• vjeko1701
    21.6k
    Znači prva 4 više manje ko HNL, samo je nama donjih 6 znatno lošije. Mislim da se kod naših kreću između 3 i 8M.
  • Medvedgrad
    815
    Ali je zato poljska nakon pola sezone prva na Uefinoj ovosezonskoj klupskoj ljestvici s prikupljenih 13.625 bodova za koeficijent (lige petice grcaju u prašini). Mi smo na 22. mjestu s 4.781

Poljski klubovi ove sezone u europi imaju 28-11-11.
    Hrvatski imaju 9-6-9.

Njihovi klubovi imaju više pobjeda nego naši utakmica.
  • vjeko1701
    21.6k
    Poljska je u cjelini bolja liga sa boljim infrastrukturom, više novca i boljim rezultatima. Zato imaju veće uspjehe.

Druga stvar da nijedan od klubova ne može stati u istu rečenicu s Dinamom a prije nego je došla KL, čak je i Rijeka imala veće uspjehe.

Ali ljudi prihvatili kaj im se nudilo. Pumpaju koeficijent preko KL i lijepo su na putu prema top 10. Kolko će tamo ostati i koliko će njihovi klubovi biti konkurentni u LP i EL. Pitanje je. Ali su zbilja lijepo iskoristili ponuđeno.
  • Medvedgrad
    815
    U biti, tako su visoko zbog brutalne prošle i sadašnje sezone. 21/22 i unazad redovno smo imali jače sezone od njih.
  • vjeko1701
    21.6k
    Da, dvije brutalne sezone u KL. Realno, u kakvoj god mi rupi bili trenutno. Kad bi dvije-tri sezone uz Dinamo bilo gdje još imali dva kluba u KL sa rezultatom sličnim ovogodišnjem Rijekinom, vjerojatno bi kucali na vrata top 15.
  • Omake
    14.2k
    Partizan ima četiri boda prednosti ispred Zvijezde na polusezoni. Riješenje saveza kako pomoći Zvijezdi? Pukli Partizanu zabranu transfera.
  • rioda
    12.3k

FIFA je izdala zabranu
  • vjeko1701
    21.6k
    Ček, Zvezda je iza Partizana? Mislim, lako će do kraja prestići al zanimljivo.
  • Omake
    14.2k
    čak četiri boda. Očito se može u svakakvim uvjetima. Osim jednog kluba...
  • jp23
    3.6k
    Jel nije kod njih i dalje onaj sustav igre da imaš skupinu za prvaka i skupinu za ispadanje nakon onak 30 kola ili koliko
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Vušković 40 mil. po Transfermarktu, bolesnonwankwo646

Veseli cinjenica da se presidente luksa odrekao svih postotaka koji bi pripali ajduku da dovede periju i uzmu kantu.

Mogli su uzeti na njemu jos milijune da se nije iso horuk i na silu po prvenstvo, ali eto, tudi covik ne more razumit. :snicker:
  • Jaro
    11.4k
    Vušković 40 mil. po Transfermarktu, bolesno.nwankwo646

dobro da se vaterpolist odrekao postotka od sljedece prodaje kako bi doveo Perisica - vizionar…

@Goncalo Santos kasno vidio da si napisao isto…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.