• hardek
    8k
    Spasio ih Gonzalo
  • fakin
    2.7k
    lunin ko nevistić
  • Keyser Soze
    17.7k
    Lunin samo ispratio loptu pogledom
  • NitkoBitan
    34.5k
    Real Castilla :love:
  • don
    17.7k
    to je taj začarani krug u kojem gubiš ovakve utakmice i u koji Dinamo upada već 3. sezonu za redom.
  • NORTE
    21.9k
    to je taj začarani krug u kojem gubiš ovakve utakmice i u koji Dinamo upada već 3. sezonu za redom.don
    Može se usporedit to s dinamom svakako, iako RM ima apsolutnu financijsku i nogometnu moć na svjetskoj razini.

Rijetko gadljiv tip je ovaj bahati Vinicius, a i sam klub je zbog svih osvojenih LP postao užasno ogavan i nepodnošljiv.
  • lukaoj
    112
    Bila bi epska nepravda da je Nigerija prosla
  • lukaoj
    112
    imamo i mi u Hrvatskim okvirima. Nas proracun i financijske mogucnosti su daleko od ostalih klubova u Hrvatskoj.
  • Ljubo
    358
    nisam gledao tekmu, je li ih Egipat fakat razvalio samo nisu gol mogli zabiti ili?
  • Omake
    14.8k
    Juve pod Spallettiem igra odličan nogomet. Šest pobjeda u zadnjih sedam utakmica

• Noel
    18.2k

Nakon Igora Tudora da je došao i Rajko Vidović bila bi rapsodija.
  • lukaoj
    112
    mislis Maroko. Da, razbio ih je. Mislim, bili su puno bolji, Nigerija je imala 2 udarca na gol, produzetke nisu centar presli
  • rokikaciga
    9.3k
    Odlicno ih je poslozio. Dao im je slobodu da odigravaju rizicna dodavanja, overload strane gdje je lopta, minimalan broj povratnih bezopasnih lopti. Stvarno milina.
  • CastAway1986
    5k
    Jedan transfer koji sam tek sad primjetio , bivsi desni bek Rijeke Danilo Veiga je ljetos potpisao za Lecce , standardan je u prvih 11 u Serie A a Rijeka navodno ima i 25% od transfera..Sjecam se da je u Rijeci vecinom grijao klupu i bio u nemilosti trenera ako me pamcenje dobro služi..
    Inače Lecce u veznom redu ima i igraca zanimljivog imena i prezimena , Niko Kovač :rofl:
    Rođen u Njemackoj a igra za mladu reprezentaciju BiH..Nema nikakve rodbinske poveznice sa nasom poznatom braćom

https://www.transfermarkt.com/niko-kovac/profil/spieler/866607
  • NORTE
    21.9k
    Juve pod Spallettiem igra odličan nogomet. Šest pobjeda u zadnjih sedam utakmicaOmake

Fantastičan je. Momčad bez nekih velikih zvijezda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.