• hardek
    7.9k
    Darko Gyabi, kakva ex fm wonderkidčina
  • Infinity
    20.7k
    Sta je cekao s tim rezultatima u Dinamu?

Ah, da... PAOK, Bayern, Plzen, Sparta su level koji igra s Dinamom. Sad dere WBA, Norwich, Birmigham, a nije se snasao ni sa Hajdukom, Lokomotivom, Goricom, pa i onim nekim ispod juga Srbije, ne mogu se sjetiti ni kako se zovu.

Profa, profa... Da si nam ista valjao, ostao bi jos u Dinamu.

Moze sutra biti prvak svijeta (imam jedan 'zamalo' primjer), ali on nije dorastao Dinamu. Dinamo je puno vise od rezultata nekog Hulla u drugom rangu engleskog nogometa.
  • Dzoni
    3.2k
    Tko onda je?
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Malo strogo od strane Infinityja ali forum je pa naravno da svatko ima svoje misljenje. I klasicno ono "nije dorastao Dinamu". E pa nama nitko nije dorastao i taj stav mi se ne svidja. Definitivno i ja tvrdim rezultati protiv Balkanija su bili sramotni, PAOK i Sparta takodjer za pamtiti. I bilo je tu jos par utakmica poput Rudesa gdje su mnogi zamjerili ono da se svira kraj a nitko ne gleda da smo ipak tad hvatali svaki bod i da jednostavno nismo birali sta i kako. Lokomotiva naravno, dogodi se. Ponavljam, tezak period.

Covjek je dosao iz Rijeke, ispunio cilj i uzeo toliko vrijednu titulu i zaredao koliko ono pobjeda zaredom koje ne znam kad smo imali zadnji put? Ja cu mu na tom cestitat, uzeo je momcad isto koja igrom nije licila na nesto i makar izvukao rezultat. Pale su ipak u neke lijepe pobjede i u europi. Bio je ok, moglo je i bolje.

E sad. Ja zelim Kovacevicu isto to, da izvuce nesto iz ekipe i ostvari igru i rezultat. Ali isto tako se nadam da ce imati isti kriterij kao i prethodnici posto je po meni puno drugaciji i losiji trener zasad i od Jakirovica. Mislim da se te 2 trenerske karijere ne mogu usporedit trenutno.

Shvacam, dosao je Boban, neki novi Dinamo, pruzit cemo treneru ocito X sansi ali nije ok govorit za trenera da nije dorastao. Je li Kova dorastao? Ne. Kao sto je Dinamo puno veci od rezultata nekog Hulla, smatram da je onda i Dinamo puno veci od cinjenice da je HNL nama Liga prvaka i da smo postali vrlo skromni u nekim izazovima.
  • LA BOMBA
    688
    Treneri se razvijaju, Jakirović je sad sigurno bolji trener nego što je bio u Dinamu.

Kao što bi rekao Kovačević, izvukao je pouku.

Neki trener koji ima manje od 10 godina staža nije još finished product.

Ljudi imaju krivi dojam kako se mora razvijati trener zbog Guardiole i još nekih primjera gdje su treneri odmah bili na vrhunskom nivoju.

A to većinom nije slučaj i kod mnogih elitnih trenera. Ancelotti npr. nije bio ništa posebno dok nije došao u Milan. Klopp je bio u Mainzu nekih 7 godina i onda još dugo vrijemena trebao da posloži Dortmund.

Dinamo je bio neki klub u kojem se je Jakir učio. A to je greška Dinama što ga je prerano doveo.
  • Goncalo Santos
    2.9k
    Sta je cekao s tim rezultatima u Dinamu?Infinity

Klopp osvojii LP s liverpoolom, jel ovi u dortmundu ili mainzu kazu kad je tako dobar sto nije s nama osvojio?

Sad ispada da nije imao nikakav rezultat u Dinamo, a uzeo je duplu krunu i usao u LP. Imao je dosta velikih kiksova u Europi, ali isto tako to je bilo najgore vrijeme za raditi u klubu gdje je bila promjena dugogodisnje vlasti i stalne unutarnje borbe?

Ja koji sam veliki fan jakira s odmakom vremena kazem da je zasluzio dobiti otkaz i da je Dinamo mozda bio prevelik zalogaj, sto ne znaci da nakon 2 godine on nije dosta sazrio i sigurno je danas bolji trener nego tada.

Ne smatram da je vrijeme za njegov povratak, ali mi je jako drago da jednom nasem bivsem treneru koji je uvijek bio maksimalno korektan i kada je otisao, ide dobro u karijeri.

Od svih ovih sta su bili poslije njega, a i mnogih prije njega, jedino njemu ide karijera uzlaznom putanjom, sto ne znaci da su kayser i hull veci i jaci klubovi od Dinama, ali covjek u puno jacim ligama ispunjava zadatke i cak premasuje ocekivanja koja su mu zadana. Takvim tempom kroz par godina ce sigurno dobiti priliku i u premier ligi koja je najjaca na svijetu.

Sve to jakir radi bez ikakvih menadzerskih poguranaca i sa skromnom igrackom karijerom.

Tu se puno zazivaju i neki drugi vec isprobani treneri koji su puno jaca igracka imena bili, ali nece do razine championshipa doci nikada, kamoli do premier lige, a trenerske karijere nakon Dinama su im svima u slobodnom padu.

Samo eto, jakir sta god da napravi bit ce i za 10 godina, ali ali balkani, 9.2....
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Sad ispada da nije imao nikakav rezultat u Dinamo, a uzeo je duplu krunu i usao u LPGoncalo Santos

Najbitnije. I imao je svlacionicu iza sebe. A ti porazi 9:2 i slicno koliko god bilo sramotno, u novom formatu LP su takodjer veliki klubovi padali sa po 5-7 golova u mrezi. Njegova greska sto se mozda nije zatvorio protiv Bayerna ali pricamo o Bayernu ipak.
  • DiddyGuela
    5.1k
    Jakir si je ovom gazom u Hullu osigurao jos nekoliko buducih angazmana u championshipu ili premisershipu. Jednostavno covjek je prerastao neke okvire, grijesio je, padao i dizao se ali ocito je naucio. Nema trenera koji nije radio greske i imao lose rezultate. Mogao je nakon Dinama pasti u zaborav kao 90% nasih bivsih trenera...ali nije. Championship je ozbiljno trziste i Jakir ce nakon Hulla moci birati buduci klub u championshipu sa tendencijom preuzimanja nekog fenjerasa u premiershipu.Nije to tamo neka Austrija, Slovenija,Poljska... on je sada na ozbiljnom nivou. Malo koji trener je nakon otkaza u Dinamu imao uspjesnu karijeru ali cini se da je pred Jakirom ozbiljna trenerska karijera.
  • CastAway1986
    4.8k
    Klopp osvojii LP s liverpoolom, jel ovi u dortmundu ili mainzu kazu kad je tako dobar sto nije s nama osvojio?Goncalo Santos

Odlican komentar :clap: ... valjda bi svakom navijacu Dinama trebalo biti drago kad se karijera nekog naseg bivseg trenera razvija u pozitivnom smjeru ali neki tu postaju kao tovari pa je najlakse pljuvati bivse igrace i trenere ...
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    valjda bi svakom navijacu Dinama trebalo biti drago kad se karijera nekog naseg bivseg trenera razvija u pozitivnom smjeru ali neki tu postaju kao tovari pa je najlakse pljuvati bivse igrace i trenere ...CastAway1986

Ali izgubio je od balkanija ..
  • Crusades
    20.7k
    I Plzena i Sparte i PAOKa i Lokomotive i nije hajduku dao gol u 3 utakmice.

Napredovao je kao trener očigledno, kad je bio kod nas nije bio na potrebnoj razini. Sretno dalje.
  • Droljo
    23.8k
    Ili jednostavno nije isto biti trener dinama ili hulla. Svaka ekipa i liga je specifična.
  • rokikaciga
    8.7k
    Ili smo jednostavno imali drlog od ekipe što se vidi da sada ti igrači igraju tj ne igraju u Sarajevu, Traktoru, Qarabagu, Ferencvarosu, druge lige itd Realno imao je najbolje rezultate od svih koji su došli nakon njega čak i uz sve kikseve.

Nije sve tako crno bijelo.

Čempionšip je najteža liga svijeta jer ima 46 kola u sezoni i Jakir to odlično hendla s ekipom koja je trebala završit u League One sljedeće godine. Ovu zadnju utakmicu ih je protivnik izmasakrirao, ali pišu se tri boda i samo je to bbitno na kraju krajeva.
  • jakov1
    1.4k
    Ili smo jednostavno imali drlog od ekiperokikaciga

Da, Hull bi sa svojom kvalitetom osvojio najmanje 15 bodova u LP.
  • rokikaciga
    8.7k
    Jel mozes pojasnit sta je pjesnik htio rec?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.