• Teofil Kateran
    3.7k
    Ponovit drugo poluvrijeme iz KoprivniceNolifer

Ja se ipak više nadam da ponovimo prvo
  • pešća
    811
    Sudi nam Čulina. Gledam da nam nije u VAR sobi opet onaj drumski razbojnik Matić iz Osijeka kad nije i ok, pa skužim da je stavljen da odradi utakmicu Hajduk - Vukovar :rofl: :rofl:
  • ElDorado
    8.4k
    tamo ce biti korisniji
  • Crni86
    18.3k
    Hajduk - Vukovarpešća

E tu ce se doticni znat javljat. Oko 4. minute predvidam penal za hajdug split na asistenciju vara
  • Droljo
    23.6k
    hajdug shitCrni86

:blush:
  • flexXy
    3.1k
    Iskreno ne razumijem ovo slaganje termina utakmica u 12.mjesecu, pogotovo u Zagrebu koji je jedan od najmaglovitijih gradova. Sutra se najavljuje maglovito vrijeme a mi igramo u vecernjem terminu i opet se riskira odgoda utakmice. Iz godine u godinu se ponavljaju iste stvari, a nitko da dode pameti.
  • Nolifer
    13.6k
    Vjerujem da će Loksa bit nabrijana protiv nas, da će dat sve od sebe da pokušaju nešto, ali mi smo Dinamo i idemo po pobjedu. Ponovit drugo poluvrijeme iz Koprivnice i sve bude ok... Očekujem 3-1 za Dinamo!

:cheer: :strong: :pray:
    Nolifer

Kova čita Zonu... :cool:

https://www.24sata.hr/sport/kovacevic-lokomotiva-se-uvijek-napali-na-dinamo-1096316
  • Kepec
    8.2k
    Neka nam daju za Božić mir i veselje u znaku prvog mjesta na tablici i vjerujem da će svim Dinamovcima blagdani proći u raspoloženijem tonu. Tamo negdje krajem prvog mjeseca ćemo se opet svi međusobno mrcvarit tu na forumu prije i nakon Osijeka, ali neka bar do tada bude koliko toliko dobro raspoloženje kada je u pitanu Dinamo.
  • Fatos Beqiraj
    640
    Samo mi treba pobjeda za mirne blagdane.

Beljo opet 2x sutra
  • Dr Hofmann
    4.4k
    Ne mogu opisati riječima koliko se slažem. Ne znam zakaj sad po zimi nemamo neki engleski termin u 13:00h i udri. Ali to su te ,,moćne" televizijske kuće koje donose klubu desetke milijuna eura, pa se valjda mora igrat po noći 20.12. Onda nek stave u osam navečer tekmu u prime time i bomba.

@Tom Hanks Ma inače mi je svejedno iskreno, ja idem na tekmu kad god mogu. OK, meni je stadion pola sata pješke od doma, vikendom ne radim i možda malo jedem govna. Ali meni su te ranije tekme, bar po zimi, gušt. Draže su mi i europske u ranijem terminu, one u 21h su opasne sutradan tek.

@Sajla E jebi ga, negdje dobiješ, a negdje spušiš :rofl: Ali imali bi onda Aziju u večernjem terminu...Da u Japanu više iskoristmo to što smo imali tri samuraja u ekipi. Miura, Kaneko i Ogiwara...Da odmah iza Urawa Red Diamondsa i Yokohame svaki mali Japanac zna za moćni Dinamo iz Zagreba.

Trebali smo Japancima prodavati ture po Maksimiru i probati im objasniti da je taj stadion ustvari koštao 100 milijuna €. I da na stadion dolaze s HŽ-om s Borongaja
  • Carrasco
    6.8k
    Treba pomjerit utakmicu u nedjelju u 13:00.
  • Tom Hanks
    4.5k

Termin je dobar
    Ima ljudi koji putuju i koji rade i vikendima pa trče sa posla za Zagreb i ovako stignu doći gledati svoj klub
    Da je utakmica u 13/14 to ne bi bilo moguće
  • Sajla
    15.9k
    Ne znam zakaj sad po zimi nemamo neki engleski termin u 13:00h i udriDr Hofmann

gledateljima u Amerikama je prerano. kad se vlasnik TV prava prebaci na azijsku publiku, onda će utakmice počinjati ranije ;)
  • NitkoBitan
    33.9k
    "2025. godinu zatvaramo domaćom utakmicom protiv Lokomotive na Maksimiru, a novom pobjedom ulazimo u 2026. s prvog mjesta na tablici.

Uđite svi na tribinu najkasnije sat vremena prije početka utakmice kako bi igrače pri izlasku na teren dočekala puna tribina i kako bi koreografija spremljena za sutra u potpunosti uspjela.

Prilikom izvedbe koreografije ne dižite šalove i ne palite pirotehniku."
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal