• emilperska
    13.6k
    Pa meni od trenera Cikla nije najgori stranac. Pa Ivajlo Petev je bio i lošiji po meni.El Madrigal

Petev je u 25 utakmica imao 63 bodova. To je 2.52 boda po utakmici. Sezonu smo završili s 86 i to bi u svim sezonama gotovo rekord bio da Rijeka te godine nije bila svemirska. Rijeka je lani bila prvak s 21 bod manje. Bratko Petev nije Mourinho, ali bome trenerski je spejšatl za ciklu.
  • Praskaton
    5k
    Najbolja tema na forumu.Definitivno
  • CastAway1986
    4.9k
    S obzirom da nitko ne spominje Francka Mangu Diddy Guelu ocito je on svoju rolu u Dinamu odradio pozitivno
  • El Madrigal
    748

Ne gledam nužno kroz postotak bodova. Onako moj doživljaj, bez statistika i analiza.
  • emilperska
    13.6k
    Francka Mangu Diddy GueluCastAway1986

Bio je dobar u Amsterdamu. Meni je to povijesna tekma, jedna od. Samim time nemre mi uć tu. Ali to je subjektivno očito.
  • rioda
    12.8k
    Kad se gleda uloženo i očekivanja, mislim da je tu Anderson Costa predvodnik liste
  • KtcGoat
    2.5k
    Najbolja tema na forumu.DefinitivnoPraskaton

Doslovno, svi smo slozni u pljuvanju raznoraznih debila i invalida. Ako se i ovdje posvadjamo onda u kurac
  • emilperska
    13.6k
    Ne gledam nužno kroz postotak bodova. Onako moj doživljaj, bez statistika i analiza.El Madrigal

Kužim.. ali mislim da je to zato sto smo 11 naslova u komadu imali, ovo je prvi kiks bio pa se gleda kao da smo ekstremno loši bili. S povijesnim odmakom, bila je to solidna sezona, ali Rijeka je bila svemirska. Sezonu iza smo s dosta bodova manje osvojili naslov 2 kola prije kraja.
    Ovih 10 prvenstvenih tekmi pod Fabiom su mi baš sve horor bile osim Lokse i Slavena.

To je bar moj dojam.
  • Brusa
    3.9k
    Lako za ove špecijalce sa po par nastupa, ovaj je godinama u Dinamu glumio lijevog beka i profesionalnog nogometaša.Noel
    Upravo to.

Meni uvijek prvo padne na pamet Carlos kad me netko pita za najgoreg igrača Dinama uopće.Zambatine škude

I meni.
  • El Madrigal
    748

Jedina povijesna, antologijska je protiv Milana. ;)
  • emilperska
    13.6k
    Jedina povijesna, antologijska je protiv Milana.El Madrigal

Kojeg Milana točno? Bilo je i njih hahah
  • El Madrigal
    748
    Posljednja s Fabiom na čelu. O njemu se priča.
  • emilperska
    13.6k
    Posljednja s Fabiom na čelu. O njemu se priča.El Madrigal

A da. Ovih 10 šta sam navodio su HNL bile.
    Jbg, to je pirova bila s tih 11 bodova nedostatnih. Da je ispalo dosta. Mozda bi se drukčije sve gledalo pa i ispalo na kraju.
  • prefontaine
    6k
    Ja i se i sad u društvu znam posvađati kada kažem da je Anderson Costa bio dobar igrač. Čak je kod nas dobro i krenuo, ako me pamćenje služi, nakon 5,6 utakmica je bio na 3 gola, ali ga je presjekao crveni karton protiv tovara.
    Pojedinci su se žalili kako se ne bori dovoljno, kako nema krvi u njemu, on protiv tovara uđe, krene odmah na nož...i crveni nakon par sekundi u igri. Od tada je počeo pad koji nikad nije ni prestao...

Ima ovdje stvarno dobrog materijala za studirati, nekih se sjećam samo površno, a neki su mi ostali u maksimalno dobrom ili lošem sjećanju.

Carlos se ovdje spominje često, on meni nikad nije legao, ali, ruku na srce, napravio je koliko toliko upečatljivu karijeru i imao je OK ulogu u Dinamu.

Ono po čemu ga ja pamtim je anegdota u jednom kafiću tamo 2010-ih, ne pamtim sad točno, kad sam bio s rođakom i ja mu kažem: "vidi Carlosa".
    Kaže rođak: "tko ti je taj?".
    Ja mu odgovorih: "igrač Dinama".
    Rođo ustade, ode do Carlosa i kaže: "Carlos, može fotka?"
    Carlos pomalo iznenađeno odgovori: "Može, naravno"
    Rođo mu dade mobitel, pa dođe do mene, zagrli me i Carlosu veli: "Slikaj!"

Kad tada nisam u zemlju propao...
bold
italic
underline
strike
code
ulist