo bolji i uvijek bili razina više. Mi trebamo težit da budemo točno sredina tablice-nešto bolje u Ligue 1, La Ligi, Bundesligi, taj rang(Vallecano, Girona, Strasbourg, Touluse, težit skoro najboljima ranga Nizozemske, Belgijske lige i da smo rang 4-5 ekipe Portugala(odmah iza velike trojke).
    A ovo težit ekipama koje si davno prešišao veličinom i rangom mi je korak unazad, ako se na to mislilo izjavom "težit srednjo europskim klubovima".

Govori da smo obzirom na reformu cijele ekipe čak i potrošili malo, pa onda pitanje što se ne odvoji cifra 3-4 milje koliko već Turci traže i vrati Livakovića?
    Ili kad već nemamo pravog desnog krila, jer Lisica nam je ozljeđen, pitanje kad će se vratit i još bolje pitanje u kakvome stanju obzirom na bolest, te Topić i Bakrar koji su nominalno centralni napadači, ne krila. Ispljuni 3-4 milje i dovedeš bubam Jagušića i hoklaj dalje. Dadneš pola milje Škegri i nek se tjera debilčina u pm...

Forsiranje 4-3-3 ideje, a onda su Vidović i Mudri žrtve sustava. 4-3-3 nije prepuno drukcije od 4-2-3-1, samo taj jedan vezni ti ide dosta ofenzivnije i u istu liniku sa krilima, a i onako igramo sa jednim napadačem(Beljom ili Kulenovićem) ne vidim zašto se ne bi trebala pokusat neka druga formacija, niti zašto se ne bi 3-5-2 moglo odigrat, kad i za tu formaciju jasno imamo igrače sa odgovarajućim ulogama za navedenu formaciju.

Drazi mi je onaj naslov pred punim TrgomNitkoBitan

D. Proljeće je došlo te sezone 10.03, sa radom i operativom nisu sigurno svi krenili odmah ni dan ni tjedan poslje. Tako da pripisat tu titulu Proljeću, a istodobno je ne pripisat onima koji su bili prije njih i duži dio sezone,kao i što su oni dovodili igrače i trenere te sezone koji su donjeli i koji su najzaalužniji za istu tu titulu(bez obzira kakvo mišljenje ti,ja peti,deseti imali i koliko bilo negativno o istima dal skupini ili pojedincima) je jako zlobno i pokvareno.

Žao mi je što si pao pod tovarsku propagandu pod nazivom "za fer i pošteno smo". Isti ti tovari da su imali Mamića i da su titula osvojili koliko je Dinamo, misliš da bi se ikad suosjećali sa nama ili nešto? Bi kurac, kad za isti period i ono najveće vrijeme vedrenja i oblačenja istog toga Mamića u Dinamu im je empatija i suosjećanje za rivale bilo na nuli, čak i ispod. Uživali su u tome, naslađivali, a danas im je to povod da mogu mešetarit i teorizirat ligu kao nitko nikad, pa ni taj jebeni Mamić šti je radio.

I sad se tu treba šta??? priznavat laži i mitomanija, bacat tulave narative i lagat " je krali smo vas,pljačkali smo vas,uzeli smo vam 30 trofeja, svaku utakmicu je sudac bio za nas, svi su nam se sklanjali i svirano nam je 700 penala po sezoni i namjerno smo slali ribare i ostale probisvijete da vas guze i sramote po Europi, a zbog naših polu talenata vaši najbolji talenti i igrači koji su trebali biti najbolji nogometaši ikad nisu uspijeli" .

Bože sačuvaj

Isti čovjek je drmao i oblačio HNS-om i Dinamom. Zna se kako se dolazilo do reprezentacije i s kime si morao imati posla.znajdatevolimja

Tako je. Tino Sven Sučić> Brozović
    Pašalić> Kovačić
    Mario Maloča> Luka Modrić
    Vukušić > Olić i Mandžukić
    Čolina, Fran Tudor i Bradarić> svi bekovi Dinama ikad

Dobronamjeran savjet, mani te se jeftine tovarske mitomanije i spin mašinerije.
  • DiddyGuela
    5.2k

Ovdje ne govorimo o jednoj situaciji na utakmici sa Rijekom vec o generalnom dojmu kojeg generira nas predsjednik o sustavno potkradanom hajduku sto jednostavno nije tocno. Ponavljam, govorimo o klubu kojem je dokazano placanje za posteno suđenje. Tu epizodu kao da su neki malo prespavali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet