• Profesor Baltazar
    4
    Ne bih rekao sa se mimoilaze vizije Nene i Bobana. Bjelica je detektirao Mmaea, izbacio ga iz momčadi i taj Mmae i dalje nije u kadru nego je poslan na posudbu. Drugo, pa sam Boban je u inetervjuu za Brunu rekao da s njim u ekipi imaš već 50 posto riješeno prvenstvo u svoju korist i da je klasa. Ademiju je bilo ponuđeo, bar se tako pisalo, birati što god hoće raditi i biti u klubu, ali odlučio je otići jer je i dalje želio standardno igrati što mu ovdje više nije nitko nije mogao garantirati.
    Treće, i sam Boban je na kraju sezone i prije početka ove sezone rekao da želi veći broj hrvatskih igrača u smislu da hrvatski igrači budu okosnica.
  • jedan u nizu
    16.8k
    Svi smo mi svjesni da su ti igraci koje spominje, Ademi, Petko, Rile, Zagorac, bili pravi srcani dinamovci i da su puno toga dali dinamu.

Samo sto Bjelica o njima prica u takvim superlativima i bez trunke kritike, i to nam daje apsolutno kristalnu sliku da su oni kod njega imali povlasten status, na ovaj ili onaj nacin.

I da, to je jedan od razloga zasto je ta pusacka soba kriva. a to je takav stav trenera prema njima.

Nije problem bila pusacka soba dok su svi ginuli u dok su rezultati bili dobri. Neki su zasluzniji naravno i nekad ces progledati kroz prste. Ali kada je kriza i kada ne ide, i kada su ti iz sobe ocigledno na terenu jedni od slabijih, onda tu sobu treba ukinuti. Jer onda gubis cijelu momcad.

A Bjelkan to nije ukinuo iz eto, ocitih razloga. Zasluge iz prvog mandata nije mogao odvojiti od trenutnog stanja i zalaganja u momcadi.

Bjelica opet u dinamu?
    Da, ali kada nijedan igrac kojeg je nekada trenirao, ne bude vise u klubu.
  • Nolifer
    13.7k
    Bjelica opet u dinamu?
    Da, ali kada nijedan igrac kojeg je nekada trenirao, ne bude vise u klubu.
    jedan u nizu

A kaj ak dodje Livaković?
  • fakin
    2.5k
    Treće, i sam Boban je na kraju sezone i prije početka ove sezone rekao da želi veći broj hrvatskih igrača u smislu da hrvatski igrači budu okosnica.Profesor Baltazar

i onda u prvom transfernom roku dovedeš villara, benacera, bakrara, vinlofa, domingueza, mckennu, zajca.
  • Profesor Baltazar
    4
    Stranci koji su dovedeni su došli jer očito nije bilo hrvatske alternative ili su te alternative propale.
    Npr. Vinlof, lijevi bek kojega godinama nemamo. Koga je mogao dovesti? Sosu koji je možda bio prvi pick, ali vrlo skup i teško dohvatljiv. Da ne kažem da je trebalo čekat kraj prijelaznog roka pa mi možda došao ako bi mu sve otpalo. Borna Barišić? Fran Tudor?
    Uostalom doveo se Goda kao back up bez ugovora.
    Možda da je Jagušić prihvatio ponudu netko od stranaca bi otpao.
    Stoperi - koji su to naši stoperi bili na tržištu za dovođenje? Aha, Radeljić je bio prvi pick pa je Miško tražio enormne iznose.
    Zajc je kadar iz našeg govornog područja i samo formalno je stranac tako da ga ne bi gurao u kategoriju stranca.
  • jedan u nizu
    16.8k
    A kaj ak dodje Livaković?Nolifer

i dalje ne.

Ne vidim ga tu uopce u sljedecih 5 godina
  • Nolifer
    13.7k
    i dalje ne.

Ne vidim ga tu uopce u sljedecih 5 godina
    jedan u nizu

Tvoje mišljenje.
  • Dzoni
    3.2k

Od čega je samo Villar flop, šuplja priča i opet retardirana, pomalo rasistička retorika prema strancima jer su stranci.
  • Brusa
    3.8k
    Bože dragi... woke sranja i na Zoni. Jel ti znaš što je rasizam prijatelju?
  • Crni86
    18.6k
    da bi Maric radio to sto je radio morao je imati neko zaledje a to je nazalost mogao biti samo Zajec.ElDorado

Ovo. Meni je najgore ovo. Prva godina oslobodenja spiskana na tog vafla…. Koliko smo samo obrana slusali ovdje od strane ljudi, uvjeravanja pa da mi ne kuzimo i slicno.

Na kraju izlaze na vidjelo sve prljavstine. Prica se svasta po gradu, sve price idu u istom smjeru. Pa napokon i ovaj intervju Bjelice da se napokon kaze sta je sve bilo.

Ali ljudi moji ovakvo djelovanje koje je tu navedeno nije niti priblizno na razini kluba kao sto je dinamo. Vafl je imao podrsku IO-a koji mu je amenovao sve ove odluke pa i smjenu Bjelice na ovakav podmukli i bezobrazni nacin. Maric je smjenjen ali ocito je da u klubu imamo jos uvijek ljudi koji nisu za svoje funkcije jer ovakvom covjeku 6 mjeseci bezrezervno drzat leda je za svaku osudu (na kraju je samo Skender podnio zrtvu i odstupio), koliko god ti znao ili ne znao o nogometu, ovo su jednostavno neka pravila biznisa i ljudskosti.

Pa sve price oko mladih igraca i omladinskog pogona, ovi smjesni transferi, sapunanje jakira i bjelice da nam dopelja ciklu… onakvo ruganje na clanskom danu prema svima nama kao da smo mi neki debili… I konstantno branjenje i branjenje i branjenje…

Ne mogu objasnit koliko me ova tema i dan danas i dalje ljuti i zalosti. U prvoj godini napravit ovakav dar mar i sranje…. Dobro da je tu sad napokon Zvone, ali iskreno mislim da ce i proljece morat u iducih par godina napravit dodatnu selekciju u svojim redovima.
  • Dzoni
    3.2k

Post gdje uključiš svakog stranca dovedenog kao nešto loše, a prije toga u 3 posta navodiš kako ih ne treba jer moraju igrati "naši", kakvi god da bili, su za pohvalu? Ma da
    I da je Bjelica i dalje tu, umjesto Vinlofa i Domingueza bi igrali Goda i Theophille, a na golu bi bio Zagorac.
    Mrtva trka sa Slavenom po prosječnoj starosti ekipe
  • fakin
    2.5k
    očito slabo pratiš Dinamo pa ne znaš kako je Dinamo izgledao pod Bjelicom, a kako sad izgleda pod Kovačevićem. doslovno neugodno mi je u istoj rečenici njih dvojicu napisati.
  • Dzoni
    3.2k
    kako je Dinamo izgledao pod Bjelicomfakin

U HNLu gore nego pod Kovačevićem
  • Jaja
    31
    Ne da im se vizije nogometa mimoilaze nego ne mogu bit razlicitije. Boban zeli igrat 433 s velikim posjedom i puno kombinatorike znaci "tikitaka",a Bjelica voli odigrat s trojicom iza,i upravo je u intervjuu rekao da ga "tikitaka" ne zanima nego zeli igrat direktan nogomet.
  • Orc123
    14.3k
    i fulao si 1/7? Tebi to lose.....koji si ti lik......daj Boze jos vise Bennacera, Vinlofa, McKenna, Dominqueza,Zajca u ekipi uz domace.....ne, trebali smo skinut gace Misku i za 3 igraca iskesirat 15milja eura.....

Dinamo je prerastao granice. . . Odavno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.