• hardek
    7.9k
    Darko Gyabi, kakva ex fm wonderkidčina
  • Infinity
    20.7k
    Sta je cekao s tim rezultatima u Dinamu?

Ah, da... PAOK, Bayern, Plzen, Sparta su level koji igra s Dinamom. Sad dere WBA, Norwich, Birmigham, a nije se snasao ni sa Hajdukom, Lokomotivom, Goricom, pa i onim nekim ispod juga Srbije, ne mogu se sjetiti ni kako se zovu.

Profa, profa... Da si nam ista valjao, ostao bi jos u Dinamu.

Moze sutra biti prvak svijeta (imam jedan 'zamalo' primjer), ali on nije dorastao Dinamu. Dinamo je puno vise od rezultata nekog Hulla u drugom rangu engleskog nogometa.
  • Dzoni
    3.2k
    Tko onda je?
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Malo strogo od strane Infinityja ali forum je pa naravno da svatko ima svoje misljenje. I klasicno ono "nije dorastao Dinamu". E pa nama nitko nije dorastao i taj stav mi se ne svidja. Definitivno i ja tvrdim rezultati protiv Balkanija su bili sramotni, PAOK i Sparta takodjer za pamtiti. I bilo je tu jos par utakmica poput Rudesa gdje su mnogi zamjerili ono da se svira kraj a nitko ne gleda da smo ipak tad hvatali svaki bod i da jednostavno nismo birali sta i kako. Lokomotiva naravno, dogodi se. Ponavljam, tezak period.

Covjek je dosao iz Rijeke, ispunio cilj i uzeo toliko vrijednu titulu i zaredao koliko ono pobjeda zaredom koje ne znam kad smo imali zadnji put? Ja cu mu na tom cestitat, uzeo je momcad isto koja igrom nije licila na nesto i makar izvukao rezultat. Pale su ipak u neke lijepe pobjede i u europi. Bio je ok, moglo je i bolje.

E sad. Ja zelim Kovacevicu isto to, da izvuce nesto iz ekipe i ostvari igru i rezultat. Ali isto tako se nadam da ce imati isti kriterij kao i prethodnici posto je po meni puno drugaciji i losiji trener zasad i od Jakirovica. Mislim da se te 2 trenerske karijere ne mogu usporedit trenutno.

Shvacam, dosao je Boban, neki novi Dinamo, pruzit cemo treneru ocito X sansi ali nije ok govorit za trenera da nije dorastao. Je li Kova dorastao? Ne. Kao sto je Dinamo puno veci od rezultata nekog Hulla, smatram da je onda i Dinamo puno veci od cinjenice da je HNL nama Liga prvaka i da smo postali vrlo skromni u nekim izazovima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.