• modri-kibic
    1.1k
    Išao sam na webshop staviti jedan dres u košaricu da nebi nestao slijedeći tjedan. Samo ću stisnuti kupi :smile:

IMG-20260103-WA0001.jpg
  • Zagi
    14k
    link na SN članak
    Kaže Juranović u SNu oko ovog novogodišnjeg sastanka ...
    "Evidentno je da se gradi koalicija iliti fronta protiv Zvonimira Bobana i Dinama. Svi koji su s Bobanom u sukobu ili je tražio njihov odlazak, udružuju se."

Moje pitanje je: kaj sa forumašima koji su , ne od prvog dana ali maltene prvom prilikom, prihvatili i gurali (ni na čemu baziran) narativ o "bipolarnom egocentriku" ?
  • Crusades
    20.8k
    Pa takvima od samog starta nije drago da je Boban tu gdje je. Neki još nisu izašli iz ormara, neki se prave, a neki su već izašli.
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Na drugoj temi tam lajkas i jebes da sam ja paranoičan jer upozoravam na Mamica, a tu paralelno ljude prozivaš Mamicevcima i da se skrivaju po ormarima….

Daj se odluci sam sa sobom….
  • Crusades
    20.8k
    i zašto bi to bilo kontradiktorno?

To sto je netko mozebitno ljubitelj njegovog lika i djela ne znaci nuzno da treba bit paranoican oko njegovog sadašnjeg i budućeg utjecaja.

I nisam napisao da je netko Mamicevac nego da nekima nije drago da je Zvone tu gdje je.

Kaj tebe žulja?
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Pa jebe me jer je kontradiktorno… onda napisi je Vlatko u pravu si treba biti oprezan, a ne drvit….
  • Crusades
    20.8k
    Objasni mi kako je kontradiktorno? Evidentna je činjenica da i dan danas postoji puno ljudi koji podržavaju bjegunca, to atuomatski ne znači da će zbog toga njegov utjecaj oko Dinama narast.
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Pa čovjek dolje sastanci s vrskom HNSa, Zvone je sam urigirao da Svetina ne bude izabran za predsjednika ZNSa, očito želi povećati utjecaj oko Dinama, ZNSa, HNSa, ne znam čega ne… Koji kurac bi bolje sastančio s čovjekom za čiji reizbor je Zvone bio otvoreno protiv…. Šta su se našli za Bozic i Novu Godinu i razmijenili darove…. Zašto bi on pomagao Svetini sada odjedanput, a donedavno bili popickarani…. Jedino sto može takve ljude spojiti je zajednički interes… Kažem nije za paniku, al jebo mene pas, ako nije za oprez….

Sada ti meni dođeš sa spikom on vise ne postoji on je relikt ko ga jebe nema utjecaja, Vlatko sere govna, a ovdje ima podržavatelja istog tog čovjeka.

Ako nema utjecaja kog boli kurac ko njega podržava ili ne podržava, ako ima utjecaja ili planira nešto onda je bitno da li ga netko podržava ili ne podržava.

Čista kontradiktornost.
  • Crusades
    20.8k
    Pa ja to uopće ne osporavam. Da on nije odustao od Dinama...

Al to kaj oni pokušavaju s tim ne mogu ništa. Imamo novi Statut, sve je jasno propisano.

Nebrojeno puta smo dokazali da možemo mobilizirati veliki broj ljudi ako je u pitanju nešto krucijalno oko Dinama. Ne vidim zašto bi to opet (ne daj Bože) bio problem.
  • rioda
    12.6k
    Vlatko sere govnavlatkomarkovic

Ovo mi je legendarno kako o sebi pišeš u trećem licu u svakom drugom postu :lol:
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Pa evo na primjer ovaj;
    Zvone je izabran s jako malom izlaznošću i jako malim brojem glasova, jer je pun kurac ljudi mislilo pa Zvone to dobiva ko iz picke… Ovakav broj ljudi ovaj dolje infiltrira ili kupi ko iz picke…

Pa koliko su se skupljali popisi da se dobiju mjesta izaslanika donedavno pa sve prošlo kroz ušicu igle… Kažem ne radim paniku samo pozivam na oprez, sto vidim da i ti tu radiš, samo mi nije jasno šta mene onda jebes kada ja pozivam na oprez….
  • NitkoBitan
    34.3k
    Zvone je izabran s jako malom izlaznošću i jako malim brojem glasova, jer je pun kurac ljudi mislilo pa Zvone to dobiva ko iz picke…vlatkomarkovic

Pa nemoj jebat kad je bila jedna jedina lista.
  • Crusades
    20.8k
    ne znam gdje sam to ja tebe jebao da imaš potrebu mi odgovarat. Lajkao sam kolegin komentar jer se slažem s njegovim mišljenjem o utjecaju ovog dolje. Ne vidim da sam ti se nigdje obratio.

Da je trebala veća izlaznost i broj glasova za Zvonu, to bi i dobio. Ovako nije jer je bio jedini kadnidat.
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Dečki ja samo govorim da treba biti oprezan, ništa vise, ništa manje….

Ako se slažemo onda se slažemo, ako ne ok, ali onda držite se toga i nemojte ga ni spominjati uopće…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet