• Eduardo
    27.8k
    prijedlog za shop,
    imam doma kacigu s gradilišta allianz arene, s našim grbom naljepljenim,
    makar svi znaju kad dođem na gradilište i bez toga kaj sam,
    mogla bi se prodavati sad kaciga s gradilišta kranjče s grbom gore,
    ili čak i ovi reflektirajući prsluci koji se moraju imati s nekim detaljem kluba
    immerwieder

@markoli napravio parodiju još prije 6-7 godina... mislim da su tad otpadali neki dijelovi sa stadiona pa je ispala dobra fora koja je završila u medijima.

8klip6yi7n65zmnj.png
  • Nolifer
    13.7k
    Klub bi trebao razmisliti da poput nekih drugih stranica na web shop stvari velicinu dresova u centrimetrima. Visina i sirina :smile:SAS1987

Veliš i u shopovima isto tako?

IMG-2022.jpg

:lol:
  • shameless86
    1.3k

mogli bi i neki retro šljem/kacigu iz 41 sa grbom :monkey:
  • Božo
    35
    Ovi u areni su mi već drugi puta zeznuli kupovinu. Kupio sam onu trening tamnu majicu sa rukavima a sad kad sam doma otvorio dali su mi bez rukava… Tako nekaj slično se već dogodilo prije par mjeseci isto u areni. S dućanima na drugim lokacijama nisam imao takvih problema…
  • SAS1987
    19.4k
    mogli bi i neki retro šljem/kacigu iz 41 sa grbom :monkey:shameless86

Grb Dinama ili elektra? :lol:
  • shameless86
    1.3k
    dinamo naravno :lol:
  • criticus
    5.5k
    Jedino šljem s petokrakom i otiskom čepova od kopačke na njoj...
  • Brusa
    3.8k
    Vidim sa su u web shopu kalendari već rasprodani :scream: kako je to moguće??
    Jel zna netko jel ih ima u city centru east?
  • Dinamovapriča
    656
    Imas u fan shopu u centru, upravo sam bio i kupio.

Radnice koje rade su jako neprijatne i bezobrazne!
  • Panker1312
    168
    je slazem se, curama bas nije najdraze bit na poslu..nego jedna druga stvar koju sam primjetil pa me malo uznemirila(moguce da pretjerujem)..ona relativno nova majica dugih rukava kaj je u kompletu s hlacama(tirkizna sa zlatnim grbom) na sebi je u sluzbenom shopu u CCE imala grb, al naopak..kak sam ju prvi put vidio reko ok ovo je valjda na cicak pa je neko slucajno krivo naljepil medjutim ne, roba je s greskom i grb je usiven naopak..na moju opasku koja je bila vise nego korektan curama kaj tam rade, znaju li za to dobijem hladno "znamo"...poslije je ipak jedna od njih dosla pa je rekla da je roba s greskom i da se moze dobit dodatni popust..ono kaj je meni blesavo da se tak opce nekaj nudi, ja ju nebi uzel ni da mi ju poklone s tak naopak grbom..kaj ja znam malo mi je neozbiljno da se opce nasla na polici i to na vrhu..mozda sam malo preosjetljiv i pretjrujem, al eto, cisto info
  • KristijanHR
    252
    Danas je fan shop u Ilici radio punom parom...
  • NerminB
    586
    Nudim se Klubu za part time job vikendom u bilo kojem shopu kad su nam djevojke ovako neljubazne. Ne bi mi bilo mrsko ni putovati dva sata tamo vamo :grimace:
  • Masto
    592
    Nek momke zaposle onda
  • Denis
    2
    Ponuda u shopu jako slaba
  • pešća
    834
    U par koraka na ekranu se izabere dres po želji, veličina, dodaci od badgeva te ime i broj po izboru. Nakon odabira radnici u par minuta naprave dres. Nadam se jednog dana i kod nas.

IMG-20251227-193059.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.