• Chempers
    1.1k
    Protiv Betisa sam baš bio zadovoljan prvih 20 minutaZagi

Što je iduće, bit ćemo zadovoljni što smo dobro stajali 5 minuta protiv Midtjyllanda? To je bila utakmica ispod svake razine, kao uostalom i prethodne 3.
  • Sajla
    16k
    ti tražiš svađu vadeći drugima par riječi iz konteksta ili misliš da je ovo kaj si napisao nešto konstruktivno ili kaj?
    je li čovjek rekao da je zadovoljan utakmicom? je li istovario komplimente treneru i igračima? prestani drugima stavljati riječi u usta jer iz toga niš dobrog ne bu izašlo. to što radiš je čisto flejmanje, a to na ovom forumu kažnjavamo.
  • Chempers
    1.1k

Smiri se malo, vrijeme je blagdana. Ti, kao i kolega možete slobodno izvlačiti i analizirati i 2 minute igre ako želite, al meni osobno je apsurdno napisati da sam zadovoljan s 20 min u nekoj utakmici u kojoj smo pregaženi i to izvlačiti kao nešto dobro, ajde da je to bar bilo poluvrijeme onda može imati nekog smisla. Iz Betisa, Lillea i Celte nema ama baš ničeg čime bi se mogli pohvaliti. Ako pričamo o tome čime možemo bit zadovoljni, onda se možemo okrenuti Lokomotivi i Belupu, tu smo ipak nešto pokazali za razliku od ovih tekmi.
  • mali M
    9.3k
    Ovo je već jebeno pretjerivanje. Crtu ćemo podvući na kraju mandata.Mr Anderson

Kao prvo kako je "najklimaviji" pretjerivanje? Pa čovjek potpisuje negativne rezultate više nego Jakir... Zašto je to pretjerivanje na glas reći?
  • Sajla
    16k

ako netko želi izvući jedan potez nekog igrača, dodavanje petom u trajanju dvije desetinke sekunde i reći da je to bilo dobro, ti mu nećeš to vaditi iz konteksta izazivajući svađu - jer kao što licemjerno pišeš, vrijeme je blagdana. ponašaj se u skladu s vlastitim savjetom ili ćeš izgubiti priliku pisati ovdje.
    ponavljam - paljenje teme, izvlačenje iz konteksta, stavljanje drugima riječi u usta je bezobrazno, pokvareno i neprihvatljivo prema pravilima ovog foruma. nemoj to raditi, ponašati se snishodljivo i drugima govoriti s visoka. ako ovih nekoliko prazničnih dana ne možeš izdržati, iskopčaj si internet pa se tako ponašaj prema ljudima licem u lice.
  • marcio amoroso
    47.8k
    Svaka priča se može ispričati na više načina pa tako i ova o Kovi.

U HNL-u smo prvi i imamo bod viška, u Europi smo također itekako živi. Napravili smo od Domingueza već sada igrača od bar deset miljuna eura i svi napadači imaju solidne brojke. Dali smo minute mladima i pokazali da računamo na njih. U derbijima imamo 16 od 18 bodova.

Igra nam je užasna i ne ličimo na ništa. Izgubili smo prvi put 4 utakmice u prvenstvu protiv momčadi koje ne pripadaju vrhu. Otjerali smo ljude sa stadiona i na Betisu je bilo samo 11 tisuća jer ljudi više ne vjeruju momčadi. Od odličnih igrača kao što su Villar ili Ljubičić smo napravili ispodprosječne HNL veznjake.
    Mladi su priliku dobili samo na silu i kada su sve druge opcije otpale (Mikić) ili uopće nisu (Jakirović).
    Belju uništavamo sa stalnim zamjenama.

Istina je kao skoro uvijek negdje između i to je i moje mišljenje. Ja sam iskreno očekivao bolji nogomet, ne nužno bolje rezultate. Očekivao sam da je momčad homogena i da ide 200 na sat svaku tekmu (to je uostalom obećao i Boban u onom intervju za Dinamo+).
    Ono što primjećujem je ipak neki napredak i to mi daje nadu da će situaciju izvući. Pod izvući smatram suvereno osvajanje naslova i prolazak u Europi.

Kova očigledno ostaje i mogu mu samo zaželjeti sreću.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Kova očigledno ostaje i mogu mu samo zaželjeti sreću.marcio amoroso

Zar je ovo uopće i bilo upitno? :smile:

Imam dojam da je Kova sa zadnje 2 tekme malo zamaskirao sve ono loše što je radio u prijašnjem periodu i upravo tu dolazi stanka koja mu nekako savršeno sada paše.
    Jedan moj prijatelj je izjavio da je bar kiksao sada zadnje kolo protiv Lokomotive jer mu je lakše progutati 2 ili 3 izgubljena boda nego da i dalje ovaj ostane trener. Tu se nisam nikako složio s njime jer nam je doslovno svaki bod bitan, a i pitanje bi li ga i to koštalo stolice. Ali razumijem njegovu poantu.
    Ništa, kao što kažeš, zaželjeti mu sreću pa kako bude.
  • rokikaciga
    8.5k
    Jedan moj prijatelj je izjavio da je bar kiksao sada zadnje kolo protiv Lokomotive jer mu je lakše progutati 2 ili 3 izgubljena boda nego da i dalje ovaj ostane trener.Blueshadow86

Tak se prosle godine navijalo za Rijeku pa smo izgubili titulu za dlaku...
  • Sibirski plavac
    7.6k
    da je bar kiksao sada zadnje kolo protiv Lokomotive jer mu je lakše progutati 2 ili 3 izgubljena boda nego da i dalje ovaj ostane trenerBlueshadow86

Ovako sam i ja razmišljao sve dok magarad nije dobila Vukovar. Radije ću našeg Kovu gledat i dalje nego da moram idućih mjesec i pol slušat o atomskoj magaradi koja treći put zaredom osvaja titulu jesenskog prvaka i juriša ka tituli u svibnju.
  • Chempers
    1.1k
    jer kao što licemjerno pišeš, vrijeme je blagdana. ponašaj se u skladu s vlastitim savjetom ili ćeš izgubiti priliku pisati ovSajla

paljenje teme, izvlačenje iz konteksta, stavljanje drugima riječi u usta je bezobrazno, pokvareno i neprihvatljivo prema pravilima ovog foruma. nemoj to raditi, ponašati se snishodljivo i drugima govoriti s visoka. ako ovih nekoliko prazničnih dana ne možeš izdržati, iskopčaj si internet pa se tako ponašaj prema ljudima licem u liceSajla

Lijepo je vidjeti da si spreman raspravljati bez simpatičnih epiteta i ostalih "savjeta" koji veze nemaju s temom ni forumom. Živio ti meni moderatoru :ok:
  • Sajla
    16k
    spreman raspravljatiChempers

raspravlja se kad se koriste argumenti i kad se govori o činjenicama. kad se drugima stavljaju riječi u usta, čupa iz konteksta, i izvrće ono što su napisali, to nije rasprava. raspravljaj koliko želiš, a s ovim prestani. zadnje upozorenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.