• Pacho
    12.1k
    A sta reci na ovu anegdotu koju onaj riboliki solinski degenerik istice kao nesto pozitivno:

Neće mu biti drago da ja to spominjem u ovom kontekstu, ali Zvone Boban ga zove kad su počeli pregovori. Predstavi mu se, a znate što mu kaže Mario Kovačević: 'Jel vi mene to zezate?'

Tocno tako se i ponasa otkad je preuzeo. Pogubljen, usran i uspanicen utopljenik koji je i sam svjestan da je apsolutno nedorastao za ovu razinu. Stvarno ne razumijem sto je Bobanu bilo u glavi kad je ovoga odabrao, ali jedini ispravan odgovor na ovu gore reakciju bi bio: "Da, zezam se. Dovidenja."

Kao da smo udruga za ispunjavanje snova potkapacitiranih seoskih trenera, a ne ozbiljan europski klub.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    tesko da neko provjereno spanjolsko ime mozemo dovestFatos Beqiraj

Španjolaca trenutno možda ne, ali ima recimo slobodnih Portugalaca i Talijana za koje mislim da su dobri i da ne bi odbili Dinamo kad bi im se javio. Sad imamo na čelu čovjeka sa europskim iskustvom, a ne caffe kuharicu, mislim da kad bi se htjelo da bi se moglo dovesti solidno strano ime.

A od domaćih, i dalje je tu Terzić kao opcija.
  • ElDorado
    8.4k
    Edo Pezzi je zvao Kovu prije nekih godinu dana dok je bio u Slavenu. Veli da se lik rasplakao i pitao "A čime ja zaslužujem da me zove takva novinarska veličina"
  • Danko
    2.7k

Reci da se zajebavaš...
  • ElDorado
    8.4k
    Ma ne poslušaj u podcastu kod Brkića. Doslovce da se rasplakao. Nije Pezzi rekao ali možda dok je bio bolestan pa je bio emotivan. Iako iskreno nije to ni od Pezzija korektno da tak ispriča.
  • Mr Anderson
    15.9k
    Španjolaca trenutno možda ne, ali ima recimo slobodnih Portugalaca i Talijana za koje mislim da su dobri i da ne bi odbili Dinamo kad bi im se javio.Sibirski plavac

Dobro, daj neko ime.
  • njurci10
    313
    da i?
    Ispada da ako si normalan čovjek,a ne prepotentni Supak ne mozes biti trener Dinama po tome?
  • ElDorado
    8.4k
    jesam ja napisao bilo kaj loše???? To je bio odgovor na ovo kaj je mislio da ga Boban zajebava. Samo govori o njegovom karakteru. Gdje sam ja napisao da je to loše? Ja mislim da Pezzi zbog korektnosti to nije smio ispričati pogotovo ako je bilo u vrijeme njegove bolesti.
  • Sibirski plavac
    7.6k

Stefano Pioli, Rui Vitoria, Vitor Pereira, Thiago Motta, Leonardo Jardim, Bruno Lage.

Neki će reći da su svi ovi nerealni (prije svega radi financija), ali bio je i igrač poput Bennacera nerealan pa smo ga ipak dočekali u plavom dresu. Kao što već rekoh, Zvone je ipak veliko nogometno ime i nije isto kad bi ovakva imena zvao on ili caffe kuharica.

Al džabe mi nabrajamo imena kad će nas očito do kraja sezone na klupi voditi dosadašnji trener. Osim ako opet ne ponovi onaj užasan niz Vukovar, Celta, Istra. E tu bi MOŽDA moglo doć do promjene. Barem ja tako mislim.

Ne znam koliki budžet imaju, ali Panathinaikosu su zadnja 3 trenera Benitez, Vitoria i Terim. Ako njih takva imena prihvate, zašto ne bi nas?
  • Zg123
    3.2k
    ali bio je i igrač poput Bennacera nerealan pa smo ga ipak dočekali u plavom dresuSibirski plavac

Bennacer je tu jer nije u formi i ima visak kilograma, ponude koje je imao nisu ga privlacile plus poznantsvo sa Bobanom. I naravno nije stigao u nekom transferu, vec je posudba gdje mi preuzimamo dio place tako da je promaseno usporedjivati dovodjenje igraca na posudbu sa trenerima kojima trebas dati xy ugovor na xy godina.

Ako njih takva imena prihvate, zašto ne bi nas?Sibirski plavac

Zato sto ne mozemo ponuditi 3-4 milijuna eura godisnje niti jednom od njih.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Zato sto ne mozemo ponuditi 3-4 milijuna eura godisnje niti jednom od njih.Zg123

Vitoria je nedavno na klupi Egipta imao oko 2 milje, Pereira u Wolvesima isto, Pioli bi možda i pristao na nešto manju plaću s obzirom da je imao dobru suradnju sa Zvonom u Milanu.

Nisu oni toliko ni nerealni, ali jebiga, treba probat s takvim imenima, pa ak ne pristanu jebiga, znaš na čemu si. Ne možeš znat tko ti je nerealan ako ga ne probaš dovest. Nje li lani bilo po medijima da nas je odjebao Conceicao? Mislim, od početka nije bio previše realna opcija, ali nemreš znat dok ne probaš.
  • Mr Anderson
    15.9k
    Mislim, od početka nije bio previše realna opcija, ali nemreš znat dok ne probaš.Sibirski plavac

Misliš, kao kod komada, ak ne pitaš nećeš dobiti.
    Karikiram, iako je Boban poznato ime neće ti treneri past na guzicu jer ih je on nazvao. Ako i razmišlja o kojem vjerojatno bi prije malo ispipao teren da vidi ima li tu bilo kakve šanse.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Sada je već jasno kao dan da nas Kovačević vodi i u idućoj polusezoni, a to znači da će biti i trener do kraja sezone. Jedino što mu može dati otkaz na kraju sezone je ne osvajanje HNL-a koji bi bio već fiasko nego da osvojimo i ostane trener u novoj sezoni, osvajanje HNL-a mu automatski garantira da ostaje trener i u novoj sezoni
  • Mr Anderson
    15.9k
    Jedino što mu može dati otkaz na kraju sezone je ne osvajanje HNL-a koji bi bio već fiasko nego da osvojimo i ostane trener u novoj sezoni, osvajanje HNL-a mu automatski garantira da ostaje trener i u novoj sezoniIjayi Atiemwen

Bravo majstore, nek si ti svima objasnio kako stoje stvari u klubu i što je najbitinije da ne moramo brinuti dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.