• Derby
    684

Ne kazem da je. Ali Mamica spominje u pozitivnom kontekstu kao nekog tko je posudio kad je trebalo, a sadasnje vodstvo ironicno proziva kad traze novce natrag. I cijeli clanak je napisan u tom tonu. Nije u redu.
  • Thor
    1.7k
    E ajde otvorite temu KK Dinamo KK Cibona pa se tam raspravljajte i kosarici.
    Je KK Dinamo ali brijem sa je ovde nogomet u pitanju. A ne znam niti bas da ljude i koliko ovdje zanima kosarka. Mene osobno ne iako volim kosaricu i pratil sam je davno.
  • Fan
    1.8k
    Točno kaj sam i ja napiso, suludo je da je toliko toga u ovoj temi...
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Villar ne ide nigdje ,doveo ga je Boban koji je nešto vidio u njemu. Ukoliko Villar želi ostati i boriti se za poziciju ne ide nigdje. Pa da Boban ne vjeruje sam sebi i svojim potezima nebi Kova još bio trener . Kako je uz trenera tako je i uz igrače
  • vjeko1701
    21.5k
    Mislim da previše pojednostavljuješ. Ako igrač nije isporučio kaj se očekivalo, ima ponudu zadovoljavajuću za klub i on sam želi dalje, sumnjam da će se na silu zadržavati.
  • Džingis Kan
    20
    bumo vidli kaj će senor capellas reći na tu temu...
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    napisao sam ukoliko želi ostati i boriti se za mjesto ,sam izrazi želju on će ostati. Neće ga se tjerati
    Ali naravno ako želi i insistira na odlasku,ponuda dodje koja zadovoljava klub niko za njim plakati neće
  • MojZagreb
    73
    Dinamo je objavil na instagramu , "Najveći klub u Hrvatskoj ? Da, nema sumnje".
    https://www.instagram.com/gnkdinamo/reel/DSVEGukiEja/

Čak je i hajdučki index.hr moral to priznati.
    https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-objavio-video-najveci-klub-u-hrvatskoj-da-nema-sumnje/2741260.aspx

Tekst: DINAMO je objavio video na Instagramu i u opisu napisao da je najveći hrvatski klub.
    Plavi su snimali veliki prilog za magazin Europa lige i objavili isječak na društvenim
    mrežama. U opisu objave na Instagramu Dinamo je napisao: "Najveći klub u Hrvatskoj? Da,
    nema sumnje! Prošlog smo tjedna snimali veliki prilog za UEFA Europa League magazin -
    pogledajte ga cijelog na Dinamo Plus aplikaciji".

Mene veseli kaj so odabrali Kulenovića za video, dost ga se kritizira kak i Belju no oni su fakat
    zabili dost golov, a i najvekši golgeteri promašuju. To je čist normalno.
  • Fan
    1.8k
    Kaj velite na sutrašnju skupštinu iza zatvorenih vrata?
    Mislim da se mogla dat akreditacija nekim nepristranim medijima.
    Tjeramo inat novinarima, al fkt bezveze štetimo sami sebi jer će nas sad još jače udarat i onda ćemo se čudit zkj imamo takav tretman.
    Da ne spominjem kako to izgleda loše za demokraciju jer smo i u doba kriminalca imali medije na skupštinama...
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Ja sam apsolutno protiv. Crvima nista, bit ce izvjestaj sa skupstine i to je to.
  • Sajla
    15.8k
    u doba kriminalca imali medije na skupštinamaFan

kad je skupština bila predstava, naravno da je bila potrebna i publika.
    da se razumijemo, nisam 100% za to da skupština bude zatvorena. volio bih da bude neki otvoreni dio u kojem bi se objavilo izvješća, analize, postignuća, planove i da to mediji prenesu. ali isto tako razumijem i da se dio odradi iza zatvorenih vrata. vjerujem da će stabilizacijom kluba doći i do toga da upravo tako i bude.
  • The Undertaker
    9.3k
    Nadam se da će, poput članskog dana, kompletna snimka izaći na dinamo plus. Problem je što će se do tada već sve prožvakati nekoliko puta sa svim popratnim folklorom pogrešnih citata i interpretacija, površnih analiza i "stručnih" mišljenja te demantiranja istih. Ne znam što nam to treba, nismo ništa naučili iz članskog dana.
    Ovo ne spada u "normalne" i uobičajene načine komunikacije prema članstvu i javnosti.
  • Zagi
    13.7k
    volio bih da bude neki otvoreni dio u kojem bi se objavilo izvješća, analize, postignuća, planove i da to mediji prenesu.Sajla

Ovo vjerujem da ćemo dobiti. Bilo bi čudno da takve stvari ne budu javne.

Odgovori na pitanja čije saznanje može štetiti klubu trebaju biti tajni. Poput sudbine trenera , nekih igrača itd.
  • The Undertaker
    9.3k
    Odgovori na pitanja čije saznanje može štetiti klubu trebaju biti tajni. Poput sudbine trenera , nekih igrača itZagi

To nisu pitanja za Skupštinu i skupštinare. Na skupštini bi trebalo biti izneseno ono što će ionako biti dostupno javnosti kasnije (financije, planovi i ciljevi za 2026. itd...)
  • Nolifer
    13.6k
    Neka tekstualni sadržaj bude dostupan u novom broju dRevije, pa ako ih zanima nek kupe i neka čitaju dReviju i sve o skuštini :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet