• Droljo
    23.8k
    Kad ti detonacija probudi bebu koju si 3 sata na rukama uspavljivao nije ti do pucanja. Dobro @miro kaže.

Onda nek legaliziraju žižu isto par dana u godini.
  • ivanzg
    463
    Do prije 10 godina sam trosio ogromnu lovu na petarde i vatromete, zadnjih 10 godina od kad imam psa nisam lipe dao za to jer svatko ko ima psa koji se boji pucnjave zna kakvo je to sranje za zivotinju.

Nisam za zabranu, i dalje obozavam gledat vatromete ali iz mojeg novcanika nece vise nikad ni cent izaci za vatromete i petarde.
  • Nolifer
    13.7k
    Ma jednostavno petarde za retarde, čisto gubljenje vremena. Onda će kasnije kmečat u bolnici i zauzet potrebitijem mjesto, kad se ozljedi....
  • Jima
    1k
    Slažem se. Prošle godine kupili smo prvi put psa u životu i tek sad shvaćam koji strah oni proživljavaju (prije nisam o tome uopće razmišljao). Jučer mi je doslovno provalio u stan kada su počeli pucati. Nisam nikada pretjerivao s pucanjem, niti mi je to napeto, ali jedan dan u godini ćemo izdržati.
  • Mr Anderson
    16.2k
    Petarde su mi bile interesantne jedino valjda u osnovnoj i početak srednje. Poslije sam znao kupovati rakete i vatromete dok su djeca bila manja, ali brzo su i oni od toga odustali, najviše radi psa. Smiješno mi je kad vidim odraslog čovjeka ko npr moj susjed koji svake godine spiska par stotina eura na te vatromete koji izgore u par minuta. Ja to radije potrošim na kvalitetnu cugu i hranu za praznike.
  • jedan u nizu
    16.8k
    nisam čuo da je neko umro od buke...NKDZ86

Nazalost, i to se desi sa zivotinjama.
    Kao i sto drugi pricaju, njima je to uzasno. A kada se krene pricati o zivotinjama i petardama, onda pak krenu komentari (i ovdje videni) kako sad svi seru zbog zivotinja, kao da prije toga nije bilo.

Moj prijatelj koji sada broji vec poznih 14 godina, ima epilepsiju koju je dobio od petardi. Dok je bio mali, nije bilo problema, boravio je u dvoristu i nikakvog straha. Sve dok mamlazi neki nisu par petardi bacili u dvoriste gdje mu je puknulo pred njuskom doslovno, od tada ima strah. (sreca po njih pa pas nije stigao zgrabiti to)
    Nije kao kod nekih pasa koji se u stanu tresu, na srecu, dok si sa njim u zatvorenom je ok, ali posto je to ipak dvorisni pas, ima problem.
    Kako je to krenulo javila mu se epilepsija, pa nekada kada grune vani, jadnicak dobije napad. Totalno ste bespomocni dok to traje, a nije kao covjek da mu kasnije mozes objasniti da je prozivio napad. Onda samo ostane zbunjen i uplasen nakon toga, pa ne mozes ni do ducana otici a da on ne place za tobom.
  • vjeko1701
    22k
    Onda nek legaliziraju žižu isto par dana u godini.Droljo

20.4., zašto ne.

Smiješno mi je kad vidim odraslog čovjeka ko npr moj susjed koji svake godine spiska par stotina eura na te vatromete koji izgore u par minuta. Ja to radije potrošim na kvalitetnu cugu i hranu za praznike.Mr Anderson

Slažem se. Nikad nisam kužio tu fascinaciju ljudi. Mislim ok, u osnovnoj, al nakon toga. Tolko bolje možeš potrošiti pare.
  • Dinamosaur
    2.9k
    Samo pokazite djeci ovaj video

https://streamable.com/lq6t45
  • NKDZ86
    7k
    bome grdo...

dečki zapamtite, pare su tu da se troše, nek svako radi kaj ga veseli .
    živjeli, zdravi i veseli bili u novom letu
  • Tom Hanks
    4.6k
    Kod mene osobno a i u susjedstvu nijedan pas nije uginuo godinama unazad ni ne znam više koliko,puca se oduvijek. Da ne pričam da ima pasa iako u manjem broju kojima je to zanimljivo i najlaganije isprate ta pucanja sa prozora ili iz dvorišta.Svakodnevno životinje ginu na razne načine i to zbog čovjeka i šta sad mora cijeli svijet stati radi par dana pucanja?
  • Efes Pilsen
    14.3k
    Ja protiv pucanja nemam nista, tko voli nek izvoli, ali imam protiv toga da se to radi svagdje kako se kome sprdne.
    Ako ces si pucat u dvoristu, pucaj, ako ces pucat na nekoj jebenoj livadi, pucaj. Ako ces pucat ljudima pod noge gdje god se okrenu onda se nosi i ti i petarde u tri lijepe.
  • Mihael2305
    981
    20251231-141216.jpg

Kaj je živio, živio je
  • KtcGoat
    2.4k
    Kad sam bio klinjo, bacao sam petarde ko majmun. Sad se znam usrat kad ju neko baci
  • serbus
    5.7k
    [img]http://IMG-20251228-WA0001.jpg
  • fakin
    2.6k
    3500 eur kazne je dobio majstor od 34 godine za eksploziju kod škole u Zagrebu

Tko neovlašteno puca iz vatrenog oružja, pali rakete ili sličan eksplozivan ili zapaljiv materijal ili na drugi način narušava mir i sigurnost građana, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 700,00 do 4000,00 eura ili kaznom zatvora do 30 dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.