• Nolifer
    13.6k

Opet ti po svom ko maksim po diviziji :rofl:
  • Goncalo Santos
    2.9k
    jer nije imao mir u svom poslu.Nolifer

Uz to nije imao ni pola svojeg stozera koji je razlog zbog cega je prvi mandat bio uspjesan, takoder drugi put u je u Dinamo dosao nakon sta se s prethodna 3 kluba razisao u losim odnosima, a ni kod nas nista bolje nije bilo.

Nenad iz prvog i drugog mandata nije ista osoba, a sumnjam da ce ikada vise i biti. Hvala mu za prvi mandat i nadam se da se vise ovdje nece vracati. Za uspjeh njegove daljnje karijere mislim da bi trebao uzeti pauzu od nogometa barem na dvije godine da se resetira.

Da ima podursku kakvu ima kovacevic sigurno bi bolji rezultati bili, ali eto, nadam se da je ta prica zavrsena.
  • Jurki
    21.2k
    procitaj prvi post zakaj mislim da to nije dobra ideja. Sve argumentirano.
  • Nolifer
    13.6k

Takodjer. Vrijeme će pokazati. Do tad chill bro :smile:
  • vjeko1701
    21.7k
    Slažem se. S tim da po pričama koje kruže, nije dobio otkaz radi rezultata niti radi nesuglasica sa transferima već radi načina komunikacije i odnosa sa svima oko sebe.

Dojam je kao da ga je ona epizoda u Osijeku slomila, izgubio je svoj stožer i određenu samokontrolu. Definitivno bi mu bilo pametno da još malo bude van svega toga pa onda krene ispočetka.

Ja sam bio jako pozitivan oko povratka i nadao sam se da može dva put napraviti sličan posao, samo ovaj puta bez besmislenog otkaza na temelju ega kriminalca.

Jbg, nije prošlo drugi put. Odgovornost je na više strana, uključujući i njemu.

Edit: Na drugom forumu neki spominju da su "GVizija" i Bjelica na liniji.
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Uz to nije imao ni pola svojeg stozera koji je razlog zbog cega je prvi mandat bio uspjesan,Goncalo Santos

Najbitnija stvar, napokon da je netko napisao…. Poms i Bjelica su jedan bez drugog loši treneri….
  • Mr Anderson
    16k
    Na drugom forumu neki spominju da su "GVizija" i Bjelica na liniji.vjeko1701

Sumnjam da bi ga tamo dočekali raširenih ruku...mislim na navijače, a i neke igrače.
  • vjeko1701
    21.7k
    A možda je ovaj intervju ispipivanje terena...
  • Mr Anderson
    16k
    A možda je ovaj intervju ispipivanje terena...vjeko1701

Kaj je spominjao nešto tovare? Bio sam si pustio snimku jučer kasno, ali sam zaspao nakon 10 minuta.
  • vjeko1701
    21.7k
    Kolko znam, ne, al ima drugi dio.
  • Droljo
    23.7k
    Kako bi ga dole platili?
  • vjeko1701
    21.7k
    Ne bi mu bila mrska neka parcela :P

Samo sam napisao pročitanu glasinu. Kolko ima istine? Nitko ne zna.
  • KtcGoat
    2.3k
    Kaze Vale da ide drugi dio 26.12 u 18:45
  • Gringo
    639
    Bila je prije 4-5 godina neka presica ili intervju gdje je NB upitan da li bi ikada sjeo na klupu hajduka i ko iz topa je izvalio NE!
  • fakin
    2.4k
    zar treba ponovno isprobavati kombinaciju koja vise ne funkcionira?Jurki

Ne funkcionira ni kovacevic pa nam je i dalje trener
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.