• Kvasina
    111
    Jesi to sam smislio ili ti je netko pomogao?
  • ElDorado
    8.4k
    @Kvasina svaka čast, jedini pravi Dinamovac u podcastima gdje sudjeluju tovari. Roglić je još kao objektivan. Jedino mi stvarno nije jasan tvoj frend koji može tvrditi da je Bennacer sapleo Sigura. Kao i ono sramotno slinjenje nad ponašanjem Mišića. Još jednom svaka ti čast.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Dobro im je rekao da bi 90% navijača Hajduka Mamiću kip na rivi napravili da je njima sve te trofeje donio i ne bi imali problema s načinom…Istina 100%.
  • serbus
    5.6k

Jel imaš možda link na taj podcast da poslušam malo ?
  • cron1ck
    2.2k
    Screenshot-20251216-222618.png
    Šta ovaj tepe?
  • Niko1986
    4.9k
    Šta ovaj tepe?cron1ck

Vjerojatno njegov pametni komentar na to što novinari ne mogu sutra na skupštinu
  • Jurki
    21k
    Vjerojatno njegov pametni komentar na to što novinari ne mogu sutra na skupštinuNiko1986

A zbog cega bi novinari trebali biti na skupstini?
    Dal je svaka sjednica vlade otvorena za javnost? Nije, pa ne seru toliko, a politicari trose novac svih nas.

Financijski plan bu tak i tak objavljen, a to vjerujem njih najvise zanima da mogu srat koliko smo para potrosili.
    Kaj se planova u vezi kampa/stadiona tice, to bu isto objavljeno kad za to dojde vrijeme.
    Kak god nas sve zivo u vezi Dinama zanima, al bome svaka sitnica ne mora izaci u javnost.

Uostalom, kak bi nasmrkani rekel: sta te boli kurac koliko imamo. Puni smo ko brod.
  • jakov1
    1.3k
    Otvorim iz znatizelje i gospodin tovar kaze da Dinamo gubi od treceg esalona europskog nogometa, a na pitanje tko je drugi kaze "Galatasaray i takve ozbiljnije ekipe"...
  • Niko1986
    4.9k
    A zbog cega bi novinari trebali biti na skupstini?
    Dal je svaka sjednica vlade otvorena za javnost? Nije, pa ne seru toliko, a politicari trose novac svih nas.
    Jurki

Ne kažem ja da trebaju biti, pitanje je bilo na šta se referira klaun sa slike
  • Filip 91
    2.1k
    Taj je inače jedan od najobjektivnijih tovara, onda znaš kakvi su ostali.
  • ElDorado
    8.4k
    a i taj je počeo lupati. Da u koprivnici dinamo nije igrao nista posebno jer je slaven bio uzasan.
    Inace Tribina s trijumviratom tovarčina kojima se pridruzio i krmak Šapit. To nisam imao zivaca slusati. E moj Karlo sa sjevera….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.