• Crni86
    18.5k
    Mali je nakon jednog slabijeg poluvremena protiv varazdina posjednut na klupu…

Ugasio ga je ovaj trener. Kao i 30% ostalog kadra za kojeg se govori da su losi i nedorasli. Najbolji primjer je vinlof koji je bio sikaniran pa i protiv vukovara kad je dobio priliku pa je bio li-la, daleko od igraca koji je bio jucer nakon par tekmi kontinuiteta.
  • MarK
    1.3k
    Problem kod ovog dečka nije igra već luda glava. Ne isplati se imati grč u želucu hoće li on popiti crveni. Garbage time do daljnjeg.
  • Masto
    589
    kako je mogo prošlu sezonu igrat
  • MarK
    1.3k
    on je nonstop na ledu, glupa uklizavanja, karate potezi, ispucavanja lopte nakon zvižduka, gestikulacije sucu, kreveljenja... Osobno to ne mogu gledati taman da je messi
  • Netkos
    29
    Ja to uopće ne vidim, istina ove sezone je imao par nesmotrenih poteza ali i ne toliko koliko neki ovdje pišu. I jučer kad je ušao vidjelo se da ima klasu, za razliku od Ljubičića koji ništa nije pokazao u prvom poluvremenu.
  • miro
    8.2k
    Sere se bezveze po Stojkoviću. Prvih 11 bez dileme
  • scooniepenn
    6k
    Umjesto Bennacera ili Zajca? Hajdemo biti malo realniji. Misic, Bemnacer, Zajc su trenutno najjaca vezna trojka i protiv tovara i Belupa se to zorno vidjelo. Znaci li to da Stojke treba imati ozbiljnu minutazu, naravno da treba. Kako protiv Steaue nema Bennacera Stojke bi tu trebao biti alternativa za udarnih 11.
  • Crni86
    18.5k
    da li se moze koju utakmicu odmorit misica pa stavit zajca i benaccera i ispred stojketa? Naravno da moze.

Inace bu misko do kraja sezone u kolicima. Ove sezone ista prica kao prosle, pa kad se ozbiljnije ozlijedi cemo se opet cudit i drzat za glavu.

Nije to samo na stojkovica, vec i na ostale veznjake. Umjesto da imamo jos 1,2 veznjaka u ritmu i formi ak neko dobi zuti ili se ozlijedi da odmah ude i ne osjeti se uopce razlika, mi imamo 3 veznjaka koja guram i drilamo dok ne puknu. Na kraju krajeva potrebna je i njima zdrava konkurencija kako bi davali sve od sebe konstantno kroz sezonu…
  • NKDZ86
    6.9k
    rauba se sve do ozlijeda. onda uletava mikić, galešić i soldo koji nisu igrali 2 mjeseca...
  • Zagi
    13.7k
    Stojković ima više minuta od Kulenovića. Ako to nije držanje u formi, ja ne znam.
    Još je 4 veznjaka u punim minutama. Ne tri nego još četiri.

Dakle pet veznih igrača sa hrpom minuta. Ne znam kaj bi vi više.

Čak je i Miško počeo dobijati koju minutu odmora. Soldo skupio nemalih 300 minuta.
  • Goncalo Santos
    2.9k
    da li se moze koju utakmicu odmorit misica pa stavit zajca i benaccera i ispred stojketa? Naravno da moze.Crni86

Naravno da ne moze kad svaki put mora biti 433 bez obzira na protivnika i natjecanje, jedna sestica dvije osmice ili tri osmice.

Ako do sad nije pokusao to sumnjam da ce i ubuduce, da stavi vidovica ili stojkovica na prirodnu poziciju npr. Nema nikakvog opravdanja zasto je ljubo dobio tolike minute, a vidovic ulazi po 10ak min.
  • Crni86
    18.5k
    Čak je i Miško počeo dobijati koju minutu odmoraZagi

Dobio je da kad se ozlijedi :lol:

Prije misica se vade apsolutno svi i benaccer i zajc i ljubo. Vodimo 4:1, misko igra dalje, vodimo 3:0 misko igra dalje…
  • Zagi
    13.7k
    Betis, Vukovar, Slaven.
    Nije puno ali njemu niti ne treba puno odmora. Tu i tamo smanjiti i dosta.
  • Crni86
    18.5k
    ne znam, iskreno svaki put kad imamo osjetniju razliku ja bi ga vadio.

Prvo da probas malo razvit igru bez njega da nismo toliko ovisni o njemu, drugo ra covjeku das odmora. Ak vodis slavena u 60. minuti 4:1 izvadi ga van, ostavi zajca ili benaccera. Malo zarotiraj te zamjene pa da svaki od njih proporcionalno odmori.

Uz to benaccer ne igra europu pa daj njemu punu minutazu te tjedne a misica odmori u hnlu.
  • Zagi
    13.7k
    Je ali Bennacer je umiro nakon 60. minute pa si njega morao mijenjati.
    Kule-Beljo ti je druga.
    Lisica-Bakrar treća.
    Minutaža za Varelu četvrta.

Ostaje jedna za ozljede ili nekaj novo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.