• Teofil Kateran
    3.7k
    Ponovit drugo poluvrijeme iz KoprivniceNolifer

Ja se ipak više nadam da ponovimo prvo
  • pešća
    811
    Sudi nam Čulina. Gledam da nam nije u VAR sobi opet onaj drumski razbojnik Matić iz Osijeka kad nije i ok, pa skužim da je stavljen da odradi utakmicu Hajduk - Vukovar :rofl: :rofl:
  • ElDorado
    8.4k
    tamo ce biti korisniji
  • Crni86
    18.3k
    Hajduk - Vukovarpešća

E tu ce se doticni znat javljat. Oko 4. minute predvidam penal za hajdug split na asistenciju vara
  • Droljo
    23.6k
    hajdug shitCrni86

:blush:
  • flexXy
    3.1k
    Iskreno ne razumijem ovo slaganje termina utakmica u 12.mjesecu, pogotovo u Zagrebu koji je jedan od najmaglovitijih gradova. Sutra se najavljuje maglovito vrijeme a mi igramo u vecernjem terminu i opet se riskira odgoda utakmice. Iz godine u godinu se ponavljaju iste stvari, a nitko da dode pameti.
  • Nolifer
    13.6k
    Vjerujem da će Loksa bit nabrijana protiv nas, da će dat sve od sebe da pokušaju nešto, ali mi smo Dinamo i idemo po pobjedu. Ponovit drugo poluvrijeme iz Koprivnice i sve bude ok... Očekujem 3-1 za Dinamo!

:cheer: :strong: :pray:
    Nolifer

Kova čita Zonu... :cool:

https://www.24sata.hr/sport/kovacevic-lokomotiva-se-uvijek-napali-na-dinamo-1096316
  • Kepec
    8.2k
    Neka nam daju za Božić mir i veselje u znaku prvog mjesta na tablici i vjerujem da će svim Dinamovcima blagdani proći u raspoloženijem tonu. Tamo negdje krajem prvog mjeseca ćemo se opet svi međusobno mrcvarit tu na forumu prije i nakon Osijeka, ali neka bar do tada bude koliko toliko dobro raspoloženje kada je u pitanu Dinamo.
  • Fatos Beqiraj
    642
    Samo mi treba pobjeda za mirne blagdane.

Beljo opet 2x sutra
  • Dr Hofmann
    4.4k
    Ne mogu opisati riječima koliko se slažem. Ne znam zakaj sad po zimi nemamo neki engleski termin u 13:00h i udri. Ali to su te ,,moćne" televizijske kuće koje donose klubu desetke milijuna eura, pa se valjda mora igrat po noći 20.12. Onda nek stave u osam navečer tekmu u prime time i bomba.

@Tom Hanks Ma inače mi je svejedno iskreno, ja idem na tekmu kad god mogu. OK, meni je stadion pola sata pješke od doma, vikendom ne radim i možda malo jedem govna. Ali meni su te ranije tekme, bar po zimi, gušt. Draže su mi i europske u ranijem terminu, one u 21h su opasne sutradan tek.

@Sajla E jebi ga, negdje dobiješ, a negdje spušiš :rofl: Ali imali bi onda Aziju u večernjem terminu...Da u Japanu više iskoristmo to što smo imali tri samuraja u ekipi. Miura, Kaneko i Ogiwara...Da odmah iza Urawa Red Diamondsa i Yokohame svaki mali Japanac zna za moćni Dinamo iz Zagreba.

Trebali smo Japancima prodavati ture po Maksimiru i probati im objasniti da je taj stadion ustvari koštao 100 milijuna €. I da na stadion dolaze s HŽ-om s Borongaja
  • Carrasco
    6.8k
    Treba pomjerit utakmicu u nedjelju u 13:00.
  • Tom Hanks
    4.5k

Termin je dobar
    Ima ljudi koji putuju i koji rade i vikendima pa trče sa posla za Zagreb i ovako stignu doći gledati svoj klub
    Da je utakmica u 13/14 to ne bi bilo moguće
  • Sajla
    15.9k
    Ne znam zakaj sad po zimi nemamo neki engleski termin u 13:00h i udriDr Hofmann

gledateljima u Amerikama je prerano. kad se vlasnik TV prava prebaci na azijsku publiku, onda će utakmice počinjati ranije ;)
  • NitkoBitan
    33.9k
    "2025. godinu zatvaramo domaćom utakmicom protiv Lokomotive na Maksimiru, a novom pobjedom ulazimo u 2026. s prvog mjesta na tablici.

Uđite svi na tribinu najkasnije sat vremena prije početka utakmice kako bi igrače pri izlasku na teren dočekala puna tribina i kako bi koreografija spremljena za sutra u potpunosti uspjela.

Prilikom izvedbe koreografije ne dižite šalove i ne palite pirotehniku."
  • rakurs
    2.1k
    'Teško nam se pripremati. Ne zbog Dinama, nego zbog nas samih. Gripa nas je poharala, pokošeni smo. Bolesni su Antolić, Vešović, Vuković, Šitum... I to vam sada kažem iz glave, jer nedostaju i još neki koji igraju nešto manje. Krivak je također upitan jer je uspio odraditi tek jedan trening. O sastavu ću odlučivati netom prije utakmice, ovisno o tome hoće li se dotad netko oporaviti ili barem osjećati bolje', započeo je Jelavić za Sportske novosti.

'Sastav će biti šarolik, nemamo baš puno izbora, dijelom ćemo se morati osloniti na igrače koji dosad nisu imali glavni dio minutaže, također i na juniore. Nekako ćemo se skupiti... S druge strane, to im je svima prilika da se iskažu u velikoj utakmici. Ja vjerujem u ekipu koja će istrčati na teren, tko god to bio'.

Uz ove nabrojane, nema im Diopa i Katića. Oni bi sutra fkt mogli s drugom momčadi izaći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet