• Papastrumf
    24.2k
    Mnogi koji su bili glasni zagovornici rušiteljskog i razarateljskog dua Marić - Zajc su i dalje u klubu. — cibona

Okani se Zeke, momak. Covjek je imao svojih gresaka, ali kad je gorilo, uvijek je znao izabrati stranu i stati na crtu.
  • Crusades
    26.1k
    I to je neusporedivo vrijednije od tih grešaka.
  • Zambatine škude
    5.1k
    Mnogi koji su bili glasni zagovornici rušiteljskog i razarateljskog dua Marić - Zajc su i dalje u klubu. — cibona

Pa daj već jednom prevali preko usta to. Tko su ti rušilački elementi i kog treba pomest iz kluba? Ak već mutiš, odi do kraja.
  • Mali dioničar
    20.8k
    Pa Marić i Zajc uopće nisu bili u klubu istovremeno.
  • cibona
    8.4k
    Pa napisao sam, sve je kristalno jasno.

Aha to što je čovjek antimamićevac znači da je zabranjeno kritizirati ga i iznositi činjenice da je upravo on nakon marića najzaslužniji za rezultatsku, upravljačku, financijsku, klubsku blamažu prošle sezone. Čovjek je javno izjavljivao izjave koje su kontradiktorne statutu, a neki su ga i tada branili.

I ne, neću ga se okaniti. Suodgovoran je i nikakva izmišljena titula počasnog predsjednika neće maknuti ljagu s njegovih prošlosezonskih odluka!
  • Mali dioničar
    20.8k
    I ne, neću ga se okaniti. Suodgovoran je i nikakva izmišljena titula počasnog predsjednika neće maknuti ljagu s njegovih prošlosezonskih odluka! — cibona

Ja kao član kluba ne očekujem savršenstvo. Težiti izvrsnosti, svakako. Ali da se drugo mjesto HNL-a uz 11 bodova LP naziva ljagom - upravo to je sramotno.
  • cibona
    8.4k
    Ljaga je njegovo kršenje statuta, upiranje u sportsku politiku, transfer Oliverasa, sramotne i rušulačke izjave za novinare nakon debakle protiv Istre itd itd. Mogu nabrajati do sutra.

Neosvajanje titule i najmanji broj bodova u ligi još od vremena lige za bedaka je samo šlag na torti. Pogotovo uzevši u obzir da se sve ovo dogodilo u samo nekoliko mjeseci. Ne usudim se ni pomisliti na što bi klub ličio da je odradio cijeli mandat na čelu predsjednika.
  • Mali dioničar
    20.8k
    . Ne usudim se ni pomisliti na šti bi klub ličio da je odradio cijeli mandat na čelu predsjednika. — cibona

Ali nije.

Otkud ti i ja znamo da li je upravo Zajec bio ključna figura Bobanovog dolaska.

Ono što znamo je da je stao na listu DP i omogućio demokratsku tranziciju kluba jer teško da bi bilo kome drugome kao frontmenu liste DP uspjelo pridobiti ljude sa Liste 35.

I opet kad uzmem u obzir samo zadnji angažman Zajeca od tog trena prvih izbora 35-25 njegova uloga ne da je pozitivna nego je epohalna.
  • cibona
    8.4k
    :rofl: :rofl: :rofl:

Ne volim čitati patetiku, alergičan sam na to tako da se odjavljujem i neću se više osvrtati na ovu temu. Sunčan je dan, prvi smo na tablici. Lp.
  • Mali dioničar
    20.8k

Fala kurcu, bar jedan debil manje na temi.
  • Papastrumf
    24.2k
    Aha to što je čovjek antimamićevac znači da je zabranjeno kritizirati ga i iznositi činjenice da je upravo on nakon marića najzaslužniji za rezultatsku, upravljačku, financijsku, klubsku blamažu prošle sezone. Čovjek je javno izjavljivao izjave koje su kontradiktorne statutu, a neki su ga i tada branili.

I ne, neću ga se okaniti. Suodgovoran je i nikakva izmišljena titula počasnog predsjednika neće maknuti ljagu s njegovih prošlosezonskih odluka!
    — cibona

Decko dragi, ima stvari koje su puno vaznije od jedne izgubljene titule, za sto je on djelomicno kriv, zajedno sa svim ostalim rukovodecim ljudima kluba.

Mnogi su se kleli u slobodan dinamo i kako bi radije igrali drugu ligu s njim nego ligu prvaka s ondasnjim, da bi vrlo brzo okrenuli plocu.

Naravno da svi ocekujemo rezultatsku izvrsnost jer to je dinamo i tako treba biti, ali jedna izgubljena titula sigurno nece precrtati ono sto je Zeko napravio za sve dinamovce - slobodan i nas dinamo.
  • emilperska
    18.7k
    Moje mišljenje je da je Zajeca kao nekoć izvrsnog sportskog djelatnika vrijeme pregazilo još ranih 2000ih. Pisalo je tu par ljudi s člancima na njegov rad u Ateni i Portsmouthu nakon odlaska iz Dinama 2001. Da je bilo u najmanju ruku, katastrofično ako ne i gore od tog.

Vjerojatno se o tome nikad neće javno istupiti zašto baš Zajec 20 godina nakon zadnje (neuspješne) funkcije u nogometu odabran da predvodi listu DPa, a i oni koji znaju najviše više nisu nažalost s nama.

Moje mišljenje je da od tzv. Dinamovih legendi jedino on zadovoljavao uvjete da se kandidira 2024. + ako je bilo još nekog od legendi da zadovoljava uvjete, on je bio jedan od onih što su se htjeli izložiti za tu kampanju. Boban recimo tada nije mogao/htio. Zeko je. Tko su još bile alternative Zeki ako ih je i bilo, zna vrlo malo ljudi i nece nam sigurno napisati na forumu: "Ej dvoumili smo se između Zajeca i Ivana Cvjetkovića, odlučili smo se za Zajeca i sjebali se".

Tu je onda drugi problem što je netko procjenio nakon pobjede u ožujku 2024. da je on zajedno s nedoraslim MMom sposoban upravljat budzetom od 80 milijuna EUR. I imali smo sezonu kakvu smo imali lani jbg..

Podosta si je narušio do tad skoro besprijekorni legacy u Dinamu kao jedan od najvećih..
  • cibona
    8.4k
    Dečko dragi ja sam svoje rekao. Slažem se s komentarom iznad, nije ni Zeko kriv što ga je vrijeme prestiglo, krivi su oni koji su procijenili da je sposoban upravljati budžetom od 80 mil. eura.
  • vjeko1701
    29.9k
    Vjerojatno se o tome nikad neće javno istupiti zašto baš Zajec — emilperska

Ne znam čemu treba netko istupiti. Jednostavno, jedini koji je bio voljan i koji je imao šansu napraviti preokret koji je bio potreban. Jako, jako jednostavno. Za to, u godinama kojima je bio i zdrastvenom stanju u kojem je će od mene imati respekt, unatoč stvarima iz prošle sezone.
  • Papastrumf
    24.2k
    Vjerojatno se o tome nikad neće javno istupiti zašto baš Zajec 20 godina nakon zadnje (neuspješne) funkcije u nogometu odabran da predvodi listu DPa, a i oni koji znaju najviše više nisu nažalost s nama. — emilperska

Pa odgovor je jednostavan i sam se namece, zar ne?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.