• rokikaciga
    9.1k
    Kad cemo mi naci igraca s ovakvom emocijom i povezanosti s klubom?fakin

Kazu za desetak dana..

dominik-livakovic-1-810x540.jpg
  • fakin
    2.7k
    meni kao osobi koja je od rođenja povezana s Dinamom, koja je desetljećima član kluba, godišnjak, koja je zavrsavala na crnim listama i dobivala zabrane radi vise kriminalne vlasti, nije legenda kluba netko tko radi love odjebe klub i ode u kinu zaraditi si jos malo, kao da u Dinamu igra za 900 eura.
  • deda
    42.7k
    Onda reci otvoreno. Dinamo je smeće od kluba i nema legende. Nemoj se sramiti.
  • fakin
    2.7k
    Dinamo je najveći i jedini klub u mojem životu. Nije on kriv što je okružen većinom ljudi koji je samo lova bitna. Naravno to se ne odnosi na sadašnju upravu, nego na bivsu upravu i nazalost veliku vecinu igraca
  • Papastrumf
    21.1k
    Kad cemo mi naci igraca s ovakvom emocijom i povezanosti s klubom?fakin

Možda kad budemo imali navijače kao što ih ima Roma.

Čuj na prvi poziv!? Ademi je valjda svaki prijelazni rok imao ponude za odlazak, od toga 2 puta u solidne klubove lige petice pa je ostajao jer ga je klub molio da ne ide.

Ispada sam mu odvjetnik, ali sramota da je dinamov navijač nema poštovanja prema jednom od najvećih (ne najboljih) igrača u svojoj povijesti.
  • Dudu
    2.8k
    Ne znam zasto igrac bi igrac morao biti u jednom klubu cijeli zivot da bi bio legenda.

Pa Zidane je legenda i Reala i Juventusa.
  • rokikaciga
    9.1k
    Naravno to se ne odnosi na sadašnju upravufakin

Sad cu bit ultra zlocest i zao, ne predstavlja moje prave stavove.

Zvonimir Boban nije legenda Dinama jer je otisao za lovu u Milan. Nek odjebe od kluba, nogometni placenik.
  • deda
    42.7k
    Mene zanima jesu ljudi u firmama legende ili plaćenici.
  • fakin
    2.7k
    znaci po tebi je boban potjerao jednu od najvećih legendi u povijesti kluba? Kako onda komentiras to nepostovanje prema takvoj legendi da ga je boban potjerao da ode bilo di?
  • Zg123
    3.3k
    Ja sam siguran da bi Fakin ostao raditi u svojoj firmi za 900 eura da mu dodje ponuda od 3000 eura iz neke druge firme.
  • NKDZ86
    7.1k
    naravno da su svi plaćenici u firmama, kome se ne fućka za firmu ako nije njegova? ko navija za firme, kupuje suvenire, žrvuje svoj život, vrijeme, itd.
    jako glupa usporedba firmi i nogometnog kluba.
  • fakin
    2.7k
    barem sam mislio da ti shvacas da Dinamo nije firma, niti poslodavac niti poslovna osoba.

Barem sam to od tebe mislio da shvacas
  • deda
    42.7k
    Fakin ti si ipak samo demagog.
  • Papastrumf
    21.1k
    znaci po tebi je boban potjerao jednu od najvećih legendi u povijesti kluba? Kako onda komentiras to nepostovanje prema takvoj legendi da ga je boban potjerao da ode bilo di?fakin

Ne, nije ga potjerao. Boban se prema Ademiju ponio upravo onako kako se odnosi prema klupskim legendama.
  • rokikaciga
    9.1k
    Kaj nije Boban rekao Akiju rekao da ce bit kako Aki zeli? Produljenje, trenerska pozicija, transfer..bilokaj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.