• Dendle71
    232
    Ovaj forum postaje neizdrživ. Mene ovo počelo umarati. Koju god temu otvoriš: negativa - trener/financije/transferi/igraci/web shop

Jebemu miša..ali ni bijeli čošak me ne frustrira toliko kao neki forumaši dinamovci.
  • Mr Anderson
    15.9k
    ako je trener top, onda ocito ne valjaju igraci. Ili je dinamov plafon “ucenje” protiv Betisa, Celte te ravnopravna borba u svakoj utakmici HNLaJaro

Nitko nije rekao da je trener top nego da ga je netko puno stručniji od prosječnog forumskog laprdala izabrao vjerujući u njega.
    Isto tako je očito da neki igrači nisu opravdali očekivanja dok su ih neki nadmašili.
    Jednostavno nije moguće, odnosno jako je malo vjerojatno da će se kod ovakve rekonstrukcije s apsolutno svime pogoditi u prvom prijelaznom roku. Nije ovo igrica. Neki će morati i otići, bio to trener ili neki igrači.
  • Jaro
    11.5k
    pa to i govorimo svi. zajebo si, mijenjaj - a ne - necu mjenjat jer su oni prije puno mijenjali pa bisu opet pogodili. Tim iskustvom - ovi sto su u sezoni spizdili 4 trenera i popusili prvenstvo - su ocito slabije strucnosti od dobrog sjela forumskih laprdala koji su u nemalom broju bili za pedalu Jakiru unatoc dvostrukoj kruni, ne postavljanju Bjelice na racun populizma i prvog mandata, ne postavljanju Fabio cikla Cannavarra i ne dizanju ruku od sezone 10ak kola prije kraja i pustanju momcadi na autopilotu pod krinkom vjecnog pomocnika na klupi…
    Isto tako dobar dio forumskih laprdala je bio i protiv 50godisnjeg, ne pretjerano ambicioznog trenera kojem je plafon Slaven i po Jelicicu, angazman za 800 eura…
    Dobar dio forumskih laprdala je dao klub u ruke DP i Bobanu. DP je svoj dio vise/manje odradio, Boban je tu doveden kako bi osigurao i sportsku izvrsnost. A to po meni nije “ucenje” u Europi. Imam i godina i iskustva pracenja Dinama pa znam da od tog “ucenja” nema koristi velike. Pogotovo kad je jedina osoba kojoj treba ucenje - trener…
    Al maknimo se od Europe - doma smo al pari s ostatkom lige unatoc velikim financijskim razlikama, igramo ko klub iz sredine Serie A - protiv klubova kojima ni samima nije jasno kako su u prvoj ligi i bave se profi nogometom.
  • Mr Anderson
    15.9k
    dobrog sjela forumskih laprdala koji su u nemalom broju bili za pedalu Jakiru unatoc dvostrukoj kruni, ne postavljanju Bjelice na racun populizma i prvog mandata, ne postavljanju Fabio cikla Cannavarra i ne dizanju ruku od sezone 10ak kola prije kraja i pustanju momcadi na autopilotu pod krinkom vjecnog pomocnika na klupi…
    Isto tako dobar dio forumskih laprdala je bio i protiv 50godisnjeg, ne pretjerano ambicioznog trenera
    Jaro

I to samo potvrđuje što sam rekao.
    Dio forumaša je bio protiv Jakira, dio za, dio je bio za Bjelicu, dio protiv, tako i Cannavara i maltene svakog trenera. Ali ne zato što su stručni ili ne, nego zato da se pametuje i onda kad trener dobije pedalu da mogu napisati - a kaj sam rekao. Siguran sam da bi se našao dobar broj forumaša koji su u startu protiv svakog trenera ako to nije Guardiola ili Klopp.
    Dio je bio za otkaz Jakiru nakon duple krune i to dokazuje što? Baš ništa. Gotovo jednoglasno mišljenje je bilo da mu se da pedala nakon jeseni 2023 pa je osvojio duplu krunu i ušao u LP. Tko kaže da ne bi isto ponovio i prošle sezone da ga se podržalo?
    Od forum struke se od trenera najviše podržavalo Bišćana pa je ispao promašaj. S druge strane najmanje se podržavalo Čačića pa smo pod njim igrali možda najbolje zadnjih 5 godina.
    Zato nemojmo o forum struci, previše je tu egotripera koji misle da znaju sve. Ne samo o nogometu, nego i o procesima koji se odvijaju u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.