• NORTE
    21.9k

Školski primjer debila koji treba dobiti otkaz na vlastitu štetu i višegodišnju suspenziju saveza i Fife.
    Takvi ne bi trebali imati mjesta u nogometu.
  • KtcGoat
    2.5k
    Xabi bi mogao sad u Liverpool lagano
  • Kruno
    1.3k
    Za sve najbolja opcija. Taman bi Wirtza digao.
  • NerminB
    694
    Mbappe effect. Jos veca tragedija zamijenis xabija ovom budaletinom.
  • hardek
    8k
    Iskreno meni kornjača pored Viniciusa i Belinghama izgleda kao mala beba. Ova dvojica mi se čine 10 puta gori i napuhaniji
  • lukaoj
    107
    Ovo ce im bit ko 2018. kad su Lopetegija zamjenili Solarijem
  • NerminB
    694
    Ma previse tu ega ima, a to nikad nije prolazilo. Imam osjecaj da svi ispastaju zbog sviju.
  • Omake
    14.8k
    Perez ne može bez egomanijaka. Tu ga je đava odnio i prvi put.
  • javolimtebejako
    3.9k
    kornjaca je sinoc odveo igrace s terena nakon sto ih je xabi alonso zvao da odu cestitat barcinim igracima
  • Schpatz
    960
    Nakon sto je Ebnoutalib zabio za Eintracht protiv BvB-a (doveden iz drugoligasa Elversberga), upravo je za Eintracht protiv Stuttgarta zabio Amaimouni koji je doveden za 200 000€ iz DRUGE (!) momcadi Hoffenheima. Druga momcad Hoffenheima je u 3.ligi.

Pa da mi dovedemo tak igraca iz druge momcadi Hoffenheima, neki bi valjda zapalili Maksimir.
  • NerminB
    694
    Bas gledam tekmu, prvi dodir s loptom. Zna eintracht iscupati ove anonimuse pa ih nakon par g tusnuti za finu sumu.
  • Jurki
    21.6k
    "XABI ALONSO dobio je otkaz kao trener Real Madrida u ponedjeljak. Njegovu poziciju preuzet će Alvaro Arbeloa, bivši igrač Kraljevskog kluba koji je dosad radio u mlađim uzrastima Reala. Taj izbor razbjesnio je mnoge navijače kluba, ali izazvao i žestoke reakcije i kritike medija i bivših igrača.

Marca, najčitaniji tamošnji list, na svojoj naslovnici donosi tekst pod naslovom "Dan kad je Xabi puknuo i sve je otišlo kvragu: 'Nisam znao da dolazim trenirati vrtić!'"."

Ipak nije u Dinamu tak sve crno kak se voli prikazati.. ovaj dio teksta me malo podsjetil na onu davnu sapunicu "I bogati plaču".
  • jedan u nizu
    17k

Sve se otvara za Jakira, kako sam i prenio.

Kada vidite na ljeto tu informaciju, sjetite se tko vam je prvi to rekao!
  • FelceAzzurro
    1.2k

Osim ako mu Riera ne pomrsi račune :chin:
  • Tranzicijski Napad
    1.1k
    Hearts dopeljo Matoa za 2mil iz vardara, dobro krilo, odlicno igro na africkom kupu nacija.Jos jedna kupovina iz Brightonovog sistema, nakon uniona sad i hearts.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.