• CastAway1986
    6.7k
    Fabregas osobno zvao Bobana nekoliko puta. — FazeN

U ovo mi je gotovo nemoguce povjerovati , da trener zove naokolo i nudi svog igraca na posudbu klubu iz puno lošije lige a na istog ozbiljno racuna za iducu sezonu
  • pešća
    2k
    Znači tu prodaješ priče da si insider i da imaš točne informacije pa ti se sam igrač javlja da te demantira. Možda imaš iste izvore kao tportal.
  • FazeN
    9k
    A dobro bude jednom i ta priča u javnost izašla pa se vidi.
    Zvao ga je osobno par puta samo zbog fizičke spreme igrača
  • Keyser Soze
    21.2k
    Mislim da te izvor sprda.
  • FazeN
    9k
    Znači tu prodaješ priče da si insider i da imaš točne informacije pa ti se sam igrač javlja da te demantira — pešća

uvijek da je ta priča istina, vidjet ćemo na kraju ko je u pravu
  • FazeN
    9k
    Mislim da te izvor sprda — Keyser Soze

Ima ovdje ljudi koji su duže na forumu pa su čuli isti info oko Bobana i Baturine no dobro
  • pešća
    2k
    Ja tvrdim još uvijek da je ta priča istina, vidjet ćemo na kraju ko je u pravu — FazeN

Zašto si onda obrisao objavu na facebooku ako je priča istinita? Jel sa Baturinom bio ugodan razgovor?
  • FazeN
    9k
    Zašto si onda obrisao objavu na facebooku ako je priča istinita? Jel sa Baturinom bio ugodan razgovor? — pešća

Je, hoćeš kontakt?
  • pešća
    2k
    Ne treba hvala. Čudno mi je da objaviš nešto iza čega stojiš pa obrišes čim ti se igrač javi. Nisi se valjda usro velikog autoriteta.
  • FazeN
    9k
    Ne treba hvala. Čudno mi je da objaviš nešto iza čega stojiš pa obrišes čim ti se igrač javi. Nisi se valjda usro velikog autoriteta — pešća

Igrač tvrdi da nije istina, pošteno je od mene da obrišem onda.
    Počeo je igrat dao mu Bog svu sreću da uspije i ode na SP
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    jbg ja imam drugi info.
    Pogotovo od osobe koja je bila na ručku s Bobanom i gdje ovaj ne priča baš lijepo o Baturini više malo kafanski riječnik, te da nazad ne može.
    — FazeN

Meni je uvijek zanimljivo cuti sve inside informacije bilo Faze ili Vugrinec i ostali, ali kad stanem na sekundu radije bi zivio u neznanju nego da ovako javno izlaze ovakve informacije koje mozda inace ne bi. Znaci netko je bio s Bobanom jeo i odlucio pricat okolo detalje koje su po meni samo za Upravu, stozer i ostalu bitniju ekipu.

A sad mogu samo vas pitati sto vi imate od toga osim da se kaljamo? Ponavljam, sve super, s navijacke strane jako zanimljivo ali jel pametno?

Ako je to sve neki sarkazam zanemarite, nisam procitao ranije postove.
  • FazeN
    9k
    Za ovo si u pravu 100%, neke stvari nisu za javan forum, glup sam ja moja greška što sam to i spomenuo
  • Zagi
    19.2k
    ... do idućeg puta kada ćeš napraviti istu stvar.

(jel, nije ovo prvi put)
  • plavi72
    2.9k
    Čitam u sn intervju našeg bivšeg igrača Harisa Škore igrao godinu dana u nas 1987.došao iz Želje-1988.otišao u Torinu i koliko i dan danas cijeni naš klub i želi da budemo bolji,ostanemo na prvom mjestu, budemo prvaci !
    Sjetim se Ive Tomića ,“Titula će doći skoro, donijet će je Haris Škoro” !
    Kako dobar,moderan igrač u ono doba,a nije zaboravio ni klub,ni novac zarađen i iznimno to cijeni i s najljepšim riječima spominje naš klub !

Jedan citat iz tog doba :
    ...Uz mnogo peripetija, neizvjesnosti i pompe, reprezentativac s Grbavice, još ranije kaparisan, došao je u Maksimir. Naš reporter sve vrijeme bio je na licu mjesta i u toku događaja i evo šta je zapisao.
    Škoromonijada koja je trajala skoro godinu dana napokon je okončana u petak 26.6. u ranim jutarnjim satima.Taj dan je sportski Zagreb totalno "poškorio", a ovaj transfer pamtit će se kao najskuplji u povijesti ju-nogometa.
    Naime, Škoro je za godinu dana inkasirao 350 tisuća dojčmaraka, namješten stan (u istoj zgradi je i Dražen Petrović) i skupocjena kola ("fiat ritmo") koja mu je "tata" Ćiro odavno obećao...

U to doba su naši navijači govorili Škoro je važniji od univerzijade koja je počela 10-tak dana poslije potpisa Škore ! :blush:
    FB-IMG-1766216156690.jpg
  • plavi72
    2.9k
    FB-IMG-1766216576976.jpg
    Dvije jako slične slike u različitim dresovima :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.