• Pacho
    12.5k

Pao mi je u ocima cim sam vidio thumbnail s tom incestuoznom prasecom glavurdom po prvi put.
  • Plava stijena
    691
    "Da nije bilo zaštitara bio bih fizički napadnut, a razina barbarstva i divljaštva na toj tribini je nešto što nikada u životu nisam vidio. Roditelj sa dvoje djece se naginje preko ograde i svi troje pljuju suca." - Ivan Ljubić o navijačima orjune.
  • Efes Pilsen
    14.4k
    Jel bi ovo trebao bit neki "normalniji" podcast?

Screenshot-20251222-112808.png
  • NKDZ86
    7.1k
    a jesmo se zaje..., umjesto pomoćnika, mi uzmemo trenera....
  • NitkoBitan
    34.3k
    Zar nije onaj jedan "strucnjak" iz tog nekog podcasta otisao radit kao analiticar u Osijek da bi oni zavrsili zadnji na tablici :rofl:

Il je nesto bilo da je otisao za Poljsku pa su ga brzo najurili.

To je ta ekipa strucnjaka uglavnom.
  • Crusades
    20.8k
    To je ovaj s Tribine kaj ne... Joža Paušić
  • ElDorado
    8.8k
    više nije jer su sad tamo samo tovari.
  • Omake
    14.5k
    Radeljić prva dva mjeseca bio najgori stoper lige, čovjek izgledao kao što Zlomislić i sada povremeno izgleda, izgubljen u vremenu i prostoru. Dva metra, a jedan od najgorih igrača u zračnim duelima u ligi. Robin ispred Hoxhe je baš debilizam. Jedan igrač Dinama ukupno još veći. Pozo na 6 pred živa Mišića...

Ako se već bira trener čija je ekipa osvojila više no što je trebala, Riera je bolji izbor od Grgurine. Grgurinu drže Čović i Jagušić, nikakve taktike.
  • CastAway1986
    4.9k
    smijesan sastav a
    pogotovo koji ku*ac radi Pozo tu ?
  • KtcGoat
    2.4k
    Sutra Ibra kod Bilića
  • Dudu 9
    987
    Bilić prešao igricu .
    Daleko najbolja sportska emisija/podcast u Hrvatskoj, od gostiju koje dovodi do načina na koji vodi razgovor.
  • Eduardo
    27.8k
    Bilić odličan, iako ni Valentina s ovom novom emisijom nije loša. Ali Bilić je klasa za sebe.
  • Dudu 9
    987

Dobra je i ta emisija, ali dojma sam da se sportaši više otvore kada razgovaraju sa drugim sportašem.
    Vani je to normalno ali kod nas baš i nije čest slučaj, da bivši sportaši vode podcaste .
  • gledatelj
    1.1k
    Neuspjeh prvaka mi je od početka super emisija i super gosti, ali sa dolaskom Bilića je to sve otišlo na jedan drugi nivo. On ih sve više manje pozna pa lakše priča sa njima, a i nema ona klasična leksikonska pitanja tako da je stvarno milina za slusat. Recimo sa Željkom Obradovicem je za udžbenike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.