Papastrumf
ivanlivno
Ako nas je naša povijest išta naučila, to je da je svatko tko je naš klub htio podrediti nekoj ideologiji - a htjeli su ga svojim narativima i političkim interesima podrediti i lijevi i desni - završio poražen, u ropotarnici povijesti, zauvijek zapamćen kao gubitnik. — Bosskovitz
ivanlivno
inamovi navijaci su uvijek naginjali i vjerojatno ce uvijek naginjati desno, odnosno nekakvom demokrscanskom svjetonazoru. Zna se zbog cega su Hrvat u Jugi masovno navijali za ovaj klub i to su cinjenice koje nitko ne moze pobiti.
S druge strane, klub kao institucija mora ostati politicki neutralan, kao sto mu izmedju ostalog pise u statutu. Jedan pametnjakovic se prije 20ak godina odlucio javno u ime kluba svrstati uz jednu politicku opciju i to se vise nikada ne smije ponoviti. — Papastrumf
ivanlivno
Droljo
rokikaciga
Čime se ljudi bave na 1.1. umjesto da se trijezne i polijaju vodom — Hnlovac
Sesvećanin
Kolko ovdje ima iskompleksiranih, isfrustiranih, neostvarenih ljudi to je strašno. — Noel
ivanlivno
Budeš mi ti iz livna objasnio kak da živim u svojoj Hrvatskoj. Hvala.
Zadnje od mene na ovu temu. — Droljo
Orc123
Dzoni
Ovo su tipično ljevičarski izrazi kao oni da su danasnju RH stvorili partizani na sutjesci, a ne HV i HVO 95'. — emilperska
ivanlivno
blue heart 72
NitkoBitan
Budeš mi ti iz livna objasnio kak da živim u svojoj Hrvatskoj. — Droljo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.