• scooniepenn
    6k
    Kad već pričamo o kampu doslovce se mogu napraviti tereni i igrati na njima, a da se klupska zgrada još gradi. Uvijek postoji opcija s montažnim svlačionicama i tuševima. Nije idealno, ali u kontekstu vremenskih okvira i rokova potpuno izvedivo.
  • jedan u nizu
    16.7k
    A priča o "Zagrebellu" u Veslačkoj, kaj nije da se dio seli tamo? Koliko nam onda još terena treba uopće do izgradnje kampa?Sajla

Ta prica je mislim zatvorena.

Medic je sve napravio da to onemoguci. U dogovoru sa nekim vjerovnicima je napravio da oni ne traze potrazivanja prema NK Zagreb, pa grad ne moze taj prostor dati dinamu.

Prica je bila da zbog stecaja Nk Zagreba i te njihove idiotarije, grad dobije taj kamp, i da se taj kamp dodijeli dinamu.
    Ali eto, Medic je nasao nacin da to sprijeci.
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Medic je ocekivao meda, pa se bacio u ucjene. Meda nema, nadam se da ce ga ta kocka pogurat prema propasti jer lik nista drugo ne zasluzuje.
  • Papastrumf
    20.5k
    Veslacka je 1/1 u vlasnistvu Grada. Zasto ga oni ne deloziraju, to je pitanje za njih.
  • jedan u nizu
    16.7k
    Veslacka je 1/1 u vlasnistvu Grada. Zasto ga oni ne deloziraju, to je pitanje za njih.Papastrumf

Da, ni sam ne kuzim tu situaciju.
    Zasto ne mogu/ne zele naloziti da se klub iseli od tamo stvarno ne razumijem.
    Znam da se vode sporovi oko svega toga vec neko vrijeme, ali da li to sprijecava neko daljnje djelovane, ne kuzim stvarno.

https://www.24sata.hr/news/grad-zagreb-pobijedio-na-sudu-nk-zagreb-ide-u-stecaj-medic-mozemo-privatizirati-klub-1028315
  • Mali dioničar
    18.8k
    NK Zagreb je dužan sam sebi odnosno poduzećima povezanima sa Medićem.

Tako da vjerovnici iz nekog razloga drže klub solventnim.

Da li je njihova matematika da će se nekad naplatiti iz transfera Livakovića, Krovinovića ili Muse ili u školi nogometa imaju nekog Gvardiola, to ne zna nitko osim njih, ali situacija je takva kakva jest.

Da su dužni za struju i vodu, već bi ih dobavljači odavno isključili. A ne znam po kojoj bi osnovi bili dužni Gradu kad Grad nikome ne naplaćuje najam pa ni Dinamu nego svima daje objekte u koncesiju i još daju dio novaca za održavanje
    objekta.

Ali pitanje za Dinamov kamp je potpuno na mjestu, ni meni nije jasno gdje će biti škola nogometa kad krene rušenje Maksimira.

Za nove terene postoji rješenje - kupnja terena u busenovima što će biti nekoliko puta skuplje nego zasijavanje nove trave, ali Dinamo si naravno to može priuštiti.

Ali i pripadajuće prostorije će se kako stvari stoje morati napraviti montažno barem za početak rada kampa.

Vezano za lokaciju, valjda je već pisano/rečeno da se ne ide na Borongaj nego na Ravnice.
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Zbog naknade za Olica i Mandzukica je Marsonia drzana na aparatima u najnizem rangu, a novac na kraju zavrsio u HNSu zbog blokiranog racuna..
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.