• CastAway1986
    4.7k
    Fabregas osobno zvao Bobana nekoliko puta.FazeN

U ovo mi je gotovo nemoguce povjerovati , da trener zove naokolo i nudi svog igraca na posudbu klubu iz puno lošije lige a na istog ozbiljno racuna za iducu sezonu
  • pešća
    809
    Znači tu prodaješ priče da si insider i da imaš točne informacije pa ti se sam igrač javlja da te demantira. Možda imaš iste izvore kao tportal.
  • FazeN
    4.8k
    A dobro bude jednom i ta priča u javnost izašla pa se vidi.
    Zvao ga je osobno par puta samo zbog fizičke spreme igrača
  • Keyser Soze
    17.4k
    Mislim da te izvor sprda.
  • FazeN
    4.8k
    Znači tu prodaješ priče da si insider i da imaš točne informacije pa ti se sam igrač javlja da te demantirapešća

uvijek da je ta priča istina, vidjet ćemo na kraju ko je u pravu
  • FazeN
    4.8k
    Mislim da te izvor sprdaKeyser Soze

Ima ovdje ljudi koji su duže na forumu pa su čuli isti info oko Bobana i Baturine no dobro
  • pešća
    809
    Ja tvrdim još uvijek da je ta priča istina, vidjet ćemo na kraju ko je u pravuFazeN

Zašto si onda obrisao objavu na facebooku ako je priča istinita? Jel sa Baturinom bio ugodan razgovor?
  • FazeN
    4.8k
    Zašto si onda obrisao objavu na facebooku ako je priča istinita? Jel sa Baturinom bio ugodan razgovor?pešća

Je, hoćeš kontakt?
  • pešća
    809
    Ne treba hvala. Čudno mi je da objaviš nešto iza čega stojiš pa obrišes čim ti se igrač javi. Nisi se valjda usro velikog autoriteta.
  • FazeN
    4.8k
    Ne treba hvala. Čudno mi je da objaviš nešto iza čega stojiš pa obrišes čim ti se igrač javi. Nisi se valjda usro velikog autoritetapešća

Igrač tvrdi da nije istina, pošteno je od mene da obrišem onda.
    Počeo je igrat dao mu Bog svu sreću da uspije i ode na SP
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    jbg ja imam drugi info.
    Pogotovo od osobe koja je bila na ručku s Bobanom i gdje ovaj ne priča baš lijepo o Baturini više malo kafanski riječnik, te da nazad ne može.
    FazeN

Meni je uvijek zanimljivo cuti sve inside informacije bilo Faze ili Vugrinec i ostali, ali kad stanem na sekundu radije bi zivio u neznanju nego da ovako javno izlaze ovakve informacije koje mozda inace ne bi. Znaci netko je bio s Bobanom jeo i odlucio pricat okolo detalje koje su po meni samo za Upravu, stozer i ostalu bitniju ekipu.

A sad mogu samo vas pitati sto vi imate od toga osim da se kaljamo? Ponavljam, sve super, s navijacke strane jako zanimljivo ali jel pametno?

Ako je to sve neki sarkazam zanemarite, nisam procitao ranije postove.
  • FazeN
    4.8k
    Za ovo si u pravu 100%, neke stvari nisu za javan forum, glup sam ja moja greška što sam to i spomenuo
  • Zagi
    13.7k
    ... do idućeg puta kada ćeš napraviti istu stvar.

(jel, nije ovo prvi put)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.